نمی توانیم در واگذاری معادن پارتی بازی کنیم


نمی توانیم در واگذاری معادن پارتی بازی کنیم

ایسنا/کرمان وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مزایده 6000 معدن و بیان اینکه نمی توانیم در واگذاری معادن پارتی بازی کنیم، افزود: اختیارات را گام به گام به استان ها دادیم و تا جایی بتوانیم حتما انجام می دهیم.

“علیرضا رزم حسینی” امروز 21 خردادماه در جلسه مشترک اقتصاد مقاومتی، شورای معادن و نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی استان کرمان اظهار کرد: امیدواریم مردم علی رغم مشکلاتی که دارند، چشم اغماض به کارگزاران داشته باشند چراکه هرچه توانستند انجام دادند.

وی در ادامه بیان کرد: وزارت صمت با داشتن 38 درصد جی دی پی و بیش از 40 درصد اشتغال کشور از وزارتخانه های مهم است و در دوران تحریم و کرونا مشکلاتی برای این حوزه به وجود آمد.

رزم حسینی تصریح کرد: در آبان ماه سال 99 با سماجت وزارتخانه برای برگشت اختیارات به متولی تولید و صادرات و واردات کشور، کار با حمایت رییس جمهور اتفاق افتاد و پرونده صادرکنندگان شریف که به دادگاه کشیده شده بودند، به وزارت صمت برگشت و کار شجاعانه ای بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: امروز صادرکننده در همه جای دنیا به عنوان افراد ممتاز تلقی می شود و باید در فرهنگ دین ما مجاهد اقصادی شناخته شوند.

وی اظهار کرد: امروز کارخانه ای نمی بینید که فقط به خاطر مواد اولیه تعطیل شود. اختلاف سهامداران، محیط زیست و … دخیل است اما مواد اولیه تهیه شده و به سمت اجرای تعهد و واردات و تامین کالاهای ضروری رفتند.

رزم حسینی تصریح کرد: در سه ماهه اخیر رشد صادراتی ما 50 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده و از آبان ماه 99 شیب صادراتی به تدریج افزایش یافت و سال ذشته 74 میلیارد دلار صادرات و واردات ایران بوده و 146 میلیون تن کالا جابه جا صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه گرانی وجود دارد و ما متاسفیم، افزود: دلایل گرانی کاملا روشن است و مربوط به حجم نقیدنگی و نرخ ارز است و عاملان دیگر فرعی هستند. متاسفانه سفره مردم کوچک شده که مربوط به نرخ ارز است که 10 برابر شد.

وزیر صمت با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید ما در دو و سه شیفت فعال است و معادل خیلی زیادی فعال شده، افزود: جنوب استان کرمان به اندازه شمال استان معادن خواهد داشت و اکتشافات این را نشان می دهد و روز گذشته کنسانتره کرومیت و طلا در جنوب افتتاح شد و طلای دوم نیز در حال کار است.

وی افزود: باید به این سمت برویم که همه شرکت های نفتی، آب، گاز و … در خدمت توسعه پایدار قرار بگیرد. وای بر ما که بیش از 100 سال نفت داریم و مردم پیرامون چاه های نفت ما در فقر به سر می برند که این نکبت است.

رزم حسینی با اشاره به اینکه باید مردم را توانمند کرده و به آنها کسب و کار یاد بدهیم، افزود: متاسفانه رییس بنیاد مستضعفان در زمینه ادامه فعالیت الگوی اقتصاد مقاومتی در قلعه گنج کوتاهی کرده و کار را ادامه نداد و استاندار باید این مسائل را مطالبه کند.

وی با اشاره به اینکه اگر مطالبه کنیم و اگر ملاحظه کاری نکنیم کشور ساخته می شود، تصریح کرد: کشور را با شرکت ها می سازند نه با دولت ها. چرا سالیانه 250 هزار نفر از روستاهای کشور مهاجرت می کنند؟

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه باید استان کرمان به سمت بخش خصوصی فعال برود و در این زمینه الگو باشد، گفت: خدمات زیربنایی کار دولت هاست و جمهوری اسلامی کارهای درخشانی انجام داده اما در بخش های دیگر شاهد توزیع ناعادلانه ثروت هستیم.

وی اظهار کرد: فولاد و پتروشیمی باعث شد سال گذشته بتوانیم ارزاق عمومی مردم و مواد اولیه کارخانجات را تامین کنیم و اگر فولاد نبود در تحریم نمی توانستیم دوام بیاوریم.

رزم حسینی با اشاره به مزایده 6000 معدن و بیان اینکه نمی توانیم در واگذاری معادن پارتی بازی کنیم، افزود: اختیارات را گام به گام به استان ها دادیم و تا جایی بتوانیم حتما انجام می دهیم.

وی بیان کرد: کشور با شرکت های نامدار و برتر ساخته می شود و ما 500 شرکت برتر داریم که 100 مورد انتخاب کردیم که 451 هزار میلیارد تومان موافقت نامه سرمایه گذاری داشتند.

وزیر صمت اظهار کرد: معادن ما به این نتیجه رسیدند که آب موردنیاز خود را تامین کنند و امروز این اتفاق افتاده و برق را هم باید خودمان تامین کنیم و در حال حاضر 10 هزار و 40 مگاوات آماده دریافت مجوز برای سراسر کشور است که توسط شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی تولید شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه فعالیت معین های اقتصادی به اسم شخص نیست، الگویی است که ده ها کشور دنیا انجام داده اند، بیان کرد: نگذارید روستاها تخریب شود، چون ناامنی به وجود می آید.

رزم حسینی با اشاره به تلاش برای حذف امضاهای طلایی بیان کرد: ریشه فساد در اینجاست و شبکه فساد هر چه را تصور کنید در اختیار دارند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *