اخباراستان ها

پاسخ دکتر ایمانیه به یک نامه

پاسخ دکتر ایمانیه به یک نامه
عکس آرشیوی است

 رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این‌که هیچ‌گاه به واسطه توصیه به مسئولیت گمارده نشده است، تاکید کرد برای او حضور در عرصه خدمت ارجح‌تر از کنج عافیت و ثروت‌اندوزی بوده است.

دکتر محمدهادی ایمانیه با اشاره به نامه یکی از پزشکان شیراز درباره عملکرد وی و طرح برخی پرسش‌ها که در چند روز اخیر در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: بنده براساس تصمیم دکتر لنکرانی وزیر وقت به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز معرفی شدم و در مراحل بعد خانم دکتر دستجردی و آقای دکتر هاشمی شاهد بودند که چندین بار استعفا دادم ولی پذیرفته نشد و به هرحال حجت را بر خودم تمام ندانستم که میدان خدمت را به عنوان فرصت ترک کنم و مانند برخی کنج عافیت طلبی و ثروت اندوزی را ترجیح دهم.
او با بیان اینکه نوع نگرش سیاسی بنده و خانواده‌ام طی ٣٠ سال گذشته مشخص است و همواره در مقابل مردم شهر شیراز و استان فارس به عنوان یک فرد اصولگرا معرفی شده‌ام، افزود: برخی این پرسش را مطرح می‌کنند که چرا در دوران دولت آقای روحانی به کار خود ادامه دادم؟ که در پاسخ باید گفت در دوران دولت قبل از آقای احمدی نژاد حداکثر مسئولیت بنده معاونت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود و منصوب از طرف وزیر نبودم.بنده در آن زمان معاون امثال اساتیدی چون دکتر تابعی، پنجه شاهین و ملک حسینی بودم و پس از دوران دولت آقای احمدی نژاد، در دولت آقای روحانی هم به دلیل اصرار وزرای وقت به کار خود ادامه دادم.
این استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: این‌که گفته شده که کمتر از ٢٠ نفر در چرخه مدیریتی بنده وجود داشته‌اند، کاملا کذب است، چرا که بنده بیش از ٣٠٠ حکم مدیریتی طی دوران مسئولیت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز صادر کردم و توجه به جوانان در این چرخش مدیریتی بسیار قوی بوده و سابقه مدیریت کسانی که به عنوان مدیر منصوب شده‌اند حاکی از این مهم است.
این پزشک فوق تخصص خاطرنشان کرد: مواردی در این نامه مطرح شده که تهمت و افتراست و تک تک آن را می‌توانم در نزد یک مرجع صالح شکایت کنم و ایشان هم پاسخ دهند که این تهمت‌ها به چه شکلی تنظیم شده است.
رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ارتباط با درمانگاه امام رضا(ع) که در این نامه به آن اشاره شده است هم گفت: این درمانگاه امروز یکی از کلینیک‌های ویژه کشور است که با زحمت فراوان توانستیم با همکاری استاندار وقت آن را بخریم و امروز به یک کلینیک ویژه تبدیل شده که همزمان ٢٥٠ استاد با تعرفه کمتر از ٥ و ٦ هزار تومان بیماران را ویزیت می‌کنند.
ایمانیه با بیان اینکه در طول یکسال حدود دو میلیون بیمار در این درمانگاه ویزیت شده است، عنوان کرد: البته نوع نگاه نگارنده نامه، برای راه‌اندازی این نوع کلینیک‌ها از همان ابتدا با ما هماهنگ نبود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: برای اثبات نادرست بودن ادعاهای مطرح شده در آن نامه باید گفت که دوران ١٢ ساله ریاست بنده، یکی از دانشجو محورترین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود و طی این مدت کمتر از ١٥ حکم انضباطی برای تخلفات غیر آموزشی مطرح شد که عمدتا ناشی از اتفاقاتی بود که دانشگاه را بهم ریخته بودند.
ایمانیه اضافه کرد: اوج شکوفایی آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دوران ریاست بنده بوده که اسناد آن در معاونت آموزشی و پژوهشی وزارت بهداشت هم موجود است و همواره دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان یکی از مطرح ترین دانشگاه‌های کشور حرف برای گفتن دارد.
رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: بعد از سال ٩٢ یکی از بیشترین فشارها مربوط به مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان فارس بود، صرفا به این دلیل که من متعلق به یک جناح خاص سیاسی هستم و به دلیل همین موضوع جناح بندی‌های سیاسی مرسوم، استاندار وقت نامه‌ای به وزیر وقت نوشتند و اعلام کردند که بنده نمی‌توانم با رئیس دانشگاه علوم پزشکی کار کنم و من هم اصرار بر استعفا کردم و اینها حاکی از خط سیاسی بنده است.
محمدهادی ایمانیه خاطرنشان کرد: بنده در انتخابات سال ٩٦ به آیت‌الله رئیسی رأی دادم و در انتخابات ١٤٠٠ هم با احساس تکلیف در تبلیغات انتخابات حضور پیدا کردم.
منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *