تاریخ انتشار : جمعه 12 نوامبر 2021 - 1:45
کد خبر : 86552

کاهش ۲۰ الی ۳۵ درصدی قیمت میوه‌های تابستانه در مشهد

کاهش ۲۰ الی ۳۵ درصدی قیمت میوه‌های تابستانه در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد از کاهش قیمت میوه‌ در بازار خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت میوه ۲۰ الی ۳۵ درصد کاهش داشته است. همچنین در سال جاری مصرف میوه مردم نیز مانند سال گذشته نیست و کاهش پیدا کرده است. حیدر ساکن برجی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت قیمت

کاهش ۲۰ الی ۳۵ درصدی قیمت میوه‌های تابستانه در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد از کاهش قیمت میوه‌ در بازار خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت میوه ۲۰ الی ۳۵ درصد کاهش داشته است. همچنین در سال جاری مصرف میوه مردم نیز مانند سال گذشته نیست و کاهش پیدا کرده است.

حیدر ساکن برجی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت قیمت میوه تابستانه در بازار مشهد، اظهار کرد:  قیمت میوه و تره‌بار هم از نظر کشاورزان و هم فروشندگان بسیار کاهش داشته و به طور کلی قیمت‌ها در حال طی کردن یک روند نزولی است. در حال حاضر قیمت میوه ۲۰ الی ۳۵ درصد کاهش داشته و این کاهش قیمت بستگی به نوع میوه‌ دارد.

وی افزود: در چند وقت اخیر استقبال مردم از خرید موز با وجود کاهش قیمت آن کاهش پیدا کرده است. کاهش تقاضا موجب ضرر فروشندگان در فروش موز شده است. در حال حاضر موز هندی با قیمتی بین ۱۸ تا ۲۵ هزارتومان به فروش می‌رسد که رقم تمام شده از این فروش برای وارد کننده سودی ندارد. در فصل تابستان استقبال مردم از اقلامی چون خربزه بیشتر می‌شود.

مصرف میوه در سال جاری کاهش پیدا کرده است

رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد با اشاره به تنوع میوه‌ها در فصل تابستان عنوان کرد: فراوانی میوه‌ها در این فصل نیز از جمله دلایل کاهش قیمت میوه و تره‌بار است، زیرا با افزایش تنوع در میوه‌ها هم عرضه افزایش می‌یابد و هم رنج رقابتی قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کند. مصرف میوه مردم نیز مانند سال گذشته نیست و کاهش پیدا کرده است.

ساکن برجی اضافه کرد: گرانترین میوه‌ها در بازار، اقلام  وارداتی همچون انبه با قیمتی برابر ۳۰ الی ۳۵ هزار تومان است. زردآلو نیز از ابتداء سال تا کنون به دلیل سرمازدگی و کمبود تولید از قیمت بالایی برخوردار است اما سایر اقلام قیمت مناسبی دارند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها