اخبارسلامتی

نقش ناامنی غذایی در احتمال بستری‌شدن بیماران کرونایی

نقش ناامنی غذایی در احتمال بستری‌شدن بیماران کرونایی
عکس تزئینی است

بررسی‌های یک مطالعه نشان داده افرادی که ناامنی غذایی را تجربه کردند به احتمال بیشتری به علت کرونا در بیمارستان بستری می‌شوند.

 این مطالعه از زمان شروع پاندمی کرونا در ایران و بروز کیس‌های مثبت در شهرستان فسا آغاز شد. در این پژوهش، کلیه افراد تازه تشخیص داده شده تا زمان بهبودی کامل یا ترخیص از بیمارستان مورد بررسی قرار گرفتند و سطح امنیت غذایی آن‌ها ارزیابی شد.
نتیجه این تحقیق نشان داد، افرادی که در یک سال گذشته ناامنی غذایی را تجربه کرده بودند، بعد از ابتلا به بیماری کرونا با احتمال ۳.۹ برابر بیشتر از افرادی که امنیت غذایی داشته‌اند در بیمارستان بستری شده‌اند.
این مقاله در نشریه scientific report با ایمپکت فاکتور ۵.۱ به چاپ رسیده است.
در انجام این مطالعه زینب همت‌دار، سمیه ابوالقاسمی، مریم مرادی، محمد آریا، محمد مهدی تقی‌زاده و جلال کریمی؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی فسا مشارکت داشتند.
منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *