اخبار

نحوه شرکت در نخستین جشنواره تجارب و ایده‌های برتر اردویی اعلام شد

 نحوه شرکت در نخستین جشنواره تجارب و ایده‌های برتر اردویی اعلام شد

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش جزئیات و نحوه شرکت در اولین جشنواره­­ کشوری تجارب و ایده­‌های برتر اردویی و اردوگـاهی در تابستان و پاییز ۱۴۰۰ را اعلام کرد.

علی رمضانی با بیان اینکه اردوهای دانش‌آموزی فرآیندی آموزشی، تربیتی و چندرسانه‌ای هستند که می‌توانند ضمن تأمین اهداف کوتاه‌مدت آموزشی و تربیتی، زمینه بروز و تحقق اهداف بلندمدت را نیز فراهم کنند گفت: برنامه‌ریزی هدفمند و نظارت هوشمندانه از فرصت اردوها و فعالیت‌های گروهی و اجتماعی دانش‌آموزی به‌عنوان راهبردی کلان مبتنی بر اهداف سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و ساحت­های شش­گانه تربیتی برای نیل به اهداف دوره‌های تحصیلی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش در راستای سیاست­گذاری برای متناسب‌سازی موضوعات اردوهای دانش‌آموزی به‌عنوان یکی از مؤثرترین ابزار برای تجلی فضایل اخلاقی و رفتاری دانش­ آموزان و قرار دادن آن­ها در فضا و محیط طبیعی پرنشاط و شاداب، نیازمند همراهی و اخذ تجربیات تخصصی و ایده‌های برتر اردویی و اردوگاهی از سوی مربیان و دانش­ آموزان است.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه به همین منظور اولین جشنواره کشوری «تجارب و ایده‌های برتر اردویی و اردوگاهی» برگزار خواهد شد تا علاقه‌مندان و دست‌اندرکاران فعالیت­های اردویی و اردوگاه‌­ها با ثبت خاطرات و تجربیات ماندگار، ارائه پیشنهادهای مدون علمی و عملیاتی و تولید آثار فاخر گنجینه­ی ارزشمندی را مستند و ماندگار کنند گفت: مستندسازی و دستیابی به اندوخته‌های تجربی همکاران، شناسایی، معرفی و کاربست تجارب و ابتکارات و ایده‌های اردویی در مدارس، تدوین تجارب برتر اردویی و ظرفیت‌سازی برای ارتقای کیفیت خدمات اردویی و ایجاد نظام تحول در برگزاری اردوها در فضای حقیقی/ در بستر فضای مجازی ازجمله اهداف این جشنواره محسوب می‌شود.

رمضانی ادامه داد: همکاران رسمی شاغل در وزارت آموزش‌وپرورش، همکاران شاغل در مدارس غیردولتی، بازنشستگان و پیشکسوتان فرهنگی، فعالان بخش­ها و حوزه­های مختلف اردویی و تشکل­های دانش‌­آموزی مخاطب این جشنواره هستند.

به گفته وی مهلت ارسال آثار به دبیرخانه از ۲۰ مرداد تا ۲۰ مهرماه سال جاری، زمان بررسی و داوری آثار مهر و آبان و زمان اختتامیه و اعلام نتایج پایان آبان ماه تعیین شده است. نوشتاری (با تأکید بر فرمت اقدام پژوهی)، ویدئوکست، طراحی برنامه خلاقانه برگزاری اردوی یک و چندروزه در فضای حقیقی- مجازی (با اولویت مهارت‌آموزی در اردو)، خاطره و دل­نوشته، روایتگری اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی،   راه‌کارهای توسعه و تقویت اردوگاه‌های دانش‌آموزی (در فضای واقعی – در زیست‌بوم جدید شیوع کرونا رشته‌های جشنواره هستند.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش افزود: تمامـی موارد مربوط به اطلاع‌رسانی روش و جزئیات شرکت اولیــن جشنواره کشوری تجارب و ایده‌های برتر اردویی از طریق شبکه دانش‌آموزی شاد و کانال ordoo۱۴۰۰@ خواهد بود.

منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *