چرا صندوقهای قابل معامله محبوب شدند؟
ورودی خالص جهانی سالانه به صندوقهای قابل معامله در بورس (ETF) برای اولین بار، در سال ۲۰۲۱ از یک تریلیون دلار فراتر رفت؛ این نقطه عطف در ماه نوامبر به دست آمد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اینوستوپدیا، این امر کل داراییهای جهانی سرمایهگذاری شده در ETF را نزدیک به ۹.۵ تریلیون دلار رساند که بیش از ۲ برابر ارزش آن در پایان سال ۲۰۱۸ است. طبق دادههای گردآوری شده توسط شرکت تحقیقات سرمایهگذاری مورنینگ استار، در سال ۲۰۲۰ جریان ورودی جهانی برای کل سال ۷۳۵.۷ میلیارد دلار بود.
صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله (ETF) که ابزارهای سرمایهگذاری کم هزینه و مدیریت منفعلانه و ردیابی شاخصهای سهام ایالاتمتحده هستند، بیشتر این جریان ورودی را به خود اختصاص میدهند، به ویژه آن دسته از ETF هایی که توسط ونگارد گروپ، بلک راک و استیت استریت کورپ حمایت میشوند. این شرکتها در مجموع بیش از ۷۵ درصد از داراییهای ETF ایالاتمتحده را کنترل میکنند.
تحلیلگران بیان کردند که رشد بازارهای سهام با افزایش بیش از ۲۵ درصدی شاخص S&P ۵۰۰ تاکنون در سال ۲۰۲۱، همراه با فهرست محدودی از گزینههای سرمایهگذاری که بازدهی بالاتری را با ریسک معقول ارائه میکنند، علاقه سرمایهگذاران را به چنین ETF هایی برانگیخته است.
به طور کلیتر ETF ها، به ویژه ردیابی شاخص، به دلیل هزینه، نقدینگی و شفافیت جذاب هستند. علاوه بر این، ETF های مرتبط با بخشهای مختلف با وجود نوسانات در بازار بازده بالایی را ثبت کردهاند.
همچنین با افزایش تورم، ETF هایی که اوراق قرضه محافظت شده با تورم را نگه میدارند از افزایش محبوبیت از سوی سرمایهگذاران برخوردار هستند، اگرچه آنها همچنان بخش کوچکی از کل جریانهای ورودی را تشکیل میدهند.
برای کل سال ۲۰۲۰، این ETF ها ورودی خالص جهانی ۱۶.۴۵ میلیارد دلار را ثبت کردند اما رقم سالانه تا ۸ آگوست ۲۰۲۱ بیش از ۲۷ میلیارد دلار بود. ETF های اوراق قرضه محافظت شده تقریبا ۳ برابر مبلغی هستند که در سال ۲۰۲۰ بودند.
انتهای پیام