ایسنا/قم مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه آمار واکسیناسیون مادران باردار در این استان رضایتبخش نیست، گفت: در قم تاکنون ۶ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن به مادران باردار و تازه زایمان کرده تزریق شدهاست.
معصومه فرشید مقدم با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا در مادران باردار و تازه زایمان کرده مانند بقیه افراد است، افزود: مادران باردار باید این موضوع را بدانند که در صورت ابتلا امکان بستری شدن و نیاز به خدمات ویژه در این جامعه هدف افزایش مییابد.
وی اضافه کرد: در بررسی بهعملآمده از پرونده مادران باردار مبتلا به کرونا در آبان ماه مشخص شد ۸۸ درصد مادران بیمار سابقه هیچگونه واکسیناسیون علیه کرونا نداشتند، ۱۰ درصد فقط یک دُز واکسن دریافت نمودهاند و تنها ۲ درصد ۲ نوبت واکسن را آن هم ۶ ماه قبل از بارداری دریافت کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه اهمیت سلامت مادران باردار و کاهش شاخصهای مرگومیر در این گروه هدف در بحران کووید ١٩ از اهمیت بسزایی برخوردار است، تصریح کرد: اقدامات پیشگیرانه از جمله واکسیناسیون علیه کرونا در مادران باید با تاکید بیشتر پیگیری شود که این امر نقش مهمی در حفظ سلامت مادر و جنین دارد.
فرشیدمقدم به مادران باردار توصیه کرد: تمام مادران بالای ۱۸ سال که ۱۲ هفته از زمان بارداری آنان میگذرد، در اولین فرصت با مراجعه به یکی از مراکز خدمات جامع سلامت محل سکونت خود واکسن کرونا را تزریق نمایند.
انتهای پیام