چه مواد غذایی به روند بهبودی بیماری کرونا کمک می کند؟
ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: استفاده مایعات، میوه، سبزی، لبنیات و غذاهای پروتوئین دار به روند بهبود بیماری کمک میکند.
دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، افزود: ۴ نفر دیگر از بیماران مبتلا به کرونا در هرمزگان جان باختند و شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۴۵۳نفر رسید.
وی ادامه داد: ۲۰۵بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری شدند و اکنون در مجموع ۷۱۸نفر در بیمارستانهای استان تحت مراقبتند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: از مجموع بستری ها، ۹۴نفر در بخش مراقبتهای ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۲۰نفر از آنها وخیم است.
نوروزیان با اشاره به اینکه با مشاهده علائم بیماران به دکتر مراجعه کنند، گفت: استفاده مایعات، میوه، سبزی، لبنیات و غذاهای پروتئین دار به روند بهبود بیماری کمک میکند.
منبع:ایسنا