تاریخ انتشار : سه‌شنبه 21 دسامبر 2021 - 19:22
کد خبر : 173730

پرداخت ۹.۲ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تأمین کالاهای اساسی، نهاده‌های کشاورزی و دارو

پرداخت ۹.۲ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تأمین کالاهای اساسی، نهاده‌های کشاورزی و دارو

ایسنا/همدان رئیس کل بانک مرکزی گفت: ۹.۲ میلیارد دلار ارز ترجیحی از ابتدای سال جاری تاکنون برای تأمین کالاهای اساسی، نهاده های کشاورزی، دارو و تجهیزات پزشکی پرداخت شده است. عبدالناصر همتی شنبه ۲ اسفندماه در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان همدان، با بیان اینکه با وجود مشکلات ناشی از کرونا، امسال ۳۲ میلیارد دلار ارز

پرداخت ۹.۲ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تأمین کالاهای اساسی، نهاده‌های کشاورزی و دارو

ایسنا/همدان رئیس کل بانک مرکزی گفت: ۹.۲ میلیارد دلار ارز ترجیحی از ابتدای سال جاری تاکنون برای تأمین کالاهای اساسی، نهاده های کشاورزی، دارو و تجهیزات پزشکی پرداخت شده است.

عبدالناصر همتی شنبه ۲ اسفندماه در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان همدان، با بیان اینکه با وجود مشکلات ناشی از کرونا، امسال ۳۲ میلیارد دلار ارز برای واردات تأمین شده که بیش از ۲۲ میلیارد دلار آن از محل صادرات غیرنفتی بوده است، افزود: در دو سال و نیم گذشته در اوج فشار حداکثری، کشور را عمدتاً با صادرات غیرنفتی اداره کردیم.

به گفته رئیس شورای پول و اعتبار، طی ۱۰ ماهه امسال ۷۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش در قالب تسهیلات از سوی بانک ها و ۹.۲ میلیارد دلار ارز ترجیحی از ابتدای سال جاری تاکنون برای تأمین کالاهای اساسی، نهاده های کشاورزی، دارو و تجهیزات پزشکی پرداخت شده است.

وی ادامه داد: با وجود مشکلات فراوان شاهد تحول بزرگی در عرصه اقتصادی کشور هستیم به طوریکه بخش اعظمی از ارز مورد نیاز واردات که توسط دولت تأمین می شد، اکنون با مشارکت صادرکنندگان انجام می شود و این به معنای عدم وابستگی به نفت و مدیریت کشور با تولیدات غیرنفتی است.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: تأمین ارز از طریق سامانه نیما توسط صادرکنندگان به خوبی در حال انجام است و در بهمن ماه سال جاری روزانه به طور میانگین بیش از ۸۰ میلیون دلار معامله شده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان همدان نیز گفت: در زمینه لایحه بودجه کشور همکاری خوبی بین دولت و مجلس شورای اسلامی انجام شده‌ و ضروری است تا در حوزه‌های مختلف صادرات به ویژه کشاورزی برنامه‌ها و سیاست های مستمر ماندگاری اتخاذ شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری همدان، حجت‌الاسلام و المسلمین آزادیخواه بیان کرد: با توجه به اینکه میزان قابل توجهی از تولیدات کشاورزی استان در زمینه کشمش است، ضروری است که تدابیری اندیشیده شود تا صادرکنندگان این حوزه بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.

استاندار همدان نیز با بیان اینکه با  تعامل خوب دولت و  بخش خصوصی، در  استان همدان اقدامات و کارهای خوبی به نتیجه رسیده است، گفت: پروژه‌های ملی و استانی تأثیرگذاری در استان همدان با همکاری بخش خصوصی در دست اجراست که تحول بزرگی در استان همدان را رقم خواهند زد.

سیدسعید شاهرخی با بیان اینکه تلاش کردیم تا با بررسی منابع موجود و مطالعه دقیق ظرفیت‌ها برای توسعه استان، سند راهبردی برای توسعه تدوین کنیم، افزود: مبنای سند راهبردی توسعه استان نیز بر برنامه محوری بنیان‌گذاری شده است در ضمن با توجه به محدودیت‌ها و تحریم‌های گسترده، فعالان اقتصادی بخش خصوصی استان اقدامات مؤثر ی در استان انجام دادند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.