اخبار 36

نانوایان در البرز دیگر جوش شیرین نمی‌زنند

نانوایان در البرز دیگر جوش شیرین نمی‌زنند

ایسنا/البرز معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: البرز پیشرو در ثبت و راه‌اندازی پرونده‌های درمانی الکترونیک بوده و تاکنون بیش از 66 درصد از البرزی‌ها صاحب پرونده الکترونیک درمانی شده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، افسون تیرویز امروز دوشنبه دوم اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: از مدت‌ها قبل به دنبال الکترونیکی کردن پرونده درمانی البرز نشینان بودیم که در این راستا هزار و 400 سیستم خریداری و در اختیار مراکز درمانی قرار گرفت.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: در حال حاضر بیش از 66 درصد البرز نشینان دارای پرونده الکترونیکی درمانی هستند.

تیرویز ادامه داد: رویکرد ما فعال شدن سیستم الکترونیک و ارائه خدمات درمانی سریع در تمامی مراکز درمانی سطح استان است.

وی با اشاره به پیگیری ایجاد پرونده الکترونیکی برای کودکان کار استان توضیح داد: تشکیل پرونده الکترونیک برای کودکان کار و واکسیناسیون به موقع آنها جزء دغدغه‌های اصلی ماست.

این مسئول با اشاره به اینکه نباید در مواجه با مشکلاتی همچون کودکان کار صورت مسئله را پاک کنیم اضافه کرد: خانه بهداشت کارگری ویژه کودکان کار و اتباع بیگانه در حلقه دره فعالیت خود را آغاز کرده و مراقبت ‎ ‌های بهداشتی در حال انجام است.

تیرویز افزود: این خانه بهداشت با همکاری سازمان پسماند شهرداری فعالیت می‌کند که در طول هفته یک پزشک در این خانه بهداشت حضور خواهد داشت.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها البرز بیان کرد: میزان مصرف نمک در نانوایی‌ها مورد رصد و بررسی قرار می‌گیرد.

تیرویز با بیان اینکه به دنبال حذف جوش شیرین از نان هستیم یادآور شد: طبق بررسی‌های انجام شده و بازدیدهای مستمر، استفاده از جوش شیرین در تولید خمیر انواع نان در استان البرز در درصدهای بالا حذف شده است و تنها برای تولید نان تافتون به صورت استثناء جوش شیرین مصرف می‌شود.

وی افزود: 47 هزار واحد همچون مراکز عرضه محصولات مراکز بهداشتی تفریحی و ورزشی تحت پوشش این سازمان است.

تیرویز با تأکید به مقابله با حرکت جزیره ای در سازمان معاونت بهداشت استان البرز گفت:  به صورت هر روزه و مستمر در مناطق مختلف اقدام به خدمات رسانی کرده‌ایم که در این راستا می‌توان به پوشش درمانی 21 هزار و 800 مادر باردار اشاره کرد.

این مسئول با اشاره به اینکه اقداماتی در راستای سلامت و دهان و دندان در مدارس انجام می‌شود اظهار کرد: طرح عاری از پوسیدگی ویژه دانش آموزان پایه ششم ابتدایی در سطح کشور در حال انجام است.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد: شهرستان طالقان به صورت پایلوت طرح عاری از پوسیدگی را در تمامی پایه های ابتدایی اجرا کرده است.

وی ادامه داد: طی این طرح ترمیم داندان‌های پوسیده بستن شیارهای دندان و کشیدن دندان‌های فاسد دانش آموزان انجام می‌شود.

تیرویز از ارائه مسواک انگشتی به نوزادان زیر دو سال خبر داد و گفت: مادران باردار نیز از مشمول طرح بهداشت و دندان می‌شوند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *