نگاه روزنامههای جهان به سمت مریخ و گروه هفت است
«لوموند» روزنامه فرانسوی در گزارشی با عنوان «واکسن برای همه» نوشته است: این حاصل نشست گروه هفت، در فضای مجازی است. کشورهای دارا باید به همه کشورها در رساندن واکسن کرونا مدد برسانند؛ این نخستین تلاش تازه گروه هفت است.
آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو که هر روز با مرور تیترها و سرفصلهای رسانههای جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت میکند، مطلب بالا را عنوان کرده است.
به گزارش ایسنا، برخی اخبار امروز (سوم اسفند ماه) روزنامه های جهان به شرح زیر است:
_«فایننشال تایمز» نوشته است: جو بایدن به جهان گفت، آمریکا بازگشته است، اما هشدار داد که دموکراسی، زیر تهاجم است. پیام او آشکارا میگفت که سیاست ترامپ را به کنار گذاشته است. آمریکا به پیمان تغییرات آب و هوا در پاریس بازگشت.
_ «لوفیگارو» نگاهی به میانمار دارد و نوشته است: پلیس میانمار به معترضان ضد کودتا شلیک کرده، دو تن را کشت و ۳۰ تن را مجروح کرده است. این تیراندازی پس از مرگ جوان معترض ۲۰ ساله، رخ داد. اینها نخستین قربانیان معترض به کودتا در میانمار هستند.
_ «لوموند»، روزنامه فرانسوی نوشته است: بیش از ۲۵ سال پیش، نسلکشی فجیعی در رواندا رخ داد. در این میان بومیان تونسی، قتل عام شدند. نسلکشی بیش از ۸۰۰ هزار تن. تاریخدانان و روزنامهنگاران مستقل میگویند فرانسه دستی در این میان داشته است. این هنوز، نقطه تاریک تاریخ است که فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری پیشین فرانسه وعده آشکار ساختن آن را داد، اما چنین نکرد.
_ اما عنوان نخست «لوموند» روزنامه فرانسوی میگوید: واکسن برای همه؛ این حاصل نشست گروه هفت، در فضای مجازی است. کشورهای دارا باید به همه کشورها در رساندن واکسن کرونا مدد کنند. این نخستین تلاش تازه گروه هفت است.
_ نگاه به تقریب تمامی روزنامههای جهان به مریخ است. پرسه ورنس، کاوشگر استقامت بر سیاره سرخ نشست. کاوشگر برای یافتن نشانههای زندگی در آن گشت. مریخ نورد از کاوشگر جدا شد و به گشت بر دهانه منطقه جزره در مریخ پرداخت.
سفر ۲۰۰ میلیون کیلومتری پس از طی کردن هفت دقیقه وحشت، در گذر از جو مریخ، نخستین تصاویر هم آمدند.
و نگاه دیگر روزنامهها به گروه هفت پرداخته و نوشتهاند: رهبران گروه هفت در نخستین حضور ماریو دراگی، نخست وزیر تازه ایتالیا به او میگویند: نخستین فوریت برای همه، سلامت و تغییرات آب و هوا است.
*از حاشیه خبرها:
نشریه سایتک دیلی نوشته است: یک مکمل دارویی است که پیش از این برای به دست آوردن خواب شیرین به کار میرفت و اکنون دارویی برای تقویت حافظه شده است. پژوهشگران در دانشگاه طب و دندانپزشکی توکیو دریافتهاند که «ملاتونین» که برای به خواب بردن موشها تجویز میشد، مغز آنها را تقویت کرده و در زنده ساختن یادها و حافظه کمک میکند. اکنون پژوهشگران دانشگاه توکیو بر اثرهای آن بر انسان، کار میکنند. برای تقویت حافظه در انسان تا امروز از مکملهای روغن ماهی و ویتامین، استفاده میشد. اما دانشمندان ژاپنی میگویند، باید بر مکمل مناسب خواب، «ملاتونین» برای حفظ و تقویت حافظه، اندیشه کرد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا