واردات برق از ترکمنستان به ۱۴۰ مگاوات افزایش یافت
ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل شرکت برق منطقهای خراسان گفت: با اقدامات و پیگیریهایی که انجام شده از دهم خرداد ماه، خط انتقال برق از ترکمنستان وصل شده و از امروز ظرفیت آن به ۱۴۰ مگاوات افزایش یافته است. رضا ریاحی در نشست خبری مانور مدیریت مصرف ادارات، سازمانها، موسسات، بانکها و… که امروز ظهر در شرکت
ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل شرکت برق منطقهای خراسان گفت: با اقدامات و پیگیریهایی که انجام شده از دهم خرداد ماه، خط انتقال برق از ترکمنستان وصل شده و از امروز ظرفیت آن به ۱۴۰ مگاوات افزایش یافته است.
رضا ریاحی در نشست خبری مانور مدیریت مصرف ادارات، سازمانها، موسسات، بانکها و… که امروز ظهر در شرکت توزیع برق مشهد برگزار شد با اشاره به برنامههای صنعت برق خراسان برای افزایش ظرفیت تولید برق ظهار کرد: مانور مدیریت مصرف ادارات را باید انجام دهیم و این مانور هر هفته ادامه پیدا خواهد کرد تا مطمئن شویم تمامی ادرات تکلیف خود را که کاهش ۵۰ درصدی مصرف است را به صورت جدی انجام میدهند.
وی تاکید کرد: این امر کاملا تحت رصد است و استانداری محترم تذکرات لازم را به دستگاههای خاطی میدهند. در زمینه مدیریت مصرف و افزایش تولید در استان پیگیریهای زیاد انجام شده است.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای خراسان با بیان اینکه «هم در زمینه مدیریت مصرف و هم در زمینه افزایش تولید برق در استان پیگیرهستیم» بیان کرد: در حال پیگیری واحد تولیدی دیگری نیز هستیم که امیدواریم تا پایان خردادماه به ظرفیتهای دیگر تولید برق اضافه شود.
خط انتقال ۱۴۰ مگاواتی برق از ترکمنستان وصل شد
وی ادامه داد: با اقدامات و پیگیریهایی که انجام شده خط انتقال ۱۴۰ مگاواتی برق ترکمنستان وصل شد و از امروز ۱۴۰ مگاوات واردات از ترکمنستان را به خراسان رضوی صورت میگیرد.
ریاحی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد ادارات خاطی که مصرف برق آنان مطابق مصوبات نیست، بانکها هستند، گفت: این کاهلی بانکها ۳ ضرر برای کشور به دنبال خواهد داشت. ضرر نخست این است که هنگامی که بانکی رعایت مصرف برق را ندارد، صنعت برق مجبور به اعمال خاموشی برای مشترکین خانگی، صنعتی و کشاورزی خواهد شد. این موضوع قطعا موجب کاهش تولید و نارضایتی شهروندان میشود. ضرر دوم نیز این است که به دلیل مصرف ناصحیح، صنعت برق براساس هشدارهای اعلامی مجبور به قطع برق بانک خاطی خواهد بود و همین موضوع مانع خدماترسانی به مردم میگردد. نهایتا کارمندان بانک به دلیل قطع برق از کار بیکار شده و مجبور هستند تا پایان ساعت اداری در مجموعه بمانند که این موضوع موجب متضرر شدن بیتالمال میشود.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خراسان افزود: این رفتار بیانصافی است که عدهای بیتوجه به مشکلات جامعه بر مبنای شرایط عادی به مصرف برق خود ادامه دهند.
محمدرضا رمضانی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد در ادامه این نشست اظهار کرد: از هفته گذشته که بحث مدیریت مصرف، مشکل و کمبود تولید برق در سطح کشور مطرح شد، اقدامات متعددی را باید انجام میدادیم که یکی از آنها کنترل مصرف ادارات بود. از هفته گذشته در سرتاسر شهر مشهد این مدیریت شروع شده و برق ۱۸۴ اداره، بانک و اداره کل به دلیل عدم رعایت قطع شد که این عدد کمی نیست. این ادارات مدیریت مصرف را اعمال نکردهاند.
وی در خصوص اولویتهای کاهش و صرفهجویی در مصرف برق افزود: یکی از اولویتها در مدیریت مصرف برق ادرات دولتی است. چرا که اعتقاد ما بر این است که گروهی که منتصب به دولت هستند بالاترین وظیفه را در این زمینه به عهده دارند که میزان مصرف خود را به حداقل برساند. این یک وظیفه شرعی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد با انتقاد از عملکرد ادارات در زمینه مدیریت مصرف برق، بیان کرد: مدیریت مصرف برق در رابطه با ۳۰۰ چاه کشاورزی حدودا ۱۷ مگاوات است. اما ادارات با اینکه با مصرف برق هیچ ارزش افزودهای برای کشور بهوجود نمیآورند، تنها ۴ مگاوات کاهش مصرف داشتند. همکاری ادارات باعث میشود که تا دیگر مجبوربه قطع برق صنعت نباشیم.
قطع برق ۵۴ اداره در مشهد
مرادی، مدیر دفتر مدیریت توزیع شرکت توزیع برق خراسان رضوی در ادامه با بیان اینکه امروز از بین مجموعههای خاطی، برق ۵۴ اداره در مشهد از راه دور قطع شد، اظهار کرد: مابقی ادارات نیز با تذکر در محل مصرف خود را مدیریت کردند. در واقع لازم است ادارات از ساعت ۱۱ به بعد مصرف برق خود را به میزان ۵۰ درصد کاهش دهند.
وی افزود: دیروز میزان صرفهجویی ناشی از مدیریت مصرف برق در ادارات مشهد به ۴ مگاوات رسید. برای اینکه بتوان ارزش این عدد را درک کرد، میتوان به حجم مصرف کل چاههای کشاورزی در مشهد اشاره داشت. کل چاههای کشاورزی در مشهد ۱۷ مگاوات مصرف برق دارد. با کاهش مصرف برق در ادارات میتوان مانع خاموشی این چاهها شد و از متضرر شدن تولید جلوگیری کرد. مصرف برق ادارات عمدتا برای سرمایش هزینه میشود که هیچ ارزش افزودهای ایجاد نمیکند.
مدیر دفتر مدیریت توزیع شرکت توزیع برق خراسان رضوی بیان کرد: اگر حجم صرفهجویی ادارات مشهد به ۵ مگاوات برسد، میتوان برق ۲۰۰۰ خانوار خوشمصرف را تامین کرد.
استاندار با تغییر ساعات کاری ادارات خراسان رضوی موافقت کند
مهندس محمد علایی، رئیس شورای انسجامبخشی ادارات تابع وزارت نیرو در خراسان، بیان کرد: یکی از درخواستهای ما از استاندار خراسان رضوی تغییر ساعات کاری ادارات استان به ۶.۳۰ تا ۱۲.۳۰ است. در این حوزه نیاز است که استانداری خراسان رضوی با صنعت برق استان همراهی کند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0