گزارش ایسنا از روز پایانی جشنواره فیلم فجر در بندرعباس+نقد کارشناسی
ایسنا/هرمزگان در روز هشتم و پایانی جشنواره فیلم فجر در بندرعباس فیلم های “رمانتیسم عماد و طوبا” و یدو” در دو سینما ستاره شهر و ستاره جنوب بندرعباس به اکران درآمد که استقبال مناسبی از دو فیلم به ویژه یدو که صاحب بیشترین عناوین جشنواره امسال بود به عمل آمد. رمانتیسم عماد و طوبا فیلم رمانتیسم
ایسنا/هرمزگان در روز هشتم و پایانی جشنواره فیلم فجر در بندرعباس فیلم های “رمانتیسم عماد و طوبا” و یدو” در دو سینما ستاره شهر و ستاره جنوب بندرعباس به اکران درآمد که استقبال مناسبی از دو فیلم به ویژه یدو که صاحب بیشترین عناوین جشنواره امسال بود به عمل آمد.
رمانتیسم عماد و طوبا
فیلم رمانتیسم عماد و طوبا دومین ساخته کاوه صباغ زاده است که نوعی کمدی-رمانتیک محسوب می شود. صباغ زاده پیش از این فیلم ایتالیا ایتالیا را ساخته بود و رمانتیسم عماد و طوبا دومین ساخته او محسوب می شود.
موضوع
وقتی سرنوشت برای اولین بار عماد و طوبا را روبهروی هم قرار داد، هر دو خوب میدانستند که عشق بیشتر یک مهارت است تا هیجان و تپش قلب و خارش پوست.
نقد کارشناسی
یک منتقد سینما در خصوص این فیلم به ایسنا، گفت: صباغ زاده به ژانر کمدی رمانتیک علاقه مند است و در فیلم ایتالیا ایتالیا هم به خوبی آن را به نمایش گذاشت و در این فیلم هم تکرار شد.
رضا هاشمی زاده با بیان اینکه فضای فیلم فانتزی و روابط دو نفر را از کودکی تا امروز را با جان مایه طنز به نمایش می گذارد، تصریح کرد: فیلم خوش ساخت و گاهی مرز بین واقعیت و خیال در هم می شکند و از رنگ های شاد و اصلی بسیار استفاده شده است و این نشان دهنده آن است که عوامل فیلم بر تمامی زوایا تسلط داشتند.
وی با اشاره به اینکه فیلم دینی به سینما و تئاتر هم دارد و در شانزده پرده روایت می شود و فراز و فرودهای دو نفر را به تصویر می کشد، خاطرنشان کرد: فیلم بر محور عشق و عاطفه و تداوم آن و چگونگی حفظ آن به پیش می رود و کارگردان موفق بود در برخی صحنه ها تنها با تصویر و بدون دیالوگ موضوع را القا کند.
هاشمی زاده در پایان گفت: فیلمنامه برخی جاها با ضعف رو به رو است مانند عدم پرداخت به شخصیت های فرعی که برای بیننده گمراه کننده است.
یدو
مهدی جعفری که با فیلمبرداری فیلمهای مهم سینمایی شناخته میشد و دو سال قبل با «۲۳ نفر» نظر مردم و منتقدان را جلب کرده بود، سومین فیلم بلندش در مقام کارگردان را هم در گونه دفاع مقدس ساخته و اثر آبرومندی را روانه جشنواره سیونهم کرده است
موضوع
«یدو» روایتگر قصه نوجوانی به همین نام است که در روزهای محاصره آبادان، به همراه خانوادهاش، در شهر باقی مانده تا چراغ محله خود را روشن نگه دارند. یکی از نکات برجسته فیلم تسلط جعفری بر بازی گرفتن از کودکان و نوجوانان است.
نقد کارشناسی
یک منتقد سینما در خصوص این فیلم به ایسنا، گفت: فیلم یدو زیر مجموعه کودک از ژانر جنگ بود که یدو یکی از قهرمانان ناشناخته ای بود.
رضا هاشمی زاده با بیان اینکه قصه پرکشش و قابل تامل و خوش ساخت بود، تصریح کرد: ایفای نقش ها مناسب و روان و فیلمبرداری آن مناسب بود؛ فضای فیلم تا پایان بیننده را با خود پیش می برد و کارگردان در تصویرسازی آبادان آن زمان به خوبی به تصویر کشید.
وی با اشاره به اینکه صحنه های تلخ به خوبی در بازتاب زندگی یک خانواده به نمایش درآمد، خاطرنشان کرد: تمامی تصویرها نشان می دهد جنگ چه چهره ای بی رحم دارد و یدو نشان دهنده ماندن و مقاومت است که به خوبی این بازیگر نوجوان از پسش برآمد.
این منتقد سینما در پایان با بیان اینکه نقطه ضعف فیلم اصرار مادر به ماندن در شهرجنگ زده بیش از حد و اغراق آمیز است و منطق خاصی نداشت، گفت: در کل فیلم یدو به دلیل آشنایی کارگردان با جنگ و شهر جنگ زده توانست به خوبی در تصویرسازی موفق عمل کند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0