اخبار 8

نگاه بیماران سرطانیِ جنوبشرق به دستان خدا در روی زمین است

نگاه بیماران سرطانیِ جنوبشرق به دستان خدا در روی زمین است

ایسنا/کرمان استان کرمان به بیماران سرطانی جنوبشرق کشور با دو دستگاه رادیوتراپی که یکی از آنها قدیمی است، خدمت رسانی می کند که این دستگاه ها به هیچ وجه جوابگوی خیل بیماران نیستند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، ۶۰ تا ۷۰ درصد بیماران سرطانی به رادیوتراپی نیاز دارند که حدود ۹۰ درصد آنها نیز بهبودی پیدا می کنند.

مرکز رادیوتراپی تخصصی انجمن یاس با ۳۰۰۰ مترمربع زیربنا در سه طبقه در حال احداث است.

برپایه این گزارش، این مرکز دارای ۵۲ درصد پیشرفت فیزیکی است که برای جلوگیری از تضعیف روحیه بیماران سرطانی شبیه هتل طراحی شده است.

برای ساخت و تجهیز این مرکز تاکنون ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده و به ۲۵ میلیارد تومان دیگر نیاز است که در اینجا می طلبد شرکت های بزرگ استان و خیرین ورود پیدا کرده و با راه اندازی این مرکز نور امیدی در دل بیماران سرطانی روشن کنند.

گفتنی است که برای تجهیزات تخصصی که از خارج از کشور خریداری شده دو میلیون و ۸۰۰ هزار یورو هزینه شده و فقط یک دستگاه آن هنوز به ایران ارسال نشده و مابقی تجهیزات در شهر کرمان هستند.

قدمت انجمن خیریه یاس ۱۲ سال است که حدود ۵۰۰۰ بیمار سرطانی را تحت پوشش دارد که پنج مرکز به غیر از این مرکز در حال احداث دارد. ضمن آنکه یک مهمانسرای ۶۰ تختخوابی مخصوص بیماران و همراه بیماران خدمت رسانی می کند.

به گزارش ایسنا، استاندار کرمان عصر ۱۹ تیرماه در حاشیه بازدید از روند ساخت مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی در کرمان گفت: احداث مرکز پرتودرمانی خیریه یاس استان ضروری بود که توسط خیرین و افراد باسابقه خوب، راه‌اندازی می‌شود.

وی بیان کرد: دیگر با روش های سنتی نمی توان بیماران را درمان کرد بلکه باید از تکنولوژی و علم روز دنیا استفاده کنیم.

زینی وند افزود: طرح مرکز پرتودرمانی برای بیماران نیازمندی که از مراکز درمانی دورند، حیاتی محسوب می شود بنابراین از آن حمایت می کنیم.

وی تاکید کرد: از امکانات استان استفاده و موانع پروژه را رفع می‌کنیم تا به سرعت به بهره برداری برسد.

استاندار کرمان عنوان کرد: واحدهای بزرگ اقتصادی استان کرمان در اجرای مسئولیت های اجتماعی خود کوتاهی نکردند اما لازم است این حمایت‌ها هدفمند شود که سازمان مسئولیت‌های اجتماعی را برای ساماندهی این حمایت‌ها پیشنهاد دادیم زیرا باید این حوزه ساماندهی و اولویت بندی می‌شد.

وی افزود: مشکلات احداث پروژه پرتودرمانی خیریه یاس کرمان را پیگیری می کنم تا بخشی از هزینه آن را در استان تامین کنیم.

زینی وند تصریح کرد: باید برنامه ای تعریف کرد که از امکانات استان کرمان در تمامی نقاط بهره لازم را برد و در این خصوص صنایع و معادن استان بسیارند و نباید تمرکز را به دو یا سه واحد خاص متمرکز کرد. لذا مسئولین استان درخصوص تامین منابع مالی این مرکز نشستی داشته و تصمیمات لازم را اتخاذ کنند که فرآیند حمایت از این پروژه را پیگیری کنیم و جمع بندی آن اعلام شود که اگر نیاز به تصمیم در استان است انجام دهیم یا اینکه نیاز مالی پروژه از سایر مجموعه ها پیگیری شود، زیرا کار مهمی برای استان است.

به گزارش ایسنا مرکز رادیوتراپی تخصصی انجمن یاس به بیماران سرطانی خدمات رایگان می دهد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *