نمایش ظرفیتهای هورامان و شهر خلاق موسیقی در نمایشگاه بینالمللی گردشگری
ایسنا/کردستان مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان گفت: هدف از شرکت در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران نمایش ظرفیتهای هورامان، سنندج شهر جهانی خلاق موسیقی و معرفی صنایع دستی بی بدیل استان است. یعقوب گویلیان در دیدار با نایبرئیس شورای شهرسنندج، معاون فرهنگی شهرداری، معاونین صنایعدستی و گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی و کارشناسان و بخش خصوصی، ضمن
ایسنا/کردستان مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان گفت: هدف از شرکت در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران نمایش ظرفیتهای هورامان، سنندج شهر جهانی خلاق موسیقی و معرفی صنایع دستی بی بدیل استان است.
یعقوب گویلیان در دیدار با نایبرئیس شورای شهرسنندج، معاون فرهنگی شهرداری، معاونین صنایعدستی و گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی و کارشناسان و بخش خصوصی، ضمن اشاره به در پیش بودن چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته، اظهار کرد: نمایشگاه گردشگری تهران ظرفیتی بسیار ارزشمند و گران بها است و باید از این پتانسیل مهم در راستای توسعه استان استفاده کنیم.
وی افزود: ظرفیتهای گردشگری استان باید به نوعی در نمایشگاه نمایش داده شود که سرمایهگذاران بخش خصوصی را برای سرمایهگذاری در استان ترغیب کند و ما بتوانیم این بستههای سرمایهگذاری را به خوبی جذب کنیم.
گویلیان ایجاد مانور در حوزههای گردشگری و فرهنگی استان را مهم دانست و تصریح کرد: اولویت کردستان در این نمایشگاه معرفی شهر خلاق موسیقی و ظرفیتهای غنی منطقه و روستاهای هورامان است که به صورت فیزیکی و هم به صورت مجازی و در قالب تصاویر و فیلمهای سه بعدی به بازدیدکنندگان ارائه خواهد شد.
ارسطو گویلی نایب رئیس شورای شهر سنندج با اشاره به حائز اهمیت بودن جذب مخاطب در این نمایشگاه، گفت: با توجه به ثبت شهر سنندج به عنوان شهر جهانی خلاق موسیقی باید در نمایشگاه گردشگری بتوانیم موسیقی کردستان را به جامعه هدف بهتر معرفی کنیم.
وی ذکر کرد: توسعه گردشگری شهری میتواند باعث توسعه پایدار صنعت گردشگری در شهر سنندج شود که امیدواریم در پسا کرونا کردستانی کاملا متفاوت را در حوزه گردشگری و سایر بخش ها ببینیم.
گویلی عنوان کرد: موسیقی جذب کننده است و مخاطب را درگیر خود میکند و علاوه بر تنوع و متفاوت بودن آن باید بتوانیم به صورت مجازی نیز محتوا را به بیننده ارائه بدهیم.
سرکوت نجفی معاون فرهنگی شهرداری سنندج به حضور فعال و دغدغهمند شهرداری در این نمایشگاه تاکید کرد و گفت: باید رسم و رسوم و فرهنگ و آیین مردم کردستان به زیبای نمایش داده شود و برای برنامههای فرهنگی در طول نمایشگاه نیز برنامهریزی مناسبی داشتهایم.
فرهاد حامدی معاون صنایع دستی استان ضمن مهم برشمردن حضور کردستان با تمامی امکانات و ظرفیتها در این نمایشگاه، عنوان کرد: وجود صنعتگرانی در تراز بین المللی که تولیدات آنها قابلیت ارائه و معرفی در سطح بین المللی را دارد و همچنین تولید کنندگان شاخص در استان، کردستان را در زمره استان های شاخص قرار داده است بر همین اساس سعی و تلاش خواهد شد در نمایشگاه تهران صنایع دستی استان را نیز به شیوه مناسب به نمایش عموم بگذاریم.
پویا طالبنیا مدیر پایگاه هورامان نیز بر لزوم حمایت از ثبت جهانی هورامان تاکید داشت و عنوان کرد: حمایت از ثبت جهانی هورامان باید افزایش پیدا کند و برای این دستاورد مهم برنامهریزی صحیح و مدون صورت گیرد.
حمید اسکندری معاون گردشگری و سرمایهگذاری ادارهکل میراث فرهنگی به موارد قابل ارائه در این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: اولویت حضور کردستان در این نمایشگاه توسعه روستاها و اقامتگاههای بومگردی است و ثبت جهانی هورامان، ثبت شهر خلاق موسیقی جهان و معرفی هتلها و شرکتهای سرمایهگذاری از دیگر اهداف شرکت در این نمایشگاه بین المللی است.
آوات مکاری رئیس گروه تبلیغات و بازاریابی ادارهکل میراثفرهنگی کردستان ضمن اشاره به استفاده از نمادها و المانهای مختص این منطقه در نمایشگاه گردشگری، تشریح کرد: «اولویت حضور ما در این نمایشگاه نمایش بافت و توانمندیهای منطقه هورامان، شهر خلاق موسیقی و صنایع دستی استان است.»
مکاری به حضور کمرنگ بخش خصوصی کردستان در این نمایشگاه اشاره داشت و بیان کرد: غرفه استان کردستان به صورت پیوسته و در هشت قسمت تشکیل شده است که شامل؛ بومگردی، شهرداری سنندج، راهنمایان گردشگری، آژانسهای خدمات گردشگری، کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، انجمن هتلداران و … است که امیدوارم همه با هم بتوانیم نمایندگان مناسبی برای استان باشیم.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0