فرهنگ و هنر

نادر طالب‌زاده از مقابل مسجد بلال صداوسیما تشییع شد/ طالب‌زاده در مقابل جریان ریزش‌ها قرار دارد

نادر طالب‌زاده از مقابل مسجد بلال صداوسیما تشییع شد/ طالب‌زاده در مقابل جریان ریزش‌ها قرار دارد

مراسم تشییع مرحوم نادر طالب زاده امروز صبح از مقابل مسجد بلال سازمان صداوسیما با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولین برگزار شد.

 مراسم تشییع مرحوم نادر طالب‌زاده (مستندساز، مجری، تهیه‌کننده و کارگردان سینما و تلویزیون) امروز صبح (یکشنبه ۱۱ اردیبهشت) از مقابل مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار شد.

اجرای مراسم را صابر خراسانی برعهده داشت و در ابتدا به قرائت پیام رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت نادر طالب‌زاده پرداخته شد.

همچنین در این مراسم که با دعای زیارت عاشورا با نوای صادق آهنگران آغاز شد، چهره‌های مختلفی همچون محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، پیمان جبلی (رییس سازمان صداوسیما)، اسماعیل قآنی (فرمانده سپاه قدس)، حمید سجادی (وزیر ورزش و جوانان) و حمید شاه آبادی (معاون سیما) حضور داشتند.

در آغاز این مراسم، رییس رسانه ملی با بیان اینکه نادر طالب زاده و شهید آوینی همه برآمده از مکتب انقلاب اسلامی بودند، اظهار کرد: این چهره‌های فرهنگی مانند مابقی همسنگران شهیدشان مظهر نوآوری، امید به آینده و عشق به امام و انقلاب هستند.

رییس رسانه ملی گفت: در روز وداع با ماه رمضان همه مومنین هم اشک بر چشم دارند و هم لبخند؛ اشک از دست دادن شب و روز نورانی ماه رمضان و عشق بازی با خدا و خوشحالی از قبولی در آزمون بندگی. ما هم امروز هم اشک بر چشم داریم، هم حسرت بر دل و هم ابتهاج در دل. حسرت از دست دادن حاج نادر عزیز و ابتهاج از رویشی در مکتب خمینی و خامنه‌ای.

جبلی ادامه داد: ظهور پدیده‌هایی چون حاج نادر طالب‌زاده از نفحات انقلاب است، همانگونه که چمران و آوینی و حججی بودند. اینها نفحاتی است که باید خود را در مقابل آن قرار دهیم. امروز بیش از حسرت رفتنش، باید خوشحال زایش و رویش مکتب انقلاب باشیم و امروز باید بیشتر از این مکتب بگوییم.

وی تصریح کرد: شاگردان و همکاران نادر طالب زاده نخواهند گذاشت که این مسیر و این علم بر زمین بماند و حتما قوی‌تر و با صلابت راه او را ادامه خواهند داد.

رییس صداوسیما تشریح کرد: در تاریخ ما کم نیستند انسان‌هایی که دچار انحطاط شدند. طالب‌زاده در مقابل جریان ریزش‌ها قرار دارد. همه بهانه‌های که می‌توانست دستاویزی برای انحراف او از ولایت قرار گیرد وجود داشت از زندگی پرتمتع غرب تا دل‌زدگی و دلگیری از اردوگاه مومنین، همه اینها بود اما هیچکدام او را از صراط مستقیم دور نکرد. او از یکسو به مودت با مومنان و غیظ با دشمنان دعوت می‌کرد و از سوی دیگر محبوب دل مومنان و مغضوب کافران بود. راه او همچون همسنگرانش از تجدد و تحجر غرب عبور می‌کند. او مظهر نوآوری و روشنگری و نگاه به آینده و از طرفی درگیر مقابله با تجدد کور غرب بود. امروز با یک شخص رو به رو نیستیم با یک شاخص رو به رو هستیم. شاگردان و دوستان او نخواهند گذاشت مکتب چمران ساز، آوینی ساز سلیمانی ساز و نادرساز به افول دچار شود.

وی افزود: امروز همه کسانی که فراق برایشان سخت است و همه آن‌ها که رفتن و عروج او برایشان خوشحال‌کننده است، به همه می‌گوییم مکتب طالب‌زاده زنده است. امروز با تو هم صحبت می‌کنیم حاج نادر عزیز که صدای ما را می‌شنوی و همه ما را می‌بینی. خوش به سعادت تو که برگزیده مکتب ولایت و هدایت شدی. حاج نادر عزیز امروز همه جوش و خروش‌های تو به آرامش تبدیل شد اما مسیر پرجوش و خروش تو ادامه دارد.

جبلی در پایان بیان کرد: اگر روزی برای گردآوری مهمانان کنفرانس افق نو خون دل خوردی و از بی مهری‌ها نالیدی و از این سازمان به آن سازمان رفتی و بین دو لبه بی مهران داخلی و دشمنان خارجی که مهمانانت را تحریم کردند، تحمل کردی اما امروز دیگر نگران نیستی. چند روز پیش وقتی به عیادتت آمدم امیدوار بودیم دوباره خداوند تو را برگرداند، امیدوار بودیم در روز قدس کنارمان باشی اما خداوند این‌طور خواست.

جبلی در پایان سخنانش با دعا برای نادر طالب‌زاده ابراز امیدواری کرد خداوند او را مهمان سفره انبیا کند.

همچنین رحیم پور ازغدی (عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی) در این مراسم عنوان کرد: من چهره‌‌ی متدین و مذهبی مانند نادر طالب زاده را کمتر دیده‌ام. او در زمانی که خیلی‌ها اهل ریا و ریاکاری هستند، اهل ایمان بدون ریا بود و بدون هیاهو کارش را انجام می‌داد.

وی ادامه داد: طالب زاده جزو معدود چهره‌هایی است که هرچه جلوتر آمدیم انقلابی‌تر شد و در ترافیک انقلابی‌گری گیر نکرد. آزارها و اذیت‌های زیادی از طرف خودی‌ها و ناخودی‌ها به او شد ولی خودش را معطل این حرف‌ها نمی‌کرد. طالب‌زاده یک کاروان یک نفره و یک تنه راه انداخت که به چند هزار نفر می‌ارزید.

ازغدی افزود: نادر طالب زاده جزو مصرف کنندگان انقلاب نبود و هر روز در حال تولید محتوا و اندیشه بود. در دوره‌ای که خیلی از بزرگنماها شک کردند و برگشتند او به راست بودن حقیقت انقلاب اسلامی بیشتر ایمان آورد.

وی با بیان اینکه طالب زاده مجاهد رسانه‌ای انقلاب بود، تاکید کرد: او می‌توانست از رانت روشنفکری استفاده کند اما از آن طرف خندق آمد این طرف خندق، در روزگاری که خیلی‌ها شب و روز در آرزوی اون سمت خندق هستند تا بروند او برگشت و در جنگ پشت لودر نشست تا خاکریز بزند.

رحیم‌پور ازغدی با گلایه از مسئولین اظهار کرد: من اینجا به همه نهادهای رسمی و فرهنگی کشور عرض می‌کنم که چرا همیشه عقبید؟ دیر می‌فهمید، چند ساعت دیر می‌رسید. او از همه شما گله داشت، به خصوص از کوتوله‌هایی که از او عبور می‌کردند و هنوز فکر می‌کنند عبور از مردان بزرگ هنر است در صورتی که این عین بی هنری است.

وی اضافه کرد: او نماد انسانی است که نشان داد می‌شود تا آخر پاک بود و با پاکی به راه و عقیده راستین انقلاب ادامه داد.

وحید جلیلی، رضا پورحسین، احسان محمدحسنی، ابراهیم حاتمی‌کیا، عزیز جعفری، محمد حمیدی مقدم، سلیم غفوری، حامد بامروت‌نژاد، حجت‌الاسلام موسوی مقدم، سردار نقدی، حبیب والی‌نژاد، ابوالقاسم طالبی و مسعود احمدی دیگر چهره‌هایی بودند که در این مراسم حضور داشتند.

گفتنی است پیکر مرحوم نادر طالب زاده در قطعه ۲۹ بهشت زهرا (س) در جوار شهید سیدمرتضی آوینی به خاک سپرده می‌شود.

index

منبع: ايلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *