کاهش صادرات شکر هند به ایران


کاهش صادرات شکر هند به ایران

صادرات شکر هند در سال مالی منتهی به سپتامبر ۲۰۲۱ به دلیل محدودیتهای لجستیکی مانند کمبود کانتینر و ترافیک در بنادر این کشور بیش از ۲۴ درصد کاهش خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، هند دومین تولیدکننده بزرگ شکر در جهان پس از برزیل است و طبق پیش بینی آر پی بهاگریا، مدیرعامل انجمن بازرگانی شکر هند (AISTA)، این کشور ۴.۳ میلیون تن شکر در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۰ در بازار جهانی خواهد فروخت که در مقایسه با ۵.۷ میلیون تن فروخته شده در سال پیش کاهش بیش از ۲۴ درصدی نشان می دهد.

همچنین بهاگریا پیش بینی کرد صادرات شکر به ایران که خریدار بزرگ شکر هند است، امسال احتمالا کاهش خواهد یافت.

طبق آمار گمرکی هند، ایران در فصل ۲۰۲۰-۲۰۱۹ رکورد ۱.۱۴ میلیون تن شکر از هند وارد کرد که معادل حدود ۲۰ درصد از کل صادرات شکر هند بود.

رویترز اواخر سال گذشته گزارش کرده بود صادرات شکر هند به ایران احتمالا در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۰ به دلیل کمبود روپیه هندی به میزان قابل توجهی کمتر خواهد بود. ایران تحت تحریمهای آمریکا قادر به انجام معاملات دلاری نیست. ایران پیش از این قراردادی برای فروش نفت به هند به روپیه داشت و از این پول برای خرید کالاهای اساسی شامل شکر استفاده می کرد اما دهلی نو خرید نفت ایران را در ماه مه سال ۲۰۱۹ پس از لغو معافیت تحریمهای آمریکا متوقف کرد. تهران به استفاده از موجودی روپیه خود برای واردات کالاهای اساسی از هند ادامه داد و پس از ۱۹ ماه عدم فروش نفت به هند، ذخایر روپیه اش ته کشیده است.

انتظار می رود شرکتهای هندی در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۰ حدود ۲۹.۹ میلیون تن شکر تولید کنند که بالاتر از ۲۷.۴۰ میلیون تن در فصل گذشته خواهد بود.

بر اساس گزارش رویترز، بهاگریا پیش بینی کرد تولید شکر در ایالتهای تولیدکننده بزرگ شامل اوتارپرادش و ماهاراشترا به ترتیب به ۱۰.۵ و ۱۰.۲ میلیون تن بالغ شود.

منبع:ایسنا


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *