اخبار 9

چالش اصلی اصفهان آب است

چالش اصلی اصفهان آب است

ایسنا/اصفهان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: همه می دانیم فرصت فراوان است، اما چالش مهم اصفهان که رفع آنها نیز مشکل نیست، مسئله آب است.

آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد امروز (سه شنبه- ۲۲ تیرماه) در آیین افتتاحیه کنگره «استان اصفهان و توسعه ملی، چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو» در دانشگاه صنعتی اصفهان، از تشکیل این کنگره تشکر کرد و آن را مقدمه ای برای رفع مشکلات استان و کشور دانست.

وی افزود: اگرچه برای شناخت و رفع چالش ها دیر شده است، اما در هر زمان که ماهی را از آب بگیریم تازه است و می توان برای رفع چالش ها اقدام کرد.

به گفته طباطبایی نژاد دیر شدن نه از این جهت که انتهای کار دولت است، بلکه باید از فرصت های استان اصفهان بیشتر بهره ببریم و اصفهان را چه بهتر به مسئولان دوره های مختلف بشناسانیم.

امام جمعه اصفهان افزود: باید به این توجه کنیم که از این فرصت های بسیار و استعدادهای بی شماری که در استان است چه کارهای فراوانی می شد انجام داد و امیدواریم در آینده از این فرصت ها بیشتر استفاده شود.

آیت الله طباطبایی نژاد ادامه داد: فرصت مثل ابر است و می گذرد و آنچه گذشت از دست رفته است و زمانی را از دست داده ایم، اما امیدواریم از همین فرصت استفاده کنیم و جلوی ضرر را بگیریم. اکنون از اینکه مسئولان به این فکر افتادند اصفهان را بشناسانند بسیار متشکرم.

وی  ابراز امیدواری کرد که اصفهان بزرگ با همت مردم باقی بماند و پیشتازتر از گذشته باشد.

امام جمعه اصفهان با تاکید براینکه نباید ناشکری کرد، گفت: اصفهان بعد از انقلاب از دیگر استان ها در زمینه های مختلف علمی، فرهنگی، صنعتی و … پیشتاز بوده، اما با توجه به ظرفیت های موجود می توانستیم پیشتازتر باشیم.

آیت الله طباطبایی نژاد ادامه داد: باید به مردم کشورمان کمک کنیم و امیدوارم حقایق و واقعیت ها را بهتر بفهمیم و با درک عظمت خدا و ائمه کارها را با امید کسب رضایت خداوند به خوبی انجام دهیم.

وی گفت: همه می دانیم فرصت فراوان است، اما چالش های اصفهان که رفع آنها نیز مشکل نیست، مسئله آب است.

امام جمعه اصفهان با تاکید براینکه اگر اصفهانی ها به اندازه کافی آب داشته باشند احتیاج به هیچ چیز از دولت ندارند، خاطرنشان کرد: مردم اصفهان به گونه ای هستند که حتی دکتر آن هم اگر آب باشد بیل به دست گرفته و در جهت آبادانی استان می کوشد. مردم اصفهان خودبینی ندارند و هر کاری برای رفع چالش ها می کنند.

آیت الله طباطبایی نژاد اضافه کرد: چالش اصلی اصفهان چالش آب است و این موضوع به چالشی که در دولت های ما وجود دارد، برمی گردد که متاسفانه دولت ها توجه نکردند که آب از انفال است.

وی توضیح داد: انفال به اموال ملی گفته می شود مانند نفت، معادن و هر چیزی که در کشور وجود داشته و در اختیار دولت است و دولت باید عادلانه آنها را بین همه تقسیم کند.

امام جمعه اصفهان گفت: باید به این درک برسیم که آب مانند معادن، صحراها و نفت انفال و متعلق به همه مردم و در اختیار دولت است و باید عادلانه تقسیم شود.

به گفته آیت الله طباطبایی نژاد در استان اصفهان همه چیز وجود دارد. معادنی که در استان است در کمتر جایی دیده می شود که تعدادی کشف نشده و تعدادی هم که کشف شده و در اختیار کسانی است که یا توان کار ندارند و یا می خواهند در اختیار ورثه آنها باشد که این تفکر اشتباه است.

وی با بیان اینکه چرا چند معدن باید به نام اشخاصی خاص باشد اما کاری نکنند. معادن باید مال دولت و ملت باشد و کسی که بر روی آن کار می کند صرفا حق برداشت را داشته و باید قوانینی باشد این ها را ساماندهی کند.

آیت الله طباطبایی نژاد تاکید کرد: نباید معادن بدون فکر، دقت و تحقیق در اختیار افراد خاص قرار گیرد. معادن یکی از منابع ملی ما است که وقتی در اختیار اشخاص خاص باشد از دست دولت گرفته شده است.

امام جمعه اصفهان با تاکید براینکه در هر گوشه و کنار ایران که باشیم باید نیت این باشد خدمتگذار جامعه اسلامی باشیم، خاطرنشان کرد: به طور خاص در جامعه ای که در مقابل کفر ایستاده باید سعی کنیم این سربلندی که سربلندی اسلام است را بیش از گذشته به دست آوریم و بدانیم که این کار مورد رضایت ائمه قرار می گیرد.

آیت الله طباطبایی نژاد افزود: نه تنها در استان اصفهان، بلکه باید در تمام کشور چالش ها را شناسایی و کمک به رفع آنها داشته باشیم تا موجبات سربلندی کشور فراهم شود.

به گزارش ایسنا، نخستین کنگره «استان اصفهان و توسعه ملی، فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌رو» در تاریخ ۲۲ تا ۲۴ تیر ماه به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود. این کنگره به همت استانداری اصفهان و میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان در ۱۳ کمیته تخصصی با ارائه سخنرانی های مختلف در محورهای مدیریت، اقتصاد و بهره‌وری، عمران و آبادانی، توسعه خدمات و گردشگری، تحکیم باورها و فرهنگ دینی، توسعه علمی صنعت و فناوری، توسعه کشاورزی و منابع طبیعی، توسعه پایدار سلامت، هنر، معماری و شهرسازی، تاریخی، اجتماعی و فرهنگی، ورزش و جوانان، آب و محیط زیست و فرهنگ، هنر و رسانه برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *