تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 30 دسامبر 2021 - 14:48
کد خبر : 180083

۱۷ هزار واحد مسکونی برای جلوگیری از حاشیه‌نشینی در سیستان وبلوچستان ساخته می شود

۱۷ هزار واحد مسکونی برای جلوگیری از حاشیه‌نشینی در سیستان وبلوچستان ساخته می شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ۱۶ هزارو ۲۵۰ واحد مسکونی خسارت دیده در سیلاب سال گذشته در روستاهای استان در حال ساخت است گفت: حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی که ۶ هزار واحد آن را کمیته امداد و بقیه را بنیاد مسکن در روستاها استان برای جلوگیری از حاشیه‌نشینی احداث می

۱۷ هزار واحد مسکونی برای جلوگیری از حاشیه‌نشینی در سیستان وبلوچستان ساخته می شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ۱۶ هزارو ۲۵۰ واحد مسکونی خسارت دیده در سیلاب سال گذشته در روستاهای استان در حال ساخت است گفت: حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی که ۶ هزار واحد آن را کمیته امداد و بقیه را بنیاد مسکن در روستاها استان برای جلوگیری از حاشیه‌نشینی احداث می کند.

به گزارش ایسنا احمدعلی موهبتی ۲۷ بهمن ماه در حاشیه بازدید از طرح ساماندهی سکونتگاه‌‍‌های غیررسمی زاهدان که به همراه علیرضا تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام شد، با بیان اینکه وظیفه این نهاد ساخت مسکن در نقاط روستایی است اظهارکرد: در سیستان و بلوچستان با مصوبه‌ای که از دولت اخذ شد و نظر موافق بنیاد مسکن در ۲ شهر زاهدان و چابهار ورود به شهرها انجام و پروژه‌های بسیار خوبی شروع شده است.

وی با بیان اینکه بخش بعدی اقدامات بنیاد مسکن در سیستان و بلوچستان مربوط به حوزه شهر زاهدان است افزود: یک هم‌افزایی در حوزه این شهر و چابهار بین دستگاه‌ها و مجموعه‌های وظیفه‌مند مانند شهرداری، راه ‌و شهرسازی و مجموعه‌های مختلف ایجاد شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این هم‌افزایی کمک کرده که اقدامات امیدآفرینی شروع شود خاطرنشان کرد: البته این اقدامات کافی نیست به جهت اینکه اگر منتج به رفاه مردم و خانه‌داری آنان نشود مطلوبیت لازم را ندارد.

وی با اشاره به اینکه موانع قانونی در حوزه شهر زاهدان با شهرهای دیگر متفاوت بوده زیرا بخشی از زمین‌های این شهر در سابق محل سکونت و در تصرف مردم بوده تصریح کرد: عملا این زمین‌ها سند ندارد که بحث صدور پروانه هم بدون این سند امکان پذیر نیست.

موهبتی با اشاره به اینکه امروز  بعد از بازدیدی که انجام شد جمع‌بندی این بود که کارگروهی تشکیل و دستگاه‌های نظارتی و مجموعه دستگاه‌های اجرایی راهکاری را در زاهدان پیدا کنند افزود: این شهر نسخه استثنایی در بحث مالکیت زمین دارد و با شهرهای دیگر کشور متفاوت است.

وی با بیان اینکه نقش‌آفرینی مردم حتما می‌تواند گره‌گشا باشد تاکید کرد: هزینه نظام مهندسی و مجموعه پروانه بهره‌برداری در این طرح دیده و از اعتبارات دولت گذاشته شده است که در این حالت فقط مردم باید متقاضی باشند و مراجعه کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مراکزی در مکان مشترک راه‌اندازی شده که تمام دستگاه‌های متولی آنجا امکانات لازم را دارند افزود: در این حالت مردم به شهرداری‌ها در حاشیه شهر مراجعه نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه در این مراکز حوزه معاونت عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان، فرماندای، بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و شورای شهر تمامی پای کار آمدند گفت: تمام استعلامات در  همان مکان انجام و امور شتاب می‌گیرد.

موهبتی ادامه داد: به این اقدامات انجام شده هنوز قانع نیستیم ولی جهت حرکت خوب است اما شدت و سرعت این حرکت خوب نبوده که این موضوع پیگیری شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.