اخبار 6

گزارش ایسنا از نشست منتخبین جامعه فوتبال هرمزگان؛ بایدها و نبایدها چیست؟

گزارش ایسنا از نشست منتخبین جامعه فوتبال هرمزگان؛ بایدها و نبایدها چیست؟

ایسنا/هرمزگان جلسه هم اندیشی منتخبین جامعه فوتبال هرمزگان جهت پیشبرد اهداف شرکت صنایع پشتیبان هرمزگان با حضور اهالی فوتبال، پیشکسوتان و برخی از مدیران ورزشی در سالن جلسات استانداری هرمزگان برگزار شد.

در ابتدا حسین احمدی، مدیرعامل باشگاه آذرخش بندرعباس، افزود: اقدام استاندار هرمزگان در تاسیس شرکت صنایع پشتیبان اقدام ارزنده و پسندیده ای است که امروز شاهد حرکتی در جهت رشد ورزش هرمزگان است.

وی ادامه داد: حضور یک تیم در سطح بالا و حرفه ای مفید است و موافق با خرید امتیاز لیگ یک در فوتبال کشور هستم و باید حمایت از سایر سهمیه های استان در لیگ دسته دوم و سوم غافل نشویم.

احمدی اظهار کرد: طرح ارائه شده توسط مدیرعامل شرکت صنایع پشتیبان استان هرمزگان جامع و کامل است و تمامی مشکلات ورزشی استان مطرح شده و به طور حتم حضور و تاسیس این شرکت می تواند به درمان مشلات ورزش استان ختم شود.

همچنین حسین ویژه، پیشکسوت فوتبال هرمزگان، افزود: از اینکه امروز به پیشکسوتان فوتبال استان دعوت به عمل آمد جای تقدیر و تشکر دارم و امیدوارم بتوانم با همدلی و همراهی یکدیگر به توسعه فوتبال و ورزش استان کمک کنیم.

وی تصریح کرد: مطمئن باشید پشکسوتان از هیچ کمکی برای توسعه ورزش در استان هرمزگان دریغ نخواهند کرد و قطعا با برنامه می توان به موفقیت در ورزش رسید.

در ادامه عبدالرضا پورسبزعلی، مربی فوتبال هرمزگان، افزود: خوشحالم که در بین نوابغ فوتبال هرمزگان هستم و جای تبریک و تقدیر دارد که استاندار هرمزگان سعی دارد به سمت خرید امتیاز تیم لیگ یکی برود.

وی با بیان اینکه آخرین بار شادی فوتبال هرمزگان را در حضور تیم آلومینیوم در لیگ برتر دیدیم، اضافه کرد: باید به منتقدان بگویم که با دو مشکل در ورزش مواجه هستیم که تحریم ها و شیوع ویروس کرونا آن را درگرفته است.

پورسبزعلی با اشاره به اینکه امروزه شاهد هستیم شهرداری بندرعباس در کمک مالی به تیم های ورزشی با مشکلات عدیده رو به رو است و توان گذشته را برای حمایت ندارد، خاطرنشان کرد: کشورمان در وضعیت کنونی با مشکلات عدیده مالی در بحث زیرساخت ها مواجه است و باید طرحی ارائه دهیم که ورزشگاه خلیج فارس و تختی بندرعباس را احیا کنیم.

وی ادامه داد: اگر فولاد خوزستان و گل گهر سیرجان در حال سبقت از تیم های پایتخت است به خاطر نگاه حرفه ای به ورزش حرفه ای است.

این مربی فوتبال با بیان اینکه اگر تیمی در سطح بالای کشور داشته باشیم مجبور می شویم که زیر ساخت ها را هم احیا کنیم، اظهار کرد: تضمینی نیست ابتدا زیرساخت تهیه شود و تیمی راهی لیگ برتر شود اما وقتی تیمی باشد به طور حتم زیرساخت را مجبور به تهیه و احیا هستیم.

وی اضافه کرد: حق هرمزگان سه تا تیم لیگ یکی در فوتبال است نه یکی و با قدرت حمایت خواهیم کرد از این تصمیم استاندار و حمایت پیشکسوتان پشت سر استاندار است تا شور و خاص مناسبی به ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس بازگردد.

هوشیار، نماینده باشگاه ورزشی فولاد هرمزگان در این جلسه با بیان اینکه خوشحالم که امروز تیم مشورتی متشکل از نخبگان فوتبال هرمزگان جهت موفقیت این رشته ورزشی توسط استانداری هرمزگان تشکیل شده است، افزود: با حرکت مناسب استانداری هرمزگان موافقیم و به طور حتم این طرح سبب شور و نشاط در جامعه و توسعه فوتبال می شود.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت ها و پشتیبانی و برنامه ریزی به طور حتم الزامی است و باید صنایع سهامدار مکلف باشند در سال های آتی حمایت خود را قطع نکنند و این حمایت ها استمرار داشته باشد.

هوشیار در پایان گفت: پیشنهاد می کنم در آینده تیم خریداری و تشکیل شده به یک صنعت واگذار شود تا حمایت از آن در سال های آتی تضمین شده باشد.

همچنین قاسم رنجبریان، رئیس هیات فوتبال استان هرمزگان، افزود: در هر استانی باید زیرساخت ها ایجاد شود و پشتیبانی مستمر باشد و تداوم آن قطعی باشد نه آنکه به صورت مقطعی تشکیل و سپس رها شود.

وی ادامه داد: اگر هر شرکت سهامدار یک رشته را در بربگیرد به طور حتم حمایت مناسبتری صورت می گیرد اما به طورکلی با خرید امتیاز لیگ یکی در فوتبال موافق هستم.

رنجبریان اضافه کرد: باید به طور حتم از پتانسیل نیروهای بومی در تیم های لیگ کشوری بهره گرفته شود و باید از نخبگان فوتبال هرمزگان نمایندگانی در هیات مدیره حضور داشته باشد تا در تصمیم گیری و برنامه ریزی ها دخیل باشند

وی در پایان خاطرنشان کرد: در رده های پایه هرمزگان نیز در کشور حرف نخست را می زند اما در باشگاهداری و توجه به این استعدادها مشکل داریم.

در ادامه محمد احمدی زاده، رئیس هیات فوتبال شهرستان بندرعباس، افزود: تعداد زیرساخت مناسب در شهر بندرعباس موجود اما کیفیت بالایی ندارند و باید برای پیشبرد اهداف نیاز به ارتقا آن و نگهداری مناسب پس از ساخت و تحویل وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر امکانی هست تیمی تخصصی تشکیل و از اماکن ورزشی و زیرساخت های موجود شهر بندرعباس بازدید کنند و بتوانند به دنبال ارتقا آن باشند.

احمدی زاده عنوان کرد: کرونا شرایط ویژه ای را برای ورزش در کشور و استان ایجاد کرد و تزریق انگیزه به خانواده و جامعه برای ورود به عرصه ورزش کمی سخت شده است و باید به دنبال طرح و برنامه برای آشتی خانواده ها با ورزش باشیم.

وی ادامه داد: معضلات اجتماعی شهر بندرعباس با طور حتم با ورود به ورزش و حمایت از فوتبال می شود کاست و آن را کاهش داد.

احمدی زاده با اشاره به اینکه در حال حاضر به گل گهرسیرجان حسرت می خوریم و خرید امتیاز تیم لیگ یکی به طور حتم مناسب و باید این اقدام سال های قبل استفاده می شد، عنوان کرد: باید از ظرفیت های نیروهای کارشناس استان هرمزگان در تکریب هیات مدیره شرکت صنایع پشتیبان بهره گرفته شود تا در تصمیم گیری ها بهتر عمل کنیم.

وی در پایان گفت: در هیات فوتبال برنامه مناسب وجود دارد اما مشکلات باشگاه ها سبب شده تا به سمت کیفی سازی پیش نرویم.

همچنین علیرضا کناری، کمک داور سابق لیگ برتر فوتبال کشور، افزود: یکی از نکات مهم که فراموش شده توجه به فوتبال پایه و توسعه رده های سنی است که باعث شده امروز تیم فوتبال شهرداری بندرعباس پس از ۱۵ سال هنوز اکثر بازیکنانش از خارج استان وارد می شود.

وی ادامه داد: با خرید امتیاز لیگ یک و عدم توجه به نیروهای داخل استان به شدت مخالفم و اگر به فوتبال پایه توجه نشود به طور حتم شاهد رشدی در این رشته ورزشی نخواهیم بود.

کناری عنوان کرد: باید آکادمی فوتبال حرفه ای در استان هرمزگان تشکیل شود و باید از تمامی ظرفیت های سراسر استان استفاده شود و ثابت شده که هرمزگان پتانسیل مناسبی دارد.

وی با بیان اینکه قطار فوتبال هرمزگان مدت هاست از حرکت خوابیده و در مقایسه با شهر سیرجان هزاران کیلومتر عقب هستیم، اظهار کرد: یک گل گهر سیرجان جور فوتبال و ورزش سیرجان را می کشد اما در هرمزگان با حضور ده ها صنایع غول پیکر متأسفانه حمایتی را شاهد نیستیم.

کناری ادامه داد: یکی از مشکلات مان در بحث زیرساخت ها تحویل زیرساخت ها به انسان های ناکاربلد و عدم مدیریت است جایی که ۳۰ نیرو به اسم ورزشگاه خلیج فارس استخدام می شود اما در سایر شهرستان ها به کار گرفته می شود.

وی بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات ورزش استان عدم استفاده از انسان های سالم در راس اکثر باشگاه های ورزشی بوده است.

در ادامه حمیدرضا سایبانی، مدرس فوتبال استان هرمزگان، افزود: از اینکه مجموعه استانداری هرمزگان اقدام به یک کار مهم برای توسعه ورزش استان کرده، قابل تقدیر است و با خرید امتیاز تیم لیگ یکی برای هرمزگان موافقم اما نیاز دارد به برنامه و شرایط آینده آگاه و مطلع باشیم.

وی با بیان اینکه اگر شرایط و برنامه ریزی صحیح و اصولی باشد به طور حتم خرید امتیاز می تواند به توسعه فوتبال هرمزگان کمک کند، تصریح کرد: برنامه ای که از سوی مدیرعامل شرکت صنایع پشتیبان هرمزگان اعلام شد این برنامه ها در حد فعالیت یک وزارتخانه است و شاید عملی کردن تمامی آن ها امری مشکل است.

سایبانی با اشاره به اینکه هیچ اطمینانی به فردا و آینده نداریم و تجربه نشان داده دل بستن به وعده ها امری نادرست است، تصریح کرد: در فوتبال هرمزگان نیاز به حمایت و کار جدی داریم و حتی هیات فوتبال در ساختمان و ساختار با مشکل مواجه است و در اتاق هیات فوتبال هرمزگان صدای فاضلاب می آید و ناپسند که هیات فوتبال هرمزگان چنین وضعیت رغبت باری دارد.

وی در پایان گفت: باید مدیران صنایع و بنگاه های اقتصادی را ملزم به حمایت کنیم و با برنامه پیش رویم و سرمایه ها را در مسیر صحیح و درست هزینه کنیم.

همچنین عبدالله جمادی پور، پیشکسوت فوتبال هرمزگان، اظهار کرد: بنده با خرید امتیاز تیم لیگ یکی برای فوتبال هرمزگان مخالفم و تجربه ثابت کرده و یک تیم رده بالایی وجود دارد تیم های رده پایین تر در نظر گرفته نمی شود و تمامی نگاه ها به سمت تیم لیگ یکی می رود و دیگر شهرستان های هرمزگان دیده نمی شوند و به حاشیه می روند.

وی ادامه داد: زیرساخت ها در مناطقی مثل رودان و میناب با مشکلات عدیده ای رو به رو هستیم و در امکانات اولیه باقی مانده ایم.

جمادی پور در پایان گفت: سیاست هیات مدیره هر باشگاه پس از تغییرات ممکن است دستخوش تغییراتی خواهد شد و تضمینی نیست به طور حتم برنامه ها همانند روز نخست تداوم داشته باشد.

همچنین سالفی، مدیرعامل باشگاه خلیج فارس میناب، اظهار کرد: نگاه استاندار هرمزگان به توسعه ورزش حرفه ای در استان قابل تقدیر است و باید جامعه ورزش از دولت منتخب بخواهد که تا پایان سال استاندار بماند و ببینیم این برنامه عملی خواهد شد یا نه.

وی ادامه داد: شیرین ترین لحظه برای فوتبالیست و مردم قهرمانی است که خودشان با سختی و رنج به آن برسند و رسیدن به امتیاز لیگ یکی با خریدن مزه ای ندارد.

سالفی اضافه کرد: باید ابتدا جایگاه فوتبال هرمزگان را مشاهده کنیم و ببنیم وضعیت تیم های شهرداری بندرعباس، خلیج فارس میناب و سایر تیم ها به چه صورت است و آیا سرمایه ای از لحاظ نیروی انسانی داریم که بخواهیم به آن تزریق کنیم.

وی با بیان اینکه آیا تضمینی هست که بازیکنان هرمزگانی در سطح نخست کشور راضی می شوند برای نماینده استان در لیگ یک توپ بزنند؟، اظهار کرد: باید برنامه و نوع چتر حمایتی از تیم های لیگ دو و سه استان هرمزگان مشخص شود و آیا امیدی هست که برخلاف وعده های گذشته این حمایت عملی شود.

سالفی با اشاره به اینکه چه تضمینی هست که با حضور تیم لیگ یکی، تیم هایی چون شهرداری بندرعباس و خلیج فارس میناب نابود نشوند؟، تصریح کرد: برای آنکه حسن نیت مشخص شود و استاندار توانسته بنگاه های اقتصادی را به پای کار برود، تیم های سراسر استان در لیگ کشوری را به هر یک از صنایع بدهد.

وی ادامه داد: اگر همین سرمایه به تیم های شهرداری بندرعباس و خلیج فارس میناب تزریق شود توان صعود و حضور در لیگ های بالاتر داریم.

سالفی در پایان گفت: تیم آلومینیوم از لیگ سه کشور با حضور مدیر جوان بومی توانست به لیگ برتر صعود کند پس باید همان راه تداوم یابد.

در ادامه خیاطی، نماینده باشگاه هرنگ جوان بستک، اظهار کرد: بنده به دلیل عدم توسعه زیرساخت ها با خرید امتیاز لیگ یکی مخالفم زیرا سرمایه ای که حق تمامی ورزش و سراسر استان است صرف جای دیگری خواهد شد و این سبب عدم توسعه متوازن می شود.

همچنین ایرانی، مدیرعامل باشگاه البدرکنگ، اظهار کرد: اگر بخواهیم واقع بینانه به این موضوع بنگریم باید جلسات تخصصی تر برگزار شود تا تصمیم صحیح و درستی برای سرمایه در نظر گرفته شده باشیم.

وی ادامه داد: حرکت استاندار و پای کار آمدن بنگاه های اقتصادی قابل تقدیر است اما باید این سرمایه به درستی و با برنامه در سراسر استان هرمزگان توزیع شود.

ایرانی تصریح کرد: همه ما با بودن در سطح نخست فوتبال کشور موافقیم اما نیاز دارد برنامه مناسب و راهبردهای آن ارائه شود تا مبادا فردا با مشکلات عدیده مالی و برنامه ای مواجه شویم.

وی اضافه کرد: نیاز به یکسری اطلاعات بیشتر داریم تا در خصوص آینده شرکت صنایع پشتیبان هرمزگان تصمیم گیری کنیم گرچه برای کار بزرگ انجام دادن نیاز به تجهیزات و زیرساخت مناسب داریم.

مدیرعامل باشگاه البدرکنگ با اشاره به اینکه اکر حمایتی صورت گیرد باید ببینیم خود باشگاه ها چه امکاناتی دارند و سپس برنامه ریزی مناسب انجام دهیم تا بتوانیم به موفقیت دست یابیم، تصریح کرد: اگر زیر پر و بال همین تیم های موجود را بگیریم به طور حتم می توانیم موفقیت محتمل تری را شاهد باشیم زیرا شهرداری بندرعباس، خلیج فارس میناب و البدر بندرکنگ خود دارای ساختار و ریشه هستند.

وی در پایان گفت: با بودن در سطح نخست فوتبال کشور موافقم اما نحوه و برنامه پیشرو آن بسیار مهم است و باید پس از آن تصمیم گیری شود.

همچنین محمود رئیسی، فعال رسانه ای ورزشی استان هرمزگان، افزود: عدم حضور استاندار هرمزگان در این جلسه جای گلایه دارد و باید به نخبگان فوتبال هرمزکان احترام می گذاشتند و در این جلسه حضور پیدا می کردند.

وی اظهار کرد: برای خرید امتیاز اگر نخبگان موافقند باید اعلام شود و اگر مخالفند باید اعلام شود تا تکلیف شرکت صنایع پشتیبان در آینده مشخص شود.

رئیسی با اشاره به اینکه با چینش افراد در کنونی در راس باشگاه مخالفم و باید از نیروهای توانمند بومی در راس باشگاه استفاده کنیم، تصریح کرد: آقای کشفی سابقه بسیار مناسبی در ورزش کشور دارند و قصدی برای توهین به وی ندارم اما با توجه به تغییرات در دولت و اگر قرار است این شرکت صنایع پشتیبان باشد و آقای کشفی تغییر کند این تیم رها می شود.

وی با بیان اینکه چرا آلومینیوم هرمزگان و البدرکنگ امروز نیستند به خاطر عدم حمایت استانداری هرمزگان در آن زمان بود، عنوان کرد: باید امتیازی خریداری شده تا به فولاد هرمزگان اختصاص یابد وقتی می بینیم این انگیزه در مجموعه فولاد هرمزگان افزایش یابد.

رئیسی با اشاره به اینکه امیدواریم بتوانیم سرانجام وعده ها را به پایان برسانیم و بالاخره بحث حمایت از ورزش هرمزگان را عملی شاهد باشیم، اظهار کرد: اگر کسی توانست یک روز در دفتر هیات فوتبال بشیند واقعا جای تبریک دارد زیرا به دلیل خرابی تهویه گرمای شدید را شاهد هستیم و یکسال است دفتر کمیته داوران را باز نکرده ایم.

وی در پایان بیان کرد: با خرید امتیاز موافقم اما نیاز به برنامه و بازسازی اعضای هیات مدیره و توسعه زیرساخت ها دارد.

همچنین محمد کارگران، مدیر ورزش شرکت فولاد هرمزگان، افزود: آنچه در مورد یک باشگاه حرفه ای فوتبال صحبت می کنیم و با سیرجان، اصفهان و خوزستان مقایسه می شود باید ببینیم ضرورت کار چه بوده است.

وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت ها، افزایش دانش مربیان، منابع مالی پایدار و برنامه توسعه پایه چهار چالش جدی باشگاه های حرفه ای در کشور است، تصریح کرد: اگر باشگاهی بوجود آید که بتواند این چهار چالش را در استان هرمزگان به خوبی ببیند و بتواند برنامه مناسبی را ترسیم کند به طور حتم شاهد شکوفایی فوتبال هرمزگان خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه اگر این موضوعات در برنامه باشد و برای عملی کردن آن برنامه ریزی صورت گیرد خرید امتیاز مناسب است وگرنه سود و ثمری ندارد، تصریح کرد: با برنامه ارائه شده در این جلسه به طور حتم با خرید امتیاز لیگ یکی موافقم.

کاگران در پایان عنوان کرد: آکادمی سازی تنها به ساخت ورزشگاه نیست بلکه یک برنامه کلی و تشکیل یک ساختار دائمی و هدفمند است.

در ادامه اکبر چمنی، فعال دانشگاهی ورزشی، افزود: دیدگاه شخصی ام این است که خرید امتیاز یک خون آشامی است که اندک جذابیت ورزش هرمزگان را از بین می برد.

وی ادامه داد: با توجه به تجربه وجود باشگاه آلومینیوم هرمزگان و بازدید صورت گرفته از مجموعه های ورزشی در کرمان، مسیری که برای شرکت صنایع پشتیبان هرمزگان ترسیم شده به نتیجه نخواهد رسید.

چمنی با بیان اینکه هیچگاه در برنامه ای که اعلام شده شاهد توسعه متوازن را شاهد نخواهیم بود و باشگاه های دیگر لاغرتر شده و حمایت صنایع استان سلب می شود، تصریح کرد: چرا آلومینیوم هرمزگان بعد ده سال دیگر وجود ندارد زیرا سقفی زده شد که ستون ندارد زیرا نه ساختاری وجود دارد نه زیرساختی و در بحث دانش فنی هنوز به رشد بالا نرسیده ایم.

در ادامه روزبه زابلی، معاون ورزشی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس، افزود: تاسیس یک شرکت و حمایت صد در صدی در رده های مختلف طبق برنامه حرکت ارزنده و مناسبی است و با هیچ مقوله ای جز ورزش نمی توان جامعه ای را خوشحال و شاد کرد.

وی ادامه داد: اگر لیگ یک انگیزه برای فعالیت است، تیم ملی که انگیزه بیشتری است پس صرفا وجود تیم لیگ یکی خود انگیزه نیست بلکه باید از ظرفیت های موجود بهره گرفته شود.

زابلی بیان کرد: بضاعت فوتبال هرمزگان امروز همین هست که شاهد هستیم و هرسال در جا می زنیم و حتی در لیگ برتر فوتبال به اندازه یک تیم نیروی انسانی نداریم گرچه در ورزش حرفه ای بومی و غیربومی معنا ندارد.

وی با اشاره به اینکه خریدن امتیاز تیم لیگ یکی کاری اشتباه است زیرا میوه را خریدیم اما درختی کاشته نشده است و پس از مدتی این میوه پوسیده می شود، اظهار کرد: قیاس هرمزگان و سیرجان امری اشتباه و نشدنی است در وضعیت کنونی زیرا هرمزگان در بحث اولیه با مشکل مواجه است.

زابلی در پایان گفت: اگر به دنبال هیجان و تزریق شادابی هستیم پس برویم امتیاز لیگ برتری خریداری کنیم زیرا لیگ یک جذابیت ندارد.

همچنین رضا نوری زاده، پیشکسوت فوتبال هرمزگان، اظهار کرد: وقتی تیمی در رده لیگ برتر و یک نداریم در فدراسیون فوتبال هم جایگاهی نداریم پس باید به دنبال حضور در رده های بالا باشیم تا مورد توجه قرار بگیریم.

وی ادامه داد: باید رونق را به فوتبال هرمزگان بازگردانیم و این موضوع با خرید امتیاز تیم لیگ یکی محقق می شود گرچه رعایت سه نکته حائز اهمیت گرچه اقدام خرید امتیاز لیگ یکی کار بزرگی است.

نوری زاده در پایان اظهار کرد: نباید خرید امتیاز و حضور در سطح نخست فوتبال کشور سیاسی و منفعت طلبی باشد بلکه به دنبال فوتبال برنامه محور باشد و پله پله و اصولی حرکت کند و گام بردارد.

در ادامه عباس سرخاب، بازیکن اسبق تیم ملی و استقلال تهران، افزود: خوشحالم که امروز شاهد حضور افرادی هستیم که تاریخ فوتبال هرمزگان را ساخته اند و حرکت استاندار هرمزگان در جهت احیای ورزش استان قابل تقدیر است.

سرخاب با بیان اینکه مگر می شود برای نظر دادن در خصوص فوتبال و وضعیت آن در پنج تا سه دقیقه خلاصه کنیم و به نتیجه برسیم، تصریح کرد: کاش استاندار هرمزگان در این جلسه بود و به بزرگان فوتبال هرمزگان احترام قائل می شد.

وی با اشاره به اینکه اگر من با تشکیل تیم مخالفت یا موافقت کنم چه تاثیری برای آینده این شرکت فرهنگی ورزشی دارد بلکه نشست ها برگزار و تصمیم گرفته شده است، اضافه کرد: بنده که سمتی ندارم بلکه به احترام دعوت استاندار آمده اما صحبت های بنده نمی دانم چه تاثیری برای روند آینده باشگاه دارد.

سرخاب با بیان اینکه در جهت احیای ساختار فوتبال هرمزگان باید همگی کمک کنیم و باید از تجربه ۴۰ ساله بنده در فوتبال کشور استفاده شود، عنوان کرد: اگر ساختاری وجود نداشته باشد به طور حتم فوتبال حرفه ای بوجود نمی آید و محکوم به شکست است.

وی با اشاره به اینکه باید ببینیم برنامه ای که ارائه شد برای یک تیم است یا برای تمامی تیم های استان هرمزگان، اظهار کرد: در لیگ سه کشور فولاد هرمزگان وجود داشت تا به لیگ دسته اول رسید و به آلومینیوم المهدی هرمزگان رسید و تمامی مسئولان، مربیان و مردم متحد شدند تا آلومینیوم به لیگ برتر رسید.

سرخاب با بیان اینکه طی سالیان گذشته نه حمایتی از اداره کل ورزش و جوانان هرمزگان شاهد بودیم نه از سوی سایر مسئولان تا شاهد رشد فوتبال هرمزگان باشیم، اضافه کرد: اگر به دنبال برداشتن گام و قدم جدی برای توسعه فوتبال هرمزگان هستیم، باید برنامه مکتوب و عملی داشته باشیم و طبق آن پیش برویم.

وی با اشاره به اینکه باید به دنبال سرمایه گذاری در رده پایه باشیم تا آینده فوتبال هرمزگان را تضمین کنیم، تصریح کرد: برای خرید امتیاز لیگ یک باید هزینه کنیم، سپس بازیکن جذب کنیم زیرا توان هرمزگان پر کردن کل نفرات یک تیم نیست پس این هزینه زیاد و باید واقع بین باشیم و با برنامه اصولی پیش برویم و به نیروهای توانمند بومی اعتماد کنیم.

این بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان اضافه کرد: لیگ برتر و لیگ یک نیاز مبرم فوتبال هرمزگان است زیرا سبب رونق سایر بخش ها می شود و افزایش نشاط و اشتغال را به همراه دارد اما نوع دستیابی به آن مهم است زیرا خریدن آن شکست است اما ساختن و رسیدن به آن امری تضمین کننده برای تداومش خواهد بود.

وی ادامه داد: برای یک روز هم شده امیدوارم فوتبال هرمزگان یک دل و متحد شده تا شاهد باروری و توسعه فوتبال هرمزگان باشیم.

سرخاب با بیان اینکه باید تضمین داده شود که صنایع سهامدار به مدت پنج سال از شرکت صنایع پشتیبان هرمزگان حمایت خواهد کرد، اضافه کرد: جای تاسف دارد اداره کل ورزش و جوانان طی این مدت یکبار هم بزرگان فوتبال را برای برون رفت از بن بست گردهم دعوت نکرد.

همچنین ارسطو جهانداری، مدیرعامل اسبق باشگاه شهرداری بندرعباس، اظهار کرد: فوتبال صنعت وارداتی است و باید الگو بگیریم که سایرین چه کردند امروز موفق هستند و هرمزگان در جا می زند.

وی ادامه داد: اینکه صنایع برای حمایت از ورزش حضور پیدا کردند امری قابل ستایش و تقدیر است اما چه تضمینی وجود دارد که این حمایت ها استمرار داشته باشد.

جهانداری با بیان اینکه گستردگی برنامه های ارائه شده زیاد است و نمی توان این برنامه ها را همگی عملی کرد و بیشتر شعارگونه است، تصریح کرد: اگر واقعا می خواهیم تیم لیگ یکی بخریم باید یک مجموعه صنعتی را متولی آن کنیم تا فردا روزی از زیر بار مسئولیتش در نرود.

وی ادامه داد: اگر واقعا تصمیم به خرید امتیاز نداریم، همین تیم شهرداری بندرعباس یا خلیج فارس میناب یا فولاد هرمزگان یا هرنگ جوان بستک را تقویت کنیم و عاملی برای رشد و توسعه آن باشیم.

جهانداری بیان کرد: اگر تیم شهرداری بندرعباس مورد حمایت قرار گیرد به طور حتم فصل آینده شاهد صعود این تیم به لیگ خواهیم بود زیرا امروز با مشکلات عدیده مالی مواجه است.

همچنین حسین جباری زاده، مدیرعامل سابق باشگاه آلومینیوم المهدی هرمزگان، افزود: سال ۹۰ در زمانی که آلومینیوم هرمزگان لیگ برتری شد، بحثی به نام تیم صنایع مطرح شد زیرا تغییر مدیریتی در کارخانه آلومینیوم المهدی خواستار تداوم تیمداری نبود و تیم صنایع هم با تجربه اراک چندان موفقیت نبود.

وی ادامه داد: در این مقطع زمانی که شرایط مناسبی نیست و تیمی نیست و با مشکلات عدیده مالی مواجه هستیم شاید بناگذاری این شرکت مناسب باشد.

جباری زاده با بیان اینکه نباید از قبل پیش داوری کنیم و این طرح را محکوم به شکست کنیم، اظهار کرد: این شرکت صنایع خود خصوصی است و اگر قرار باشد این تیم خصوصی پول از صنایع بگیرد و به سایر تیم ها تزریق کند که دیگر خود باشگاه نیست بلکه بیشتر شبیه بنگاه خیریه است.

وی بیان کرد: تمامی تلاش ما باید این باشد که یک اتفاق مثبت رخ بدهد و تا چه زمان باید در فوتبال درجا بزنیم و با مشکلات عدیده دست و پا بزند.

جباری زاده با اشاره به اینکه استان هرمزگان پتانسیل بالاتری دارد و باید هیجان ایجاد کرد و با حضور در رده های بالا مجبور به ایجاد زیرساخت برسیم، تصریح کرد: باید توقعات خود را بالا ببریم و خواسته هایمان را مانند سایر استان ها توسعه دهیم و نباید به کم قانع شویم زیرا هرمزگان توان و پتاسنیل بالایی دارد.

وی در پایان گفت: نباید خواسته مان را کوچک کنیم و باید به باشگاهی امثال فولاد مبارکه اصفهان برسیم که در ۱۳۰ رشته ورزشی در حال فعالیت است.

همچنین مظفر خادمی، معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان، بیان کرد: باید از زحمات و حمایت های استاندار هرمزگان در طول ۱۸ ماه گذشته برای تحقق چنین روزی تقدیر کنیم که با سختی های فراوان بالاخره حمایت بنگاه های اقتصادی هرمزگان از ورزش در حال عملی شدن است.

وی اضافه کرد: در این جلسه شاهد انتقاداتی به سمت و سوی اداره کل ورزش و جوانان مطرح شد که به طور حتم این انتقادات را بررسی خواهیم کرد و با تشکیل کارگروه های مختلف نقاط ضعف را بررسی کرده و می کنیم گرچه بحث های تخصصی باید در هیات های ورزشی مطرح شود.

خادمی ادامه داد: گرفتن ۲۰ میلیارد تومان از یک صنعت برای ما بزرگ اما برای استان های همجوار تنها قرارداد یک سرمربی فوتبال است پس نباید برای ما تعجب آور باشد و برای همین ۲۰ میلیارد تومان اینقدر جلسه بگذاریم.

این مقام مسئول عنوان کرد: در استان کرمان بالای ۵۰۰ میلیارد تومان برای ورزش حرفه ای هزینه کرده اند اما در هرمزگان واکنش ها برابر همین ۲۰ میلیارد تومان به گونه ای که انگار رقم سنگینی است.

وی در پایان گفت: به طور حتم تیمداری در رده های بالای لیگ های کشوری یک نیاز است و باید از افراد حاضر در این جمع برای تصمیم گیری های مناسب استفاده و بهره گرفته شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *