موزهای برای آزادیخواهانی که در خیابانها کشته شدند
موزه آزادی کره جنوبی در نزدیکی شهر چئونان، روایتگر روند آزادی کره از سلطه امپراتوری ژاپن است. کره جنوبی درواقع تنها چند دهه است که به عنوان کشوری مستقل موجودیت یافته است. پیش از آن، شبه جزیره کره معمولا بخشی از امپراتوری ژاپن و گاهی هم جزوی از چین بوده است. به همین دلیل، از نظر آزادی، تاریخ پر دردی دارد.
به گزارش ایسنا، با وجود تمرکز بر جنبش های استقلال طلبانه در طول دوره استعماری ژاپن، موزه استقلال کره به تعدادی از نمایشگاه ها تقسیم شده است که تاریخ شبه جزیره کره را از زمان های ماقبل تاریخ نیز مستند می کند.
تالار استقلال رسما در سالگرد روز استقلال کره در سال ۱۹۸۷ میلادی افتتاح شد. این نمایشگاه دارای هفت سالن نمایشگاهی و امکانات دیگر است که به بزرگداشت مبارزه کشور برای آزادی می بالد. شاید جذاب ترین سوابق تاریخی در موزه، به قیام های دهه ۱۹۱۰ کره مربوط است. ازجمله یکم مارس۱۹۱۹ که در آن روز ، مبارزان کره ای با صدای بلند، اعلامیه استقلال کره را همراه با تعدادی شکایت که علیه ژاپن اقامه شد، خواندند. گفته می شود که در آن روز، دو میلیون نفر به خیابان ها آمدند، هزاران نفر از آنان کشته و هزاران نفر نیز زندانی شدند.
شبه جزیره کره با وجود استقلال و هویت یابی دیرهنگام، تاریخ دیرین و پرباری دارد.
گشتن در موزه استقلال کره ۴-۳ ساعت بیشتر طول نمی کشد اما در همین مدت زمان با تاریخ پر فراز و نشیب کره می توان آشنا شد.
یادمانی برای کشته شدگان قیام های استقلال طلبانه کره نیز در فضای رو به روی موزه استقلال وجود دارد.
منبع:ایسنا