تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 نوامبر 2021 - 22:53
کد خبر : 103039

کرونا باعث آب رفتن ذخایر طلا و ارز هند شد

کرونا باعث آب رفتن ذخایر طلا و ارز هند شد

ذخایر طلا و ارز هند تحت تاثیر شیوع کرونا کاهش یافت. به گزارش ایسنا به نقل از بزینس تودی، تا پایان هفته دوم ماه مارس، حجم ذخایر ارزی هند به ۴۸۷.۲۴ میلیارد دلار رسید که نخستین کاهش ذخایر ارزی این کشور پس از یک روند افزایشی ۲۵ هفته ای بوده است. بانک مرکزی هند در

کرونا باعث آب رفتن ذخایر طلا و ارز هند شد

ذخایر طلا و ارز هند تحت تاثیر شیوع کرونا کاهش یافت.

به گزارش ایسنا به نقل از بزینس تودی، تا پایان هفته دوم ماه مارس، حجم ذخایر ارزی هند به ۴۸۷.۲۴ میلیارد دلار رسید که نخستین کاهش ذخایر ارزی این کشور پس از یک روند افزایشی ۲۵ هفته ای بوده است.

بانک مرکزی هند در گزارش خود اعلام کرده است که کاهش ۵.۲۵ میلیارد دلاری ذخایر ارزی هند در ماه مارس در مقایسه با ماه قبل بیش از همه تحت تاثیر پیامدهای ناشی از شیوع ویروس کرونا در سطح این کشور و جهان رقم خورده است .

طبق اعلام بانک مرکزی هند، دلار کماکان بیشترین سهم را از سبد ذخایر ارزی این کشور دارد و پس از آن نیز یورو، پوند و ین ژاپن بیشترین سهم را از ترکیب ذخایر ارزی بانک مرکزی هند داشته‌اند. همچنین هند در هفته دوم مارس سال ۲۰۲۰حدود ۲۹.۴۷ میلیارد دلار ذخایر طلا داشته که این رقم در مقایسه با هفته قبل ۵۳۰ میلیون دلار کاهش داشته است. هند همچنین ۱.۳۷ میلیارد دلار ذخیره ارزی به شکل حق برداشت مخصوص از صندوق بین المللی پول دارد.

از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۹ هند به طور متوسط ۲۲۹ میلیارد و ۱۹۱ میلیون دلار ذخایر طلا و ارز در اختیار داشته است که بالاترین رقم ذخایر ثبت شده طلا و ارز هند مربوط به ژانویه ۲۰۲۰ با ۴۶۱.۲۱  میلیارد دلار و کمترین رقم ثبت شده نیز مربوط به سپتامبر ۱۹۹۸ با ۲۹۰ میلیارد و ۴۸ میلیون دلار بوده است.

انتشار خبر کاهش ذخایر ارزی هند باعث ریزش ارزش پول ملی این کشور در معاملات ارزی شد تا جایی که هر دلار آمریکا به ۷۵ روپیه، هر یورو به ۸۰.۷۸ روپیه، هر پوند انگلیس به ۸۷.۸۸ روپیه و هر فرانک سوئیس به ۷۶.۴۹ روپیه افزایش یافتند. همچنین ارزش روپیه به ۱.۴۷ ین ژاپن رسید. این نرخ برابری ثبت شده، کمترین نرخ برابری ثبت شده روپیه در برابر دلار طی تاریخ مدرن پولی این کشور محسوب می شود.

بانک مرکزی هند این هفته نشستی اضطراری برای بررسی تحولات کرونا برگزار خواهد کر و انتظار می رود که در طول این اجلاس، نرخ بهره در این کشور نیز به مانند بسیاری از کشورهای دیگر با هدف تقویت رشد اقتصادی کاهش یابد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.