اخبار 18

نظام توزیع ماسک و دستکش در لرستان ساماندهی شود

نظام توزیع ماسک و دستکش در لرستان ساماندهی شود

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان ضمن انتقاد از نظام توزیع ماسک و دستکش در استان گفت: علی‌رغم تولید انبوه ماسک و دستکش در استان در نظام توزیع همچنان شاهد بی‌نظمی هستیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در سومین جلسه ویدئو کنفرانس ستاد استانی مدیریت بحران کرونا ضمن تبریک فرار رسیدن سالروز تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی اظهار کرد: از خداوند درخواست می‌کنیم که در دوران حیات ما پرچم اسلام ناب با دستان مقام معظم رهبری به حضرت ولی‌عصر(عج) سپرده شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه نمایندگانی از طرف دفتر نماینده ولی‌فقیه در لرستان و علوم پزشکی در امورات مربوط به فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا در آرامستان‌ها به‌صورت روزانه حضور دارند و این روحانیون در مواردی علاوه بر غسل میت به‌صورت جداگانه با گروه‌های جهادی همچون تیپ مستقل رزمی تبلیغی زمان جنگ به‌صورت منسجم فعالیت دارند و در همین راستا امروز به‌صورت مستقل به بیرانشهر رفته و اقدام به گندزدایی و ضدعفونی معابر و کوچه‌های این شهر کرده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان عنوان کرد: این روزها بحث فعالیت‌های جهادی و مدیریت جهادی بسیار مطرح است، مدیریت جهادی در واقع به معنی تلاش بی‌وقفه و بهره‌گیری مفید و مؤثر امکانات مادی انسانی با نیت الهی جهت رسیدن به اهدافی که مبتنی بر ارزش‌های کتاب و سنت است.

شاهرخی بیان کرد: مدیریت جهادی مبتنی بر توکل بر خداوند، اعتماد به نفس، دشمن‌شناسی، دوری از اختلاف، علم، درایت و تدبیر است در همین راستا هرچقدر بتوانیم مدیریتمان را براساس شاخصه‌های گفته شده تنظیم کنیم اقداماتمان نتیجه بیشتری خواهد داشت.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های اعلام شده توزیع ماسک و دستکش علی‌رغم تولید انبوه و زحمات سپاه برای تولید ماسک همچنان در نظام توزیع شاهد بی‌نظمی هستیم که بهتر است از روش‌ها و برنامه‌های موفق دیگران در این زمینه بهره کافی را بگیریم و از تجربیات افراد اهل خرد در استان استفاده کنیم.

امام‌جمعه خرم‌آباد عنوان کرد: دستکش یک‌بار مصرف در بازار به قیمت ۱۶ هزار تومان به فروش می‌رسد در همین راستا باید دستگاه‌های نظارتی این موضوع را رصد کنند که این دستکش‌ها با چه قیمتی به دست مغازه‌دار می‌رسد که با این قیمت بالا به فروش می‌رسد و همچنین بر اساس گزارش‌های رسیده در بازار اطراف حرم امامزاده زیدبن علی (ع) اقلامی به فروش می‌رسد که این اقلام به دستگاه‌ها اهدا شده و یا از خارج از استان برای برخی دستگاه‌ها ارسال شده است که دستگاه‌های نظارتی باید این موضوع را پیگیری و صحت‌وسقم این موضوع را پیگیری کنند.

شاهرخی اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های رسیده در منطقه فلک‌الدین ساختمان مخروبه‌ای مربوط آموزش‌وپرورش محل بازیافت شده که طی جلسه‌ای بنا شده سازمان صنعت معدن و تجارت بازیافتی‌ها را جمع‌آوری و مکانی در بیرون شهر برای بازیافت ضایعات فراهم کند ولی این‌طور شنیده شده که در محله فلک‌الدین یک طبقه اکثر ساختمان‌های دو طبقه به محل جمع‌آوری ضایعات بازیافتی تبدیل شده که می‌تواند منشا بسیاری از بیماری‌ها و ویروس کرونا در این منطقه شود که باید با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم به وضعیت این منطقه محروم رسیدگی شود.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *