چرا سید حسن نصرالله بخش اعظم سخنرانی اخیرش را به تقویت رسانهها اختصاص داد؟
اینکه سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان بخش زیادی از مصاحبه روز دوشنبه خود را به رسانهها اختصاص داد نشان دهنده توجه شخصی وی به تقویت فعالیتهای رسانهای محور مقاومت و احساس وی درباره جنگ آتی در منطقه است که آمریکا و اسرائیل در سایه شکست اخیر در جنگ غزه، ناکام ماندن مذاکرات وین برای احیای توافق برجام، افزایش جنگ کشتیها، گسترش دایره حملات به نیروها و پایگاههای آمریکایی در عراق و شرق دیرالزور و نزدیک میادین نفت و گاز سوریه در مرز دو کشور آن را به راه میاندازند.
به گزارش ایسنا، روزنامه رأی الیوم نوشت: “سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان بیراه نگفت زمانی که گفت دشمن به رسانههای مقاومت بیشتر اعتماد دارد تا به رهبران صهیونیست خودش. به این دلیل که این رسانهها با روش مقاومت پیش میروند. اظهارات وی دارای اطلاعات درستی است و گزارش تحلیلی دقیقی از حوادث داخلی لبنان یا جهان عرب یا جهان را ارائه میدهد بدون اینکه در آن مبالغهای صورت گیرد و کاملا سنجیده و ساده گفته میشود تا به گوش افراد بیشتری از اقشار مختلف و در تمام سطوح علمی برسد. همین مساله باعث شده تا میلیونها نفر اظهارات او را پیگیری کنند و شبکههای تلویزیونی برای پخش مستقیم آن با هم مسابقه بدهند و این علاوه بر تحلیلگران و کارشناسان اسرائیلی و رسانههایشان است.
معتبر بودن رسانههای جدید مقاومت چه در شکل کلاسیک آن(تلویزیون، روزنامهها و ایستگاههای رادیویی) و چه اینترنتی یعنی شبکههای اجتماعی و پرداختن خوب به مسائل جهان عربی و اسلامی و پایبندی به آرمانهای ملی همگی عواملی هستند که باعث شده نه تنها با رسانههای کشورهای عرب حوزه خلیج فارس رقابت کنند بلکه به شکل تدریجی آنها را از جایگاهی که در طول سه دهه گذشته اشغال کرده و توانسته بودند با حمایت دولتهایشان که با پروژه آمریکایی در منطقه مرتبطند، به دروغگویی و اغراق و گمراه کردن افکار عمومی بپردازند، پایین بکشند.
بیشتر رسانههای کشورهای عرب حوزه خلیج فارس ناامیدی و یاس را در میان مردم جهان عرب تبلیغ میکردند تا آنها را تسلیم طرح اسرائیل و آمریکا کنند و برای توافقهای عادی سازی روابط با اسرائیل آماده سازند.
سید حسن نصرالله زمانی که گفت برخی رسانههای کشورهای حوزه خلیج فارس شروع به بررسی حق دشمن در فلسطین و تمرکز بر قدرت آن و نیز تلاش برای خدشه وارد کردن به وجهه مقاومت کردهاند و برخی اتهامات را به آن میچسبانند، انگشت خود را روی رگ اصلی این رسانهها گذاشت.
ژنرالهای رسانهها همان کسانی هستند که جنگهای این روزها را رهبری میکنند و اهمیت و تاثیر و خطرناک بودن ابزارهای پیشرفته آنها کمتر از جنگندهها و پهپادها و موشکها و زیردریاییها در قطعی کردن نتایج جنگها نیست. غرب اولین طرفی بود که به این واقعیت پی برد و میلیاردها روی آن سرمایهگذاری کرد و توانست از این طریق امپراتوریهایی مثل شوروی را نابود کند و اکنون برای نابودی همتای چینی خود تلاش میکند.
سخنرانی سید حسن نصرالله باید نقشه راهی برای رسانههای مقاومتی و پیشرفته با حمایت جدیدترین پژوهشهای علمی مدرن و مراکز پژوهشی باشد که کارشناسان ممتاز آن را اداره کنند که هم لیاقت داشته باشند و هم تعهد به ارزشهای مقاومت. میلیاردها به تنهایی نمیتواند رسانه موفق و تاثیرگذاری به ویژه در منطقه ما بسازد که جوانان زیر ۳۰ سال آن ۶۰ درصد ساکنان را تشکیل میدهند.
با توجه به سابقه سیاسی و رسانهای ما میتوانیم به یقین بگوییم که بسیاری از رسانههایی که با میلیاردها دلار تاسیس و حمایت میشوند کارایی و دنبال کنندگان خود را از دست دادهاند اما رسانه آزاد و مقاومتی رو به پیشرفت سریع است و چالش بزرگتر در حال حاضر چگونگی حفظ این دستاوردها و ارتقای مستمر رسانهها و تقویت آن است. منطقه ما در آستانه جنگی سرنوشت ساز است و جنگ روانی و تبلیغاتی نقش مهم و کاربردی خواهد داشت. برای همین باید تمام امکانات برای ورود به آن در کنار مردان مقاومت و موشکهایشان به کار گرفته شود. این جنگ ذهنها در تمام زمینههاست”.
منبع:ایسنا