اخبار 39

کارکنان مشاغل گروه ۳ درصورت عدم تزریق دو دوز واکسن اجازه فعالیت ندارند

کارکنان مشاغل گروه ۳ درصورت عدم تزریق دو دوز واکسن اجازه فعالیت ندارند

ایسنا/خراسان رضوی مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مرحله سوم طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی مربوط به گروه شغلی ۳ شامل کارکنان  سینما، استخر، هتل، تالار عروسی، رستوران، کافی‌شاپ و… است که اجرای آن از ۵ دی‌ماه آغاز می‌شود، گفت: کارکنان این مراکز حتما باید دو دوز واکسن زده باشند و دو هفته هم از تزریق دوز دوم گذشته باشد، در غیر این صورت اجازه فعالیت ندارند و مکان فعالیت آنها باید تعطیل شود.

علی‌اصغر حسنی در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی بیان کرد: هدف از این طرح این است که افرادی که واکسیناسیون انجام دادند محدودیت هایشان کمتر شود و در شرایط قرمز و نارنجی برای آنها محدودیت‌ها مثل گذشته انجام نشود.

وی با اشاره به اینکه این طرح ۵ مرحله دارد و این مراحل به فواصل یک هفته‌ای اجرا می‌شوند، عنوان کرد: فاز اول طرح از ۲۱ آذر آغاز شد که در مورد ادارات خصوصی و دولتی است. در ادارات خدمت‌دهنده و خدمت‌گیرنده  باید حداقل یک دوز واکسن زده باشند در غیر این صورت باید هر ۱۵ روز تست منفی کرونا را ارائه دهند.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: مرحله دوم طرح مربوط به ترددهای درون شهری همچون تاکسی‌ها و… است و رانندگان باید کارت واکسیناسیون داشته باشند و این کارت داخل ماشین نصب باشد. این مرحله از طرح  از ۲۸ آذر آغاز می‌شود.

حسنی افزود: مرحله سوم مربوط به گروه شغلی ۳ شامل کارکنان  سینما، استخر، هتل، تالار عروسی، رستوران، کافی‌شاپ و… است که اجرای آن از ۵ دی‌ماه آغاز می‌شود. کارکنان این مراکز حتما باید دو دوز واکسن زده باشند و دو هفته هم از تزریق دوز دوم گذشته باشد، در غیر این صورت اجازه فعالیت ندارند و مکان باید تعطیل شود. مسئول این موضوع هم خود اتحادیه است. برای خدمت‌گیرنده یک دوز واکسن کفایت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: مرحله چهارم این طرح درخصوص ترددهای برون شهری است که شامل کارکنان هواپیما، اتوبوس و … می‌شود و آنها باید واکسن زده باشند. مرحله پنجم طرح نیز به اماکن آموزشی شامل دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و… مربوط می‌شود. کارکنان این گروه‌ها هم باید حداقل یک دوز واکسن زده باشند.

حسنی عنوان کرد: تمام گروه‌های شامل طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی به جز گروه شغلی ۳ که باید حتما دو دوز واکسن دریافت کنند، درصورت عدم تزریق واکسن باید هر ۱۵ روز یکبار تست کرونا بدهند.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: قرار است سامانه هوشمندی که وزارت کشور تهیه کرده در اختیار ارگان‌ها قرار بگیرد. حسن سامانه این است که اگر کسی واکسن نزده باشد، اما تستش مثبت شده باشد عملا با این سامانه قابل رهگیری است و  وضعیت افراد مشخص می‌شود.

حسنی درخصوص پایین بودن رتبه خراسان رضوی در رعایت پروتکل‌ها براساس آمار وزارت بهداشت عنوان کرد: در خراسان رضوی به جز مشهد ۵ دانشگاه علوم پزشکی دیگر هم فعال هستند. مشهد شهر زائرپذیر است. رعایت پروتکل‌ها در قسمت‌های مختلف شهر متفاوت است. در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بین ۵۳-۵۵ درصد مردم ماسک می‌زنند. همچنین در برخی مناطق بالای ۶۰ درصدو در برخی مناطق ۴۵ درصد ماسک می‌زنند. این موضوع یک مسئله اجتماعی است. با توجه به اینکه امیکرون در کشورهای همسایه ما همچون ترکیه، عراق و.. رصد شده بعید نیست که وارد کشور شود. درست است که شهر قرمز نداریم، اما وضعیت ما پایدار نیست و ممکن است با کوچکترین تلنگر دچار مشکل شویم.

وی درخصوص دانش‌آموزان و معلمان واکسن نزده بیان کرد: آنها باید هر ۱۵ روز یکبار تست منفی کرونا ارائه دهند.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۹۱ درصد افراد بالای ۱۸ سال واکسن نوبت اول و بیش از ۷۴ درصد واکسن نوبت دوم  را دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *