معرفی برترین کشورهای باثبات سیاسی
ایسنا/خراسان رضوی سال گذشته با بحران بهداشت جهانی همراه شده بود و حتی پایدارترین کشورها نیز با مشکلاتی مواجه شدند، ناآرامیهای اجتماعی در سراسر جهان احساس شد و شکافهای سیاسی رو به رشد در بسیاری از نقاط مشاهده و گاهی منجر به خشونت شد. البته برخی از کشورها در میان این چالشهای متعدد، ثبات سیاسی خود
ایسنا/خراسان رضوی سال گذشته با بحران بهداشت جهانی همراه شده بود و حتی پایدارترین کشورها نیز با مشکلاتی مواجه شدند، ناآرامیهای اجتماعی در سراسر جهان احساس شد و شکافهای سیاسی رو به رشد در بسیاری از نقاط مشاهده و گاهی منجر به خشونت شد. البته برخی از کشورها در میان این چالشهای متعدد، ثبات سیاسی خود را حفظ کردند و برخی با خسارات بسیاری مواجه شدند. برای مثال کشور آمریکا سال ۲۰۲۰ در جایگاه هفدهم قرار داشت و در سال ۲۰۲۱ به جایگاه بیست و هشتم تنزل کرده است.
به نقل از یواسنیوز، این رتبهبندی با مشارکت دانشکده وارتون دانشگاه پنسیلوانیا برای سنجش درک جهانی از بزرگترین اقتصادهای جهانی و از ۷۸ کشور در جهان و با ۷۶ معیار مختلف تهیه شده است. نتایج بررسی نشان داد که نیمی از کشورهای برتر را زنان هدایت میکنند، اگرچه نقش زنان در راس دولتهای جهان، حدود ۱۱ درصد است.
باثباتترین کشورها از نظر سیاسی شامل :
کشور سوئیس با رتبه چهارم در فهرست بهترین کشورهای جهان، توانسته رتبه اول ثبات سیاسی را کسب کند و مشهور به بیطرفی است و رتبه بالایی در کیفیت زندگی و ایمنی دارد.
کشور کانادا علاوه بر کسب مقام اول در رتبهبندی بهترین کشورهای سال ۲۰۲۱ رتبه دوم را برای ثبات سیاسی کسب کرده است. کیفیت زندگی، اهداف اجتماعی و تعهد به عدالت اجتماعی در این کشور جایگاه بالایی دارد.
کشور هلند با داشتن برابری جنسیتی و آزادی مذهبی رتبه بالایی را از آن خود کرده است.
کشور دانمارک رتبه دوازدهم را کسب کرده و همچنین رتبه بالایی برای عدالت اجتماعی، حقوق بشر و برابر جنسیتی دارد.
دیگر کشورهای باثبات جهان شامل:
کشور نروژ رتبه بالایی از نظر تامین اهداف آبوهوایی و مراقبت از محیطزیست و برابری درآمد و ایمنی دارد.
کشور سوئد در جایگاه نهم است و کیفیت زندگی و آموزش عمومی در این کشور رتبه بالایی دارد.
کشور استرالیا، جایگاه خوبی برای سازگاری و خانواده دوستی دارد.
کشور نیوزیلند با داشتن رتبهبندی بالا برای اهداف اجتماعی و ویژگیهای مرتبط با محیطزیست و برابری نژادی، در این رتبهبندی جایگاه هشتم را کسب کرده و البته جایگاه خوبی برای مقابله با بیماری همهگیر کووید نیز داشته است.
کشور آلمان، یکی از موفقترین کشورها برای مقابله با بیماری همهگیر کووید- ۱۹ بوده است و صدراعظم، آنگلا مرکل یکی از بالاترین رتبههای مورد تایید رهبران سال ۲۰۲۰ را کسب کرده است. این کشور همچنین رتبه دوم در کارآفرینی را دارد.
کشور فنلاند نیز با تامین اهداف محیطزیست و اهداف آبوهوایی، جایگاه دهم را کسب کرده است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0