تاریخ انتشار : یکشنبه 28 نوامبر 2021 - 19:30
کد خبر : 128067

مناطق محروم آذربایجان ‌شرقی در اولویت برنامه‌های توسعه باشند

مناطق محروم آذربایجان ‌شرقی در اولویت برنامه‌های توسعه باشند

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان ‌شرقی گفت: توسعه زمانی اتفاق می‌افتد که دربرگیری داشته باشد و بر این اساس مناطق محروم در تدوین برنامه‌های توسعه استان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند. محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه آذربایجان شرقی، افزود: کارهای زیادی برای توسعه استان انجام گرفته، اما کافی نیست و باید کارهای بیشتری

مناطق محروم آذربایجان ‌شرقی در اولویت برنامه‌های توسعه باشند

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان ‌شرقی گفت: توسعه زمانی اتفاق می‌افتد که دربرگیری داشته باشد و بر این اساس مناطق محروم در تدوین برنامه‌های توسعه استان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه آذربایجان شرقی، افزود: کارهای زیادی برای توسعه استان انجام گرفته، اما کافی نیست و باید کارهای بیشتری نیز باید انجام شود.

وی با اشاره به تدوین و بازنگری سند تدبیر توسعه استان، ادامه داد: با وجود تمامی اقداماتی که انجام شده، فقط ۳۰ درصد الزامات و برنامه‌های این سند محقق شده است.

وی اظهار کرد: آذربایجان شرقی قابلیت بسیار بالایی برای توسعه دارد و کاستی‌هایی هم اگر وجود دارد، با همت مسئولان و نمایندگان استان قابل حل است.

پورمحمدی با اشاره به اینکه ۶۸ پروژه در سند تدبیر توسعه استان آمده است، افزود: از این تعداد ۲۵ پروژه مربوط به هسته کلیدی توسعه زیرساخت‌های کالبدی استان در بخش‌های مختلف از جمله راه، حمل و نقل، انرژی و آب است.

وی ادامه داد: سال آینده باید پروژه‌های در دست اقدام شتاب بیشتری بگیرد.

وی افزود: پروژه انتقال آب ارس به تبریز از جمله پروژه‌های مهمی است که در تامین فاینانس خارجی به دلیل تحریم‌ها با مشکلاتی مواجه شده بود که تفاهم‌نامه‌ای با قرارگاه خاتم‌الانبیا برای اجرای این پروژه منعقد شد .

استاندار آذربایجان ‌شرقی با اشاره به تغییر مدیریت در قرارگاه خاتم الانبیاء، اظهار کرد: برای پیگیری بیشتر اجرای تفاهم‌نامه انتقال آب ارس به تبریز با مدیریت جدید قرارگاه مذاکره می‌کنیم.

وی گفت: بنا به پیشنهاد وزارت کشور و تایید سازمان برنامه و بودجه کشور، ۴۵ میلیارد تومان به صورت تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، برای اجرای خط انتقال آبرسانی از نهند به تبریز، پروژه حفر ۳۰ حلقه چاه در نهند و نیز افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ شماره ۵ آبرسانی زرینه‌رود به تبریز در اختیار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قرار می‌گیرد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.