ملاک انتخاب وزرای دولت جدید سابقه و برنامه افراد است
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس، ملاک انتخاب وزای دولت جدید سابقه و برنامه افراد است، تصریح کرد: وزارتخانه آموزش و پرورش از اهمیت ویژهای برخوردار است و در آن جایی برای آزمون و خطا وجود ندارد.
محمدرضا احمدی سنگری در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری دو نشست تخصصی با وزرای پیشنهادی مربوط به حوزه آموزش، وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و علوم، عنوان کرد: روز گذشته دو نشست صمیمی با حسین باغگلی و محمدعلی زلفی گل برگزار شد و هر یک از اعضای کمیسیون به جمعبندیهایی رسیدند.
نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به نظر میرسد وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش باید مسلط بر مسائل و مشکلات آموزش و پرورش باشد، افزود: این وزارتخانه برای نمایندگان مجلس از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ چراکه بیش از ۱۵ میلیون دانش آموز و یک میلیون معلم به طور مستقیم با این وزارت در ارتباط هستند و در این وزارتخانه جایی برای آزمون و خطا وجود ندارد.
وی در ادامه عنوان کرد: ملاک ما برنامه و سوابق اجرایی وزرای معرفی شده است لذا به نظر میرسد گزینهای بتواند رای اعتماد کسب کند که از تسلط بر مسائل، برنامه و سابقه مشخصی بهرهمند باشد.
احمدی سنگری اضافه کرد: یکی از مسائل مهم در معرفی وزیر پیشنهادی برای وزارت آموزش و پرورش پذیرفتن بدنه وزارت آموزش و پرورش است.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پیرامون نظر شخصی خود درباره وزیر پیشنهادی علوم نیز بیان کرد: یکی از نکات مهم درخصوص وزیر پیشنهادی علوم، برنامه محور بودن وی است؛ زلفیگل در پاسخ به سئوالات و اشکالات نمایندگان نشان داد از تسلط ویژه بر موضوعات و مسائل وزارت علوم برخوردار بوده و میتواند این حوزه را مدیریت کند.
نماینده رشت و خمام در مجلس گفت: گزینه پیشنهادی وزارت علوم، سالیان سال است که در این وزارتخانه سمتهای مختلفی را از کارشناس معمول تا ریاست دانشگاه تجربه کرده؛ حتی از وی به عنوان دانشمند برتر کشور یاد میشود لذا قطعا پاسخگویی و تسلط وی بر روی موضوعات در روز رای اعتماد اثر خود را نشان خواهد داد.
منبع:ایسنا