اخبار 34

ورود جهاد دانشگاهي به عرصه نمايه سازي فناوري‌ها در كشور

مدير پرديس شركت‌هاي دانش بنيان استان فارس پيشنهاد كرد كه جهاد دانشگاهي به واسطه برخورداری از توان و تخصص لازم به عرصه نمايه سازي فناوري‌ها در كشور ورود كند .

به گزارش ايسنا منطقه فارس، مظفر والي سه‌شنبه  ٣ ارديبهشت در آيين افتتاح مركز نوآوري و شكوفايي (منش) و افتتاح كرسي تعاون و كارآفريني در سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهي استان بيان كرد: شاهد قابليت‌هاي زياد جهاد دانشگاهي فارس در سطح استان و ملي هستيم .

وي يكي از چالش‌هاي حوزه اشتغال در كشور را وجود مشكلاتي در هم افزاسازي ظرفيت‌هاي دانشگاه، صنايع و شركت‌های دانش بنيان دانست و  گفت: در نظام‌هاي نوآوري به مدل‌هاي موفقي در دنيا رسيده‌ايم اما در ايران با چالش‌هايي براي تعامل با دانشگاه‌ها مواجه هستيم .

مدير پرديس شركت‌هاي دانش بنيان فارس با تصريح بر اينكه جاي جهاد دانشگاهي در حلقه مفقوده تعامل صنعت و  دانشگاه خالي بود، تاكيد كرد: بايد در نوآوري‌ها، زنجيره ارزش را در نظر بگيريم .

وی با بيان اينكه اين كار جهاد به توسعه جريان فناوري در سايه توليدات علمي در فارس كمك خواهد كرد، گفت: هم‌اينك بيش از ٨٠ درصد نمايه سازي توليد علم در كشور توسط پايگاه استنادي انجام مي‌شود اما نمايه سازي فناوري نداريم كه جهاد دانشگاهي توان ورود به اين مهم را دارد .

مظفر والی در بخشي از سخنانش با بيان اينكه مجموعه پرديس شركت‌هاي دانش بنيان فارس در سال ٩٠ با حداقل امكانات فعاليت خود را آغاز كرد، گفت: امروز بيش از٥٠ درصد از شركت‌ها (بالغ بر ٣٧٠ شركت فناور) در جنوب كشور در اين پرديس مشغول به فعاليت هستند.

منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *