اخبارگردشگری

مقررات سفر از ایران به کویت اعلام شد

مقررات سفر از ایران به کویت اعلام شد

کویت همسو با دیگر کشورها، ورود مسافران خارجی از جمله ایرانی‌ها را به این کشور، به داشتن کارت یکی از چهار نوع واکسن مورد تاییدش ‌محدود کرد.

 مقررات سفر به کشور کویت با هدف رعایت پروتکل‌های بهداشتی این کشور برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا  به‌روز رسانی شد و مسافران با ملیت/اقامت کویت و مسافران دارای ویزا می‌توانند با رعایت شرایط اعلام‌شده به این کشور سفر کنند.
براساس مقرراتی که به شرکت‌های گردشگری و هواپیمایی ایران اعلام شده است، مسافران بالای ۱۸ سال باید کارت واکسن فایزر، مدرنا، آسترازنکا یا جانسون را داشته باشند و از آخرین نوبت تزریق آن‌ها ۱۴ روز گذشته باشد.
مسافران ۱۶ تا ۱۸ سال پس از ورود و انجام غربالگری، در صورت تشخیص پزشک و به هزینه مسافر، قرنطینه هتلی خواهند شد.
مسافران دارای کارت واکسن سینوفارم یا سینوواک یا اسپایکوژن با شرط دریافت یک نوبت واکسن فایزر یا مدرنا یا آسترازنکا یا جانسون می‌توانند به کشور کویت سفر کنند.
تمام مسافران بالای شش سال در پروازهای ورودی به کویت باید در محدوده ۷۲ ساعت مانده به پرواز آزمایش PCR را در یکی از مراکز تاییدشده وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی ایران انجام دهند و گواهی منفی تست کرونا را به زبان انگلیسی همراه داشته باشند. فهرست مراکز تاییدشده آزمایش تشخیص مولکولی مسافران برون‌مرزی در لینک https://health.behdasht.gov.ir است.
مسافران قبل از پرواز باید خود را در لینک https://kuwaitmosafer.gov.kw/index.html به صورت آنلاین ثبت‌نام کنند. پس از ورود به کویت، مسافران باید هفت روز خود را قرنطینه خانگی کنند.
نصب برنامه “shlonik” روی گوشی همراه مسافران و ثبت اطلاعات درخواستی در بدو ورود به کویت الزامی است.
مسافران دارای کارت واکسیناسیون صادرشده در کویت باید هنگام ورود، کارت واکسیناسیون خود را در برنامه “Immune app” یا برنامه “Kuwait mobil ID app” ارائه کنند.
همچنین مسافران دارای کارت واکسیناسیون صادرشده در خارج از کشور کویت باید کارت خود را در لینک https://vaxcert.moh.gov.kw/SPCMS/PH/CVD_۱۹_Vaccine_External_Registration.aspx بارگذاری کنند. کارت واکسیناسیون باید دارای QR code باشد و در هنگام ورود ارائه شود.
درحال حاضر نزدیک به ۲۲ درصد از جمعیت کویت واکسینه شده‌اند. روند ابتلا به کووید در کویت درحال حاضر نزولی و تعداد مبتلایان روزانه دورقمی شده و به کمتر از ۲۵ نفر در روز رسیده است.
منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *