پیشنهاد نامگذاری معبری به نام “اکبر ترکان”
نائب رئیس کمیسیون برنامه وبودجه شورای شهر تهران بر لزوم نامگذاری معبری به نام مرحوم مهندس اکبر ترکان تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، سید حسن رسولی با تبریک سالگرد حماسه دوم خرداد و سالروز نوسازی سیاسی و سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در تذکری خطاب به صدا و سیما و هیات دولت در صحن شورای شهر گفت: لم یشکور المخلوق، لم یشکر الخالق. مهندس اکبر ترکان برادر دو شهید و فارغ التحصیل دانشگاه شریف متاسفانه در سن ۶۹ سالگی از میان ما رفت. مهندس ترکان بی تردید یکی از چهره های ماندگار و صاحب سبک در مدیریت و توسعه متوازن و همه جانبه کشور به شمار می رود.
وی ادامه داد: پایه گذار جهاد سازندگی لرستان، استاندار ایلام، استاندار هرمزگان، مدیرعامل سازمان صنایع دفاع، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، وزیر راه و ترابری، جانشین رئیس ستاد انتخاباتی آقای روحانی در سال ۹۲، مدیر فرآیند تحویل و تحول دولت های قبلی و فعلی، مدیرعامل سازمان گسترش صنایع ایران، مشاور رئیس جمهور و دبیرمناطق آزاد تجاری و صنعتی کشور تنها بخشی از حوزه های خدمتی این مدیر برجسته و خلاق جمهوری اسلامی است.
خزانه دار شورای شهر تهران افزود: ترکان ساده زیست، توسعه گرا و تحول آفرین بود. چاپلوسی در مرام او نبود. سریع و شجاع، بی ادعا و دلسوز ایران بود. با این وجود ملاحظه کردیم که صدا و سیما که رئیس محترم فعلی این سازمان در دورهای کارمند این مدیر برجسته بود و نیز دولت و شخص آقای روحانی که مدیون او هستند و سایر مقامات کشور کمترین اقدامی در جهت تکریم این بردارمرحوم و عزیز انجام ندادند. البته مرحوم ترکان و دوستان و خانواده این عزیز هیچ توقعی از کسی ندارند اما وظیفه ماست که بزرگان خود را تکریم کنیم.
وی ادامه داد :بر این اساس از کمیته نامگذاری شورا تقاضا دارم به پاس خدمات ایشان در کشور و نیز حوزه مدیریتی شهر تهران نسبت به شناسایی معبری اصلی ودر خورشأن و منزلت این بردار اقدام کند.
تخفیفات بیشترین لطمه را به بنیه نحیف حوزه حمل و نقل وارد میکند
خزانه دار شورا همچنین در جلسه شورای شهر تهران گفت: ایجاد هزینه از طریق ارائه تخفیفات بیشتر به سالمندان در حوزه حمل و نقل در اواسط سال علاوه بر مخدوش کردن نظام بودجه ریزی و تخصیص منابع شهرداری تهران، بیشترین لطمه را به بنیه نحیف حوزه حمل و نقل میزند.
سید حسن رسولی در رابطه با لایحه آیین نامه مصوبه شهر دوستدار سالمند نیز تصریح کرد: دو ایراد اساسی به این لایحه وارد است که یکی از آن مربوط به ماده ۵ آن است. خلاصه ماده ۵ این است که به همه شهروندان بالای ۶۰ سال تهرانی و همچنین کارکنان شهرداری بالای ۶۰ سال که بازنشسته شده باشند و والدین آنها، اول هر سال بُن ارائه دهیم.
وی افزود: این مصوبه به لحاظ بار مالی قابل احصا نیست. علاوه بر این ما نمی توانیم وسط سال این حجم از بار مالی را به شهرداری تحمیل کنیم. این در حالی است که ما کارت منزلت و تخفیفاتی در این حوزه ارائه کردیم. ماده ۵ این لایحه نظام بودجه ریزی و تخصیص منایع را در شهردار تهران مخدوش میکند و چون قابلیت اجرایی ندارد، هدف تکریم بازنشستگان به دلیل نامتناهی بودن جامعه هدف را لوث می کند. همچنین می تواند بیشترین لطمه را به بنیه نحیف حوزه حملونقل عمومی وارد کند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا