پوتین: جنگ علیه تروریسم حتی در جبهههای دور ادامه دارد/ با سیاست مهار روسیه روبهرو هستیم
رئیسجمهوری روسیه با اشاره به اینکه مقابله با تروریسم در جبهههای دور مثل سوریه ادامه دارد، اعلام کرد، تروریسم خطرناکترین تهدید علیه کشور و جهان است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه در نشست رهبری سازمان امنیت فدرال این کشور امروز، چهارشنبه گفت: تروریسم تنها و خطرناکترین تهدید است و مقابله با آن قبل از هر چیزی مستلزم آمادگی دائمی و تدابیر عملی پیشدستانه بررسی شده است.
پوتین خاطرنشان کرد: نیروهای امنیت روسیه دسامبر گذشته آخرین گروهک سازماندهی شده که جنایاتی در جمهوری چچن، انگوشیای روسیه صورت داده بود، منهدم کردند. او افزود: تلاشها همچنین در جبهههای دور مثل سوریه ادامه دارند.
او تاکید کرد: در عین حال دوست دارم اشاره کنم ۷۲ رویداد تروریستی در سال ۲۰۲۰ خنثی شده یعنی بیش از ۲۵ درصد از سال ۲۰۱۹ که در آن ۵۷ حادثه تروریستی خنثی شده بود.
روسیه ۲۰۱۵ عملیات نظامی برای مقابله با تشکیلات تروریستی در سوریه را آغاز کرد و نیروهای روسیه در بازپسگیری مناطق این کشور و تسلط ارتش سوریه بر اکثر خاک کشورشان و نابودی داعش و جبهه النصره نقش داشتند.
پوتین همچنین اشاره کرد، حمایت از شهروندان روس در برابر تهدیدات داخلی و خارجی در راس اولویتهای رهبری کشور است و مهمترین چالش مقابل جهان تروریسم است.
او خاطرنشان کرد، سطح چالشهای امنیتی فرا روی جهان مثل تروریسم و جنایت فرامرزی و الکترونیکی کاهش نیافته است.
او از عملکرد سازمان اطلاعات کشورش تقدیر کرد و گفت، این سازمان توانست فعالیت ۷۲ عنصر جاسوسی خارجی را تنها در سال گذشته میلادی ناکام بگذارد.
پوتین همچنین افزود: تلاشهایی با هدف بیثبات سازی داخلی برای نابودی ارزشهایی که جامعه روسیه را منسجم و متحد میسازند، در دست انجام است تا نهایتا روسیه را ضعیف کرده و تحت سلطه خارجی قرار دهند.
پس از اعلام تحریمهای اتحادیه اروپا علیه مسکو او ادامه داد: آژانس اطلاعات داخلی باید برای تلاشهای به “اسارت کشاندن” کشور آماده باشد.
پوتین گفت: غرب تلاش میکند با تحریمهای اقتصادی و غیره ما را در بند و اسیر کند، ما با سیاست مهار روسیه روبهرو هستیم. موضوع مربوط به رقابت نیست بلکه به خط هماهنگ و خصمانه با هدف مانعتراشی در مسیر پیشرفت و توسعه ما و کند کردن حرکت و ایجاد مشکلات در طول مرزهای ماست. غرب از ابزارهای “ذخایر سیستمهای اطلاعاتی” کمک میگیرد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا