نظارت سه اکیپ ثابت و سیار بر نحوه ذبح دام عید قربان در ملایر
ایسنا/همدان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ملایر مطرح کرد: یک اکیپ ثابت و دو اکیپ سیار، برای جلوگیری از بروز بیماریهای مشترک ناشی از کشتار دام، بر نحوه ذبح دام در عید قربان هم در کشتارگاهها و هم در سطح شهر نظارت میکنند.
دکتر ابراهیم نعمت گرگانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ذبح دامهای نذری عید قربان بر اساس پروتکلهای بهداشتی و دستورالعملهای سازمان دام پزشکی انجام میشود، اظهار کرد: با همکاری شهرداری ملایر، سه تا چهار مکان با دسترسی ورودی و خروجی آسان برای عرضه دام زنده در نظر گرفته شده است.
نعمت گرگانی ادامه داد: با توجه به شرایط بیماری کرونا و بر اساس دستورالعملهای معاونت بهداشتی، کشتار دام در ملاء عام و قصابیها ممنوع است و تمامی کشتارگاهها باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا و سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت، آمادگی لازم برای کشتار دام و تحویل به متقاضیان را داشته باشند.
وی تأکید کرد: یک اکیپ ثابت و دو اکیپ سیار شامل سه دامپزشک، شش بازرس بهداشتی و دو ناظر ذبح شرعی، برای جلوگیری از بروز بیماریهای مشترک ناشی از کشتار دام، بر نحوه ذبح دام در عید قربان هم در کشتارگاهها و هم در سطح شهر نظارت میکنند.
نعمت گرگانی با بیان اینکه هماهنگی با کشتارگاه و قصابان از ازدحام در کشتارگاه جلوگیری میکند، گفت: دامها پس از ذبح در کشتارگاه لیبلگذاری شده و مردم میتوانند با هماهنگی قبلی با قصابیها، لاشه دام خود را با لیبل از کشتارگاه تحویل بگیرند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ملایر به ضرورت نگهداری ۲۴ ساعته گوشت قربانی در یخچال قبل از مصرف، تصریح کرد: شهروندان میتوانند در صورت بروز هر نوع تغییر رنگ گوشت یا درخواست برای اعزام تیمهای کارشناسی دامپزشکی بهمنظور نظارت بر نحوه قربانی کردن دامها، با سامانه تلفنی ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
منبع:ایسنا