ایسنا/سیستان و بلوچستان مسئول معاونت اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر سپاه خاش در حاشیه راه اندازی بیت الاحسان و دفتر جدید معاونت اجتماعی این شهرستان گفت: معاونت اجتماعی با هدف رسیدگی به مشکلات اقشار آسیب پذیر و کاهش آسیبهای اجتماعی در سپاه این شهرستان از سال گذشته راهاندازی شده و امروز نیز بیت الاحسان این معاونت در راستای کمک به نیازمندان ایجاد شده است.
علیرضا هاشمی فر درگفت وگو با ایسنا اظهار کرد: تلاش برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی بویژه در زمینههای اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی، سبک زندگی، عفاف و حجاب، احیای امر به معروف و نهی از منکر و گفتمان سازی و نهادینه کردن آن در جامعه با رویکرد مطالبهگری از مسوولان در حوزههای مختلف، محرومیتزدایی و خدمات اجتماعی در زمینههای فراهم سازی بستههای حمایتی، تلاش برای نهادینه کردن انضباط اجتماعی و سبک زندگی ایرانی اسلامی از مهمترین ماموریتهای معاونت اجتماعی سپاه است.
وی با بیان اینکه راه اندازی کمپ ترک اعتیاد و موسسه خیریه مردمی در این شهرستان یکی از مهمترین برنامه های این معاونت است، گفت: هماینک محله اسلام آباد خاش یکی از مهمترین دغدغههای معاونت اجتماعی سپاه در موضوع کاهش آسیبهای اجتماعی است که برنامههای بسیاری از جمله ساخت سالن ورزشی، زمین چمن و بوستان برای این محله برنامهریزی شده است.
معاون اجتماعی سپاه شهرستان خاش ادامه داد: حوزه خدماترسانی و محرومیتزدایی به عنوان یکی دیگر از سرفصلهای مهم و امور نخبگان و سمنها نیز از دیگر حوزههای فعالیت معاونت اجتماعی است.
وی اظهارکرد: پیشگیری از اعتیاد و مباحث مربوط به درمان و کمپ معتادان نیز از جمله حوزههای فعالیت این معاونت است و در مجموع معاونت اجتماعی سپاه ترکیبی از چند معاونت با برنامههای تخصصی است.
هاشمی فرگفت: آسیب های موبایل، ماهواره، اعتیاد، فضای مجازی و مواردی از این دست به شدت جامعه دانشآموزی را تهدید میکند و باید برای آسیبهای اجتماعی ناشی از آن برنامهریزی شود.
وی افزود: مهارتآموزی از طریق آموزش فنی و حرفهای و صنایع دستی و فراهمآوردن بازار کار و زمینه سازی برای ایجاد فرصتهای شغلی از اهداف مهم سپاه محسوب میشود.
معاون اجتماعی سپاه خاش بیان کرد: انجام مشاوره های حقوقی، ازدواج، پیشگیری از طلاق و موضوعاتی از این دست در خلال برپایی میزهای خدمت در محلات و مساجد حاشیهنشین مورد توجه این معاونت است.
وی بیان کرد: مهمترین برنامههای معاونت اجتماعی سپاه در سال جهش تولید، امضای تفاهمنامه با نیروی انتظامی در زمینه استفاده از ظرفیت سران طوایف و ریش سفیدان مناطق و محلات، مشاوران و بسیجیان در پایگاههای بسیج به مردم در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و ترویج صلح و سازش، آشنا کردن بسیجیان جویای کار با محیط کسب و ایجاد خودباوری از طریق طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی با استفاده از ظرفیت بنگاههای اقتصادی مشمول، اعطای تسهیلات خوداشتغالی به بسیجیان واجد شرایط، بسترسازی برای نقش آفرینی نخبگان و سازمانهای مردم نهاد و تشکلها در امور اجتماعی است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا