گوشت را کامل بپزید
ایسنا/زنجان مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: شهروندان در روز عید قربان گوشت را از مراکز مورد تایید دامپزشکی و بهداشت خریداری کنند و ذبح دام را در کشتارگاههای صنعتی انجام داده و گوشت را کامل بپزند.
جلیل نصیری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ۲۰۰ مرکز توزیع گوشت در استان زنجان در حال فعالیت است، اظهار کرد: دستورالعملهای بهداشتی برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا به مراکز تهیه و توزیع گوشت استان ابلاغ شده است.
وی افزود: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون، یک درصد مراکز تهیه و توزیع گوشت استان به دلیل رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی پلمب و جریمه شدهاند.
این مسئول با اشاره به فرارسیدن عید سعید قربان، تصریح کرد: به شهروندان توصیه میشود، گوشت را از مراکز تهیه و توزیع دارای مجوز تهیه کرده و گوشت را کاملا بپزند.
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان، با بیان اینکه شهرستان زنجان و ابهر دارای کشتارگاه صنعتی است، گفت: شهروندان برای ذبح شرعی و بهداشتی دام به این مراکز مراجعه کنند.
نصیری با اشاره به نبود کشتارگاه در روستاهای دورافتاده استان زنجان، اظهار کرد: توصیه میشود افراد در زمان ذبح دام همه اصول بهداشتی را رعایت کرده و پس از اتمام کار، وسایل استفاده شده را ضدعفونی کنند.
وی با اشاره به اینکه ادارهکل دامپزشکی استان زنجان، مسئول نظارت بر گوشت خام موجود در قصابیها است، خاطرنشان کرد: بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در روز عید قربان در صورت نیاز آماده همکاری با ادارهکل دامپزشکی استان برای نظارت بر مراکز تهیه و توزیع گوشت است.
منبع:ایسنا