استان ها

همدان گران اداره می‌شود/ نقشه هوایی شهر تهیه شود

همدان گران اداره می‌شود/ نقشه هوایی شهر تهیه شود

 یکی از کاندیداهای تصدی پست شهرداری همدان بر تهیه نقشه هوایی شهر تأکید کرد و گفت: حریم شهر همدان ۲۳ هزار و ۴۰۰ هکتار بوده و حفظ باغات از مباحث مهم است و تهیه این نقشه به جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا، عزیزاله یوسفی صبح روز چهارشنبه ۲۰ مرداد در صحن شورا افزود:  قانون و ضابطه ای جز قانون جهاد کشاورزی نداریم و باید نقشه حریم شهر مشخص شود تا در باغات شاهد دست اندازی نباشیم.

وی با بیان اینکه همدان جایگاه ویژه‌ای در مدنیت و شهریت دارد، اضافه کرد: شاید نقصان و کمبودهایی نیز در همدان داریم اما آنچه غلبه دارد، سابقه شهریت همدان است.

یوسفی با اشاره به اینکه همه کنش‌های شهری در برابر افکار عمومی و شهروندان واکنش خواهد داشت، ادامه داد: واکنش‌ها باید برای بهبود زندگی مردم باشد و از قانون و انعطاف قانون برای بهبود زندگی مردم استفاده کرد.

وی تصریح کرد: باید اعتماد و اطمینان شهروندان را به مدیریت شهری بازگردانیم، از منابع و دانش‌های نوبنیان برای تولید ثروت و درنتیجه افزایش رضایت شهروندان استفاده کنیم.

یوسفی درباره بودجه سال جاری شهرداری همدان نیز گفت: برنامه یکساله شورای شهر مدون و بودجه سال ۱۴۰۰ تصویب شده و نمی‌توانیم کاری بکنیم چراکه پنج ماه از آن این برنامه می‌گذرد.

وی اضافه کرد: برنامه عملیاتی پنج ساله شهرداری همدان با مشاوره یک مشاور قوی نوشته شود، شهر را نباید گران اداره کنیم پروژه‌های عمرانی که سال‌ها از قرارداد آنها می‌گذرد برای شهر گران تمام می‌شود.

این کاندیدای شهرداری همدان اظهار کرد: پروژه‌هایی وجود دارد که خود شهرداری سرمایه گذاری کرده، در بحث سرمایه گذاری باید به بحث علل عدم موفقیت بپردازیم، باید به دنبال گیر و علل و آسیب‌ها باشیم، اگر در خصوص درآمدها و مباحث درآمدی شهرداری وضع خوبی نداریم به علت درامدهای ناپایدار است، برای ایجاد درآمد پایدار باید به سمت مشارکت برویم وبرای شهروندان نیز تولید ثروت کنیم.

یوسفی گفت: در این شهر شهروند درجه یک و دو نداریم، شهروند بالا و پایین نداریم، باید در ساز و کار شهری، اجرای برنامه و سیاستگزاری به سمتی برویم که شهروند ثروتمند داشته باشیم، ثروت‌هایی که از محل قانونی احصا شود و باید فرصت برابر در اختیار مردم قرار گیرد تا در مدیریت شهری حس اعتماد و اطمینان را به مردم بازگردانیم.

وی خاطرنشان کرد: در بحث مشارکت‌ها باید در شهرداری میزهایی به عنوان “میز هم‌افزایی و تداوم خدمت” تشکیل دهیم ، میزی برای مطبوعات و رسانه‌ها داشته باشیم و نظرات و انتقادها را بشنویم، میز اصناف، میز انبوه سازان، میز بانوان، نخبگان، دانش آموزان و دانشجویان باید در نظر گرفت و از نظر اقشار مختلف بهره گرفت.

یوسفی ادامه داد: برای ایجاد درآمدهای پایدارباید کمیته اقتصادی و گردشگری و متشکل از صاحب نظران علم اقتصاد داشته باشیم تا به سوددهی به نفع مردم برسیم و طرح‌ها از نظر اجرا و سوددهی ارزیابی شود.

وی تأکید کرد: کمیته تخصیص اعتبار نیز باید تشکیل شود، اولویت بندی تأمین اعتبار به موقع به پروژه‌های عمرانی بسیار مهم است، باید انصاف داشته باشیم و در تأمین، توزیع و تخصیص اعتبار اولویت‌ها را در نظر بگیریم و به کاهش هزینه‌ها کمک کنیم.

یوسفی درباره مکانیزه‌سازی و الکترونیک‌سازی در شهرداری نیز گفت:  فرآیندسازی صدور پرونده ساختمانی انجام نشده و شهروندان را آزار می‌دهد، اینقدر قانون و ضابطه برای طرح تفصیلی تعریف شده که سر درگم کننده است، صدور پروندها باید از شش به دو ماه کاهش یابد.

وی همچنین گفت: یکی از معضلات شهرداری این است که در ساختار سازمانی باید بازبینی داشته باشیم تا بهره وری افزایش یابد با توجه به تخصص به افراد مسئولیت واگذار شود، سازمانی موفق است که یادگیرنده باشد و همواره آموزش باید در رأس کارها باشد و برای دانش افزایی به پرسنل اقدام کنیم.

یوسفی با اشاره به اینکه بیشتر اراضی در محلات فاقد سند ثبتی هستند، گفت: در محلات عدم تناسب اصول شهرسازی دیده می‌شود و اصول شهرسازی در آنها لحاظ نشده است بنابراین اگر مدیریت شهری برای بحث حاشیه نشینی و ساخت و سازهای غیر مجاز ساخت و سازها برنامه داشته باشد شاهد اتفاقات فعلی در محلات نخواهیم بود.

وی ادامه داد: شاخص‌های بهداشتی، آموزشی و فرهنگی در محلات وجود ندارد و اگر بخواهیم درباره محلات راهکار مناسب ارائه دهیم باید از آنها شناخت داشته باشیم.

یوسفی تصریح کرد: اصول اولیه در مورد شناخت محلات این است که دفاتر تسهیل در محلات حضور داشته باشند و مردم این محلات نیز در امور مشارکت کنند علاوه بر این باید طرح جامع برای محلات تهیه شود.

وی با اشاره به اینکه در محلات اقوام متفاوتی با سنت‌های مختلف زندگی می‌کنند، اظهار کرد: قبل از ورود به حوزه ساخت و ساز و ایجاد یک محله باید مطالعه فرهنگی و اجتماعی آن محله انجام شود.
این کاندیدای شهرداری همدان بیان کرد: باید کمیته تأسیس اعتبار در شهرداری تشکیل شود، همچنین یکی از اصولی‌ترین اقدامات برای جلوگیری از فساد مکانیزه کردن سیستم‌های ارائه خدمت در شهرداری است.
یوسفی درباره انتصابات در شهرداری مطرح کرد: در راستای بهره‌وری و بهبود روش‌ها ناچاریم ساختار سازمانی موجود را بازنگری کنیم و برای رسیدن به وضع مطلوب باید شناخت و شناسایی وضع موجود را داشته باشیم.

وی در مورد پروژه‌های عمرانی شهرداری نیز گفت: در بحث پروژه‌های عمرانی اصل نظارت اهمیت زیادی دارد و وظیفه اصلی در این پروژه‌ها بر عهده نظارت است بنابراین باید در تمام پروژه‌ها کیفیت را لحاظ کنیم و نباید کیفیت فدای زمان و هزینه شود.

یوسفی ادامه داد: یکی از مباحث مهم مهندسی ارزش است و پروژه هایی که در دست اجرا داریم باید یک بار بازنگری و مهندسی ارزش شوند تا کیفیت پروژه بالا رود.

این کاندیدای شهرداری همدان با اشاره به اینکه باید طرح جامع سیما و منظر همدان تهیه شود، بیان کرد: این طرح در شهرهایی مثل اصفهان تهیه و اجرا شده و بسیار تأثیرگذار است.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *