اخبار 14

کرونا در جهان؛ شمار مبتلایان در قاره اروپا از ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفت

کرونا در جهان؛ شمار مبتلایان در قاره اروپا از ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفت

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد روز پنجشنبه هشدار داد که شیوع ویروس جدید کرونا در صورت عدم همبستگی جهانی می‌تواند به مرگ «میلیون‌ها نفر» منجر شود.

به گزارش ایسنا، سخنان دبیرکل سازمان ملل متحد در حالی بیان می‌شود که تبعات سنگین «همه گیری» بیماری «کووید- ۱۹» از هم اکنون بر اقتصاد دنیا سایه انداخته و میلیون‌ها فرصت شغلی را با خطر نابودی روبرو کرده است.

سازمان بین‌المللی کار، از نهادهای زیر مجموعه سازمان ملل متحد روز گذشته با استناد به نتایج تخمین‌های اولیه از شرایط موجود در جهان هشدار داده است که ۲۵ میلیون فرصت شغلی نابود می‌شود.

تعداد مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان از ۲۴۰ هزار نفر فراتر رفته است. این در حالی است که تاکنون نزدیک به ۱۰ هزار نفر از مبتلایان جانشان را از دست داده‌اند. حال حدود ۸۶ هزار نفر نیز بهبود یافته است.

«۸۰ درصد ساکنان پایتخت اسپانیا کرونا خواهند گرفت»

 

ایزابل دیاز آیوسو، رئیس منطقه مادرید می‌گوید ۸۰ درصد از ساکنان پایتخت اسپانیا به ویروس جدید کرونا مبتلا خواهند شد.

 

به گفته رئیس منطقه مادرید اکثر مبتلایان علائم خفیفی خواهند داشت اما برای ۱۵ درصد از این افراد که «آسیب پذیر» محسوب می‌شوند «مشکل ساز» خواهد شد.

ایزابل دیاز آیوسو افزود که بیماری «کووید ۱۹» می‌تواند تنها ظرف ۲۴ یا ۴۸ ساعت منجر به مرگ افرادی شود که جز گروه «آسیب پذیر» محسوب می‌شوند.

 

مرگ بیش از ۱۰۰ نفر از مبتلایان به کرونا در فرانسه ظرف ۲۴ ساعت

وزارت بهداشت فرانسه روز پنجشنبه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۸ نفر در این کشور به دلیل ابتلا به ویروس جدید کرونا جان خود را از دست دادند.

بنا به اعلام مقامات فرانسوی تعداد مبتلایان به نوع جدید ویروس کرونا در این کشور به ۱۰۹۹۵ نفر رسیده است.

شمار جان باختگان به دلیل ابتلا به بیماری «کووید ۱۹» در فرانسه از زمان آغاز شیوع این ویروس تاکنون ۳۷۲ نفر است.

جشنواره فیلم کن در موعد مقرر برگزار نمی‌شود

مسئولان برگزاری جشنواره فیلم کن روز پنجشنبه اعلام کردند که هفتاد و سومین دوره این جشنواره امسال به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا در موعد مقرر برگزار نخواهد شد.

جشنواره فیلم کن قرار بود بین روزهای ۱۲ تا ۲۳ مه (۲۳ اردیبهشت تا سوم خرداد) برگزار شود.

شمار مبتلایان در قاره اروپا از ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفت

تعداد مبتلایان به ویروس جدید کرونا در قاره اروپا از ۱۰۰ هزار نفر بیشتر شد.

بیش از ۴۰ هزار نفر از مبتلایان قاره اروپا در ایتالیا زندگی می‌کنند. شمار کل مبتلایان به نوع جدید ویروس کرونا در سطح جهان از ۲۳۰ هزار نفر فراتر رفته است.

کشورهای اسپانیا، فرانسه و آلمان از دیگر کشورهایی هستند که ویروس جدید کرونا در آنها شیوع زیادی یافته است.

تعداد جان باختگان در ایتالیا از چین بیشتر شد

مقامات ایتالیا روز پنجشنبه اعلام کردند که تعداد جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور به ۳۴۰۵ نفر رسیده است.

به این ترتیب تعداد قربانیان بیماری «کووید ۱۹» در ایتالیا از چین بیشتر شد.

تاکنون ۳۲۴۵ نفر در چین به دلیل ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا جان باخته‌اند.

گوترش: زندگی میلیون‌ها نفر در خطر است

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد روز پنجشنبه هشدار داد که در صورت عدم همبستگی کشورها با یکدیگر زندگی میلیون ها نفر در سراسر جهان به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا در خطر خواهد بود.

به گفته دبیرکل سازمان ملل متحد بیماری همه گیر «کووید ۱۹» کشورهای فقیر را بیش از دیگر کشورها تهدید می‌کند.

وی گفت: «ثابت شده است که می توان جلوی شیوع را گرفت. باید جلوی شیوع ویروس کرونا را گرفت. اگر اجازه دهیم این ویروس مانند آتش سوزی، به ویژه در مناطق آسیب پذیر، گسترش پیدا کند میلیون ها نفر جان خود را از دست خواهند داد.»

دبیرکل سازمان ملل متحد در بخش دیگری از سخنان خود خواستار واکنش هماهنگ در سطح جهان به شیوع ویروس جدید کرونا شد.

ترامپ: جهان بهای سنگینی برای واکنش دیرهنگام چین می‌پردازد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه در نشستی خبری در کاخ سفید از واکنش اولیه دولت چین به شیوع ویروس جدید کرونا انتقاد کرد.

رئیس جمهوری ایالات متحده گفت که جهان «بهای سنگینی» برای واکنش دیرهنگام دولت چین در ابتدای شیوع نوع جدید ویروس کرونا در شهر ووهان می‌پردازد.

وی همچنین بار دیگر از ویروس جدید کرونا به عنوان «ویروس چینی» یاد کرد.

 

آلمان نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند

آنگرت کرامپ کارن باوئر، وزیر دفاع آلمان روز پنجشنبه اعلام کرد که نیروهای ذخیره ارتش این کشور برای مقابله با شیوع ویروس جدید کرونا به خدمت فراخوانده شدند.

وزیر دفاع آلمان تاکید کرد که این کشور خود را برای وضعیتی که نیروهای دائمی ارتش دیگر توان مقابله با شیوع نوع جدید ویروس کرونا را نداشته باشند آماده می کند.

تعداد مبتلایان به بیماری «کووید ۱۹» در آلمان از ۱۰ هزار نفر فراتر رفته است. این در حالی است که تاکنون ۴۲ نفر بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا جان خود را در این کشور از دست داده اند.

آلبرت دوم، شاهزاده موناکو به کرونا مبتلا شد

دربار موناکو روز پنجشنبه اعلام کرد که آلبرت دوم، شاهزاده این کشور به ویروس جدید کرونا مبتلا شده است.

کشور شاهزاده نشین موناکو دومین کشور کوچک جهان محسوب می‌شود. شاهزاده آلبرت، ۶۲ ساله فرزند شاهزاده رنیه سوم و گریس کلی، هنرپیشه معروف هالیوود در دهه ۱۹۵۰ میلادی است.

ترکیه: ۵۰۰ هزار کیت تشخیص ویروس کرونا به آمریکا ارسال کردیم

وزیر بهداشت ترکیه می‌گوید که در پی درخواست ایالات متحده آمریکا، ۵۰۰ هزار کیت تشخیص ویروس کرونا را به آمریکا ارسال کرده‌ایم.

فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه که در پارلمان سخن می‌گفت، افزود که هدف ترکیه انجام ۱۰ تا ۱۵ هزار آزمایش ابتلا به ویروس کرونا در روز در داخل ترکیه است.

وی افزوده است که تاکنون بیش از ۱۰ هزار آزمایش در ترکیه انجام شده است.

ترکیه ۱۹۱ فرد مبتلا به کووید-۱۹ را شناسایی کرده است و ۲ نفر هم تاکنون جان باخته‌اند.

کووید-۱۹؛ افزایش تعداد قربانیان در اسپانیا

مقامات اسپانیایی روز پنجشنبه اعلام کردند که با اضافه شدن ۲۰۹ مورد فوتی جدید، تعداد جان باختگان در اثر بیماری کووید-۱۹ در این کشور به ۷۶۷ نفر رسیده است.

همچنین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در اسپانیا به بیش از ۱۷ هزار نفر افزایش یافته است.

اسپانیا پس از چین، ایتالیا و ایران بالاترین تعداد جان‌باختگان اثر کرونا در جهان را دارد.

کرونا در بریتانیا؛ تعطیلی تمامی مدارس

بریتانیا مصمم است که برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا از هفته آینده تمام مدارس را تعطیل کند.

همچنین تلگراف گزارش داده است که شهر لندن احتمالا از آخر هفته جاری قرنطینه خواهد شد.

گوین ویلیامسون وزیر آموزش بریتانیا در مصاحبه‌ای گفت که دولت تا این لحظه برنامه‌ای برای قرنطینه ندارد اما نخست وزیر با انتخاب‌های دشواری روبروست.

لندن همچنین ۴۰ ایستگاه مترو را به دلیل نگرانی از گسترش ویروس کرونا تعطیل کرده است.

میشل بارنیه به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شد

میشل بارنیه، مذاکره‌کنندهٔ ارشد اتحادیهٔ اروپا در مورد بریگزیت با انتشار توئیتی اعلام کرد که به ویروس کرونا مبتلا شده است.

بارنیه با انتشار ویدیوی می‌گوید که تست انجام شده نشان می‌دهد که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده و خودش را در خانه قرنطینه کرده است.

او گفته است که در حال حاضر حال عمومی اش خوب است و از تمام شهروندان خواسته است که با رعایت تمام نکات بهداشتی در این مبارزه جمعی علیه ویروس کرونا همکاری کنند و در خانه بمانند.

فرانسه؛ مصادره اتاق‌ هتل‌ها برای اسکان افراد بی‌خانمان

دولت فرانسه برای گسترش قرنطینه به افراد بی‌خانمان که در خیابان می‌خوابند، مصادره اتاق هتل‌ها را برای اسکان این افراد آغاز کرده است.

این خبر را وزیر مسکن فرانسه اعلام کرده و فرایند انتقال افراد بی خانمان از روز پنجشنبه آغاز شده است. فرانسه همچنین در حال آماده سازی دو مرکز اقامتی با ظرفیت ۱۵۰ نفر برای بی خانمان‌هاست.

در روزهای گذشته نگرانی برای افراد بی‌خانمان و همچنین پناهجویانی که در فرانسه سرپناهی ندارند افزایش یافته بود و دولت تلاش دارد راهی برای اسکان این افراد پیدا کند.

جشن تعطیلات بهاری در میامی علی رغم هشدارها درباره ویروس کرونا

به گزارش خبرگزاری فرانسه در برخی مناطق آمریکا از جمله در سواحل میامی در فلوریدا گویا مردم چندان نگران ویروس کرونا نیستند و بسیاری در حال آفتاب گرفتن در ساحل و شنا هستند.

همزمان به تعطیلات بهاری، تعداد زیادی از مردم به ساحل میامی آمده‌اند.

مطالعه جدید هاروارد؛ ناتوانی بیمارستان‌های آمریکا در مواجه با گسترش ویروس کرونا

مدل سازی پژوهشگران دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد که بیمارستان‌های ایالات متحده آمریکا در صورت گسترش ویروس کرونا تخت کافی برای بستری کردن بیماران نخواهند داشت.

گزینه‌هایی احتمالی در نظر گرفته شده در مدل سازی براساس میزان جمعیتی که ممکن است به ویروس مبتلا شوند و همچنین دوره زمانی ابتلا به این معنا که چند درصد از جمعیت در چه مدتی از زمان احتمالا به این بیماری مبتلا می شوند، طراحی شده است.

این پیش بینی در حال صورت می گیرد که شیوع ویروس کرونا در آمریکا در مراحل اولیه است و پیش‌بینی می‌شود تعداد بیماران افزایش یابد.

ایالات متحده آمریکا تاکنون ۹۴۶۴ مورد مبتلا به کووید-۱۹ را شناسایی کرده است و تاکنون ۱۵۵ نفر نیز جانشان را از دست داده‌اند.

کره جنوبی: پس از یک هفته کاهش، شناسایی ۱۵۲ مورد جدید مبتلا به کرونا

کره جنوبی که در طول یک هفته گذشته شاهد کاهش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا بود، روز پنجشنبه اعلام کرد که ۱۵۲ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را شناسایی کرده است.

آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کره جنوبی تاکنون ۸۵۶۵ مورد گزارش شده است و تاکنون ۹۱ نفر نیز جانشان را از دست داده‌اند.

نخستین مرگ ناشی از ویروس کرونا در روسیه و مکزیک

بر اساس گزارش مقامات بهداشت و درمان روسیه، نخستین بیمار مبتلا به کووید-۱۹ روز پنجشنبه در مسکو فوت کرد. فرد جانباخته در مسکو یک زن ۷۹ ساله است که از بیماری دیابت نوع ۲ رنج می برد و از ۱۳ مارس در بیمارستان بستری شده بود.

تاکنون ۱۴۷ فرد مبتلا ویروس کرونا در روسیه شناسایی شده است و مسکو مرزهایش را به روی شهروندان خارجی بسته است.

مکزیک نیز اعلام کرده است که نخستین بیمار مبتلا به ویروس کرونا که به دیابت هم مبتلا بوده است، در این کشور فوت کرده است.

مکزیک تاکنون ۹۳ مورد ابتلا به ویروس کرونا را شناسایی کرده است.

ایتالیا قرنطینه کشور را تا ۲ هفته دیگر تمدید کرد

جوزپه کونته، نخست وزیر ایتالیا روز پنجشنبه اعلام کرد که قرنطینه کشور به مدت ۲ هفته دیگر تمدید می‌شود.

ایتالیا که بالاترین آمار مبتلایان و همچنین جان باختگان در اثر بیماری کووید-۱۹ در اروپا را دارد از یک هفته پیش کل کشور را قرنطینه کرده است.

استرالیا و نیوزیلند مرزهایشان را می‌بندند

با گسترش ویروس کرونا در جهان، استرالیا و نیوزیلند اعلام کردند که مرزهایشان را به روی مسافرانی که تابعیت این دو کشور را ندارند، می‌بندند.

استرالیا اعلام کرده است که از صبح روز جمعه به وقت محلی بستن مرزهایش را به اجرا می‌گذارد و نیوزیلند نیز از پنجشنبه شب مرزهایش را می‌بندد.

استرالیا همچنین برای کاهش تاثیرات اقتصادی شیوع ویروس کرونا ۵۶ میلیارد دلار به اقتصادش تزریق کرده است.

استرالیا در حالی این تدابیر را اتخاذ می کند که تعداد مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در مقایسه با بسیاری از کشور ها بسیار کم و حدود ۶۰۰ نفر است و تاکنون ۶ نفر نیز در اثر ابتلا به این بیماری جان باخته‌اند.

نیوزیلند نیز تاکنون تنها ۲۸ مورد ابتلا به این بیماری را شناسایی کرده است و تاکنون کسی جانش را از دست نداده است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *