میرزایی: سر دادن شعارهای غیر عملی منجر به افزایش نامعقول انتظارات می‌شود


میرزایی: سر دادن شعارهای غیر عملی منجر به افزایش نامعقول انتظارات می‌شود

یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم پرهیز از سر دادن وعده‌های غیر عملی و تخریب رقبای سیاسی گفت: سر دادن شعارهای غیر عملی منجر به افزایش نامعقول انتظارات می‌شود؛ از سوی دیگر همه قبول دارند که وارد کردن تخریب و تهدید در عرصه رقابت‌های انتخاباتی فضا را مسموم می‌کند و نتایج نامطلوبی به دنبال دارد.

جلال میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس در سال جاری و لزوم پرهیز کاندیدها از دادن وعده‌های غیرقابل اجرا بیان کرد: هرچه روز به روز به رقابت‌های انتخاباتی مجلس بعدی نزدیک می‌شویم، مردم از دو جهت تحت فشار قرار می‌گیرند. یک جهت مربوط به نمایندگان فعلی است که برای جلب توجه عامه از دولت انتقاد کرده و سعی بر این دارند تا توپ را به زمین دولت بیندازند از سوی دیگر کاندیداهایی حضور خواهند یافت که قصد دارند با دادن شعارهایی نظر مردم را به خود جلب کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: این مسائل در کنار مشکلاتی که امروز دولت در روابط بین المللی با آنها مواجه شده و خسارت‌هایی که سیل برجای گذاشته است مقداری شرایط را حساس می‌کند و باید دقت و توجه کافی اعمال شود تا سر دادن وعده‌هایی که بعضاً اجرایی هم نمی‌شود منجر به افزایش غیر معقول انتظارات و آشفتگی اوضاع نگردد.

نماینده مردم ایلام در مجلس با اشاره به ضرورت پرهیز از تخریب رقبای انتخاباتی و دست اندرکاران اجرایی در مناظرات انتخاباتی بیان کرد: از نظر من هر نقدی به معنای تخریب نیست. در رقابت‌های انتخاباتی نیز ما با نقد، تخریب و تهدید روبه رو هستیم. بعضی‌ها خواه یا ناخواه زمانی که در رقابت کم می‌آورند به تهدید روی می‌آورند و چه بسا روح نهادهای نظارتی هم خبردار نمی‌شود. از سوی دیگر عده‌ای به سراغ تخریب رفته و به دنبال این هستند تا با مطرح کردن مسائل غیر واقعی چهره کاندیداها را تخریب کنند.

وی افزود: همه قبول دارند که وارد کردن تخریب و تهدید در عرصه رقابت‌های انتخاباتی فضا را مسموم می‌کند و نتایج نامطلوبی به دنبال دارد اما نقد سازنده می‌تواند نتایج مطلوبی را برجای بگذارد. اگر ما به سمت انتخابات حزبی پیش برویم، کاندیداهای وابسته به احزاب نمی‌توانند بی مهابا وارد فضای تخریب شوند و فضا را آلوده کنند چراکه حزب آنها باید پاسخگو باشد و در نهایت یک مرجع برای پاسخگویی وجود دارد.

میرزایی در ادامه تاکید کرد: اما زمانی که با تعداد زیادی کاندیدای مستقل مواجه هستیم، جمع کردن و مدیریت فضای انتخابات برای ناظران انتخاباتی دشوار می‌شود. زمانی که یک فرد دیگری را تخریب می‌کند دیگر قابل جبران نیست. اگر ما مانند خیلی از کشورها به سمت انتخابات حزبی پیش می‌رفتیم این مشکلات کم رنگ‌تر می‌شد.

وی در پایان گفت: اگر ما بخواهیم عرصه فعالیت سیاسی و رقابت‌های سیاسی را به کمک شهروندان مدیریت کنیم باید به سمت انتخابات حزبی برویم. این به معنای مسدود کردن راه کاندیداهای مستقل نیست اما افرادی که قصد شروع کار سیاسی دارند از همان ابتدا وارد فعالیت حزبی می‌شوند و کار تشکیلاتی را یاد می‌گیرند. ما افراد زیادی داریم که کار تشکیلاتی یاد نگرفتند و زمانی که وارد عرصه قدرت می‌شوند نظامات و تشکیلات را برهم می‌زنند.

انتهای پیام


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *