تاریخ انتشار : یکشنبه 31 اکتبر 2021 - 12:07
کد خبر : 67981

پای پرندگان مهاجر کم کم به کرمانشاه باز می‌شود

پای پرندگان مهاجر کم کم به کرمانشاه باز می‌شود

ایسنا/کرمانشاه معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی محیط زیست استان کرمانشاه از ورود تدریجی پرندگان مهاجر به کرمانشاه خبر داد. فرشاد فتاحی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه هر سال از نیمه‌های آبان ورود پرندگان مهاجر به کرمانشاه به تدریج آغاز می‌شود، گفت: امسال نیز مانند سال‌های گذشته این پرندگان از عرض‌های شمالی،

پای پرندگان مهاجر کم کم به کرمانشاه باز می‌شود

ایسنا/کرمانشاه معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی محیط زیست استان کرمانشاه از ورود تدریجی پرندگان مهاجر به کرمانشاه خبر داد.

فرشاد فتاحی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه هر سال از نیمه‌های آبان ورود پرندگان مهاجر به کرمانشاه به تدریج آغاز می‌شود، گفت: امسال نیز مانند سال‌های گذشته این پرندگان از عرض‌های شمالی، اروپا و قسمت‌هایی از روسیه به سمت کشور و استان ما می‌آیند.
وی اظهار کرد: به دلیل تغییرات اقلیمی که در کره زمین رخ داده و گرم شدن هوا، این پرندگان دیرتر از عرض‌های شمالی به سمت ما حرکت می‌کنند.
فتاحی تالاب هشیلان را یکی از مهمترین فرودگاه‌های پرندگان مهاجر در کرمانشاه دانست و عنوان کرد: کرمانشاه معمولا محل حضور پرندگانی از جمله غاز خاکستری، اگرت، حواصیل، سرسبز و… است.
معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه این پرندگان گاهی تا بهمن ماه در منطقه ما می‌مانند، یادآور شد: ماندگاری پرندگان در این منطقه به دمای هوا و طول روز بستگی دارد.
وی خاطرنشان کرد: سرشماری این پرندگان نیز مانند هر سال از اوایل دی ماه آغاز می‌شود و حدود یک ماه ادامه دارد.
فتاحی درباره تاثیر خشکسالی بر حضور پرندگان مهاجر نیز اظهار کرد: اگرچه کم آبی تالاب‌ها و سراب‌ها بر حضور پرندگان بی تاثیر نیست، زیرا باید به غذای کافی دسترسی داشته باشند و بتوانند لانه سازی کنند، اما تالاب هشیلان که محل اصلی حضور این پرندگان است خوشبختانه آب دارد و با تدابیری که اندیشیده شده خشک نشده است.
وی از تشدید حفاظت این پرندگان در مناطق تحت مدیریت محیط زیست هم خبر داد و عنوان کرد: هرگونه شکار پرندگان مهاجر مممنوع است و نباید صورت بگیرد.
معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه به دلیل حضور این پرندگان از کشورهای دیگر احتمال آلودگی آنها به آنفلوآنزای پرندگان بعید نیست، خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنیم چنانچه افراد لاشه پرندگان را دیدند از دست زدن به آن خودداری کنند و جلوی تماس این پرندگان با طیور بومی نیز گرفته شود.
منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها