موازنه منفی تولید گوشت قرمز در خوزستان / لزوم رفع ممنوعیت واردات دام
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: با موازنه منفی حدود ۲۰ هزار تنی در گوشت قرمز مواجه هستیم و با توجه به این موضوع، معمولا تبادل گوشت و دام در بین استانها امری جاری است. وحید قاسمی در خصوص شایعه مطرحشده مبنی بر فروش دام عشایر به دلیل عدم توان نگهداری دام، اظهار
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: با موازنه منفی حدود ۲۰ هزار تنی در گوشت قرمز مواجه هستیم و با توجه به این موضوع، معمولا تبادل گوشت و دام در بین استانها امری جاری است.
وحید قاسمی در خصوص شایعه مطرحشده مبنی بر فروش دام عشایر به دلیل عدم توان نگهداری دام، اظهار کرد: اگرچه دامداران مشکل دارند و تولید گوشت، کاری سخت و همراه با مشکلاتی است اما اینکه بگوییم دامداران، توان نگهداری دام خود را ندارند و آنها را به همین دلیل به فروش میرسانند، ممکن است استثناءهایی در این خصوص وجود داشته باشد اما این موضوع به صورت کلی صحت ندارد.
وی افزود: در خصوص تامین گوشت قرمز، در حال حاضر کشتارگاهها علیرغم اینکه عشایر در حال وارد کردن دام خود به استان هستند اما با کمبود دام پرواری مواجه هستند و شاهد ورود دام به کشتارگاه نبودهایم.
قاسمی با اشاره به بحث وارد کردن دام زنده به خوزستان، تصریح کرد: به دلیل وارد نشدن دام زنده پرواری به استان، ما با کمبود دام کشتاری مواجه شدهایم و این مساله بر قیمتها تاثیر خواهد داشت و در این زمینه در خصوص رفع ممنوعیت وارد شدن دام پرواری زنده به استان با وزارت جهاد کشاورزی برای مطرح کردن موضوع در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز پیگیریهایی شده است تا دام زنده وارد زنجیره گوشت استان شده و جلوی مشکلات کوتاه مدت گرفته شود.
وی گفت: با توجه به قرار گرفتن در فصل ورود دام عشایر به استان، ممکن است با انباشت دام پرواری مواجه شویم و شرکت پشتیبانی امور دام و اتحادیه عشایری، آمادگی لازم برای خرید دام مازاد از عشایر را دارند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به دلایل افزایش قیمت گوشت اظهار کرد: یکی از عوامل موثر در این موضوع، خبر صادرات دام بود. هرچند که هنوز اجرایی نشده است و عامل دیگر، عدم صدور مجوز ورود دام زنده از سایر استانها به استانهای مرزی است که توسط ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای جلوگیری از بحث قاچاق اجازه آن داده نمیشود.
قاسمی با اشاره به آمار تولید دام در سال ۹۹، افزود: مصرف سرانه گوشت قرمز به ازای هر فرد، ۱۳ کیلو و ۶۰۰ گرم است و میزان تولید گوشت قرمز در استان حدود ۴۴ هزار تن در سال است که با موازنه منفی حدود ۲۰ هزار تنی در گوشت قرمز مواجه هستیم و با توجه به این موضوع، معمولا تبادل گوشت و دام در بین استانها امری جاری است.
منبع: ايسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0