۲۰ ابهام درباره نحوه تردد در طرح فاصله گذاری اجتماعی + پاسخ
طرح فاصله گذاری اجتماعی از هشتم فروردین ماه با هدف کنترل و اعمال محدودیت های بیشتر برای مبارزه با کرونا ویروس و قطع زنجیره شیوع این بیماری اجرایی شد، از نخشتین ساعاتی که اجرای این طرح اعلام شد ابهامات و سوالاتی درباره آن ایجاد شد.
به گزارش ایسنا، در این گزارش تلاش شده است به سوالاتی که در این روزها برای شهروندان و نحوه تردد انها در سطح استان و شهرها ایجاد شده است پاسخ داده شود که در پی می آید:
۱- آیا تردد افراد میان شهرهای محدوده یک استان و همچنین شهرستان های موجود در یک استان امکان پذیر است؟ برای رفتن به محل سکونت، افراد حق ندارند وارد شهرهایی که محل سکونت آنها نیست بشوند به این ترتیب برای ورود به شهرها فقط افراد بومی حق ورود دارند.
۲ – تردد بین تهران و کرج امکان پذیر میباشد؟ اگر مجاز میباشد برای ورود به شهرهایی مثل نظرآباد، هشتگرد، کردان و…چطور؟
تردد میان تهران و کرج بلامانع است ولی ورود به شهرها برای افراد غیرساکن ممنوع است.
۳ – محدودیتها برای تردد در شهرهای یک استان هم اعمال میشود؟ یا بین استانی میباشد؟ برای شهرهای یک استان هم اعمال میشود.
۴- محدودیتها فقط برای مبادی ورودی است یا درمبادی خروجی هم اعمال میشود؟ صرفاً در مبادی ورودی است و خروج افراد غیرساکن برای رفتن به محل سکونت خود بلامانع است.
۵- خروج از شهر برای ساکنین همان شهر بلامانع میباشد یا فقط برای رفتن به شهر محل سکونت است؟ خروج افراد غیرساکن بلامانع است.
۶ – تردد از شهرهایی که کمربندی ندارند و باید از داخل شهر عبور کرد، محدودیت چگونه اعمال میشود؟ صرفاً میتوانند عبور کنند، اجازه توقف ندارند.
۷- کارت ملی چه کسی ملاک است؛ راننده یا سایر سرنشینان خودرو؟ کارت ملی راننده و مالک خودرو.
۸ – اگر کارت ملی راننده برای شهر مقصد نمیباشد اما برای همسر یا فرزند برای آن شهر میباشد. امکان تردد وجود دارد؟
خیر.
۹ – متولد شهرستان بوده و ساکن تهران میباشند، مدارک منزل متعلق به پدر و با سواری کرایه ای قصد بازگشت به محل سکونت را دارند؟ چنانچه محل سکونت تهران باشد، مشکلی نیست.
۱۰ – پلاکهای معلولین وجانبازان شامل این طرح میشود؟ بله
۱۱ – مدارک دیگر از جمله سند ملک یا قولنامه یا قبوض دلیل بر بومی بودن است یا خیر؟ خیر.
۱۲ – با کارت ملی یکی از سرنشینان خودرو اجازه تردد میدهند؟ خیر، کارت ملی مالک خودرو ملاک است.
۱۳ – با یکی از مدارک شناسایی اعلامی تا چند نفر امکان تردد وجود دارد؟ دوتا خودرو با یکی از مدرک امکان تردد دارند؟ خیر، هر خودرو براساس مدارک راننده و خودرو.
۱۴ – پلاک خودرو برای تهران میباشد ولی ساکن شهرستان میباشند امکان تردد وجود دارد؟ تردد به شهرستانها مستلزم آن است که افراد ساکن و بومی آن شهرستان باشند.
۱۵- کسانی که ضرورت برای سفردارند مانند بیماران خاص و سرطانی، سربازان، کادردرمان، کارمندان وغیره، آیا امکان تردددارند؟ به چه صورت مجوزبرای تردد تهیه کنند؟ با ارائه مستندات مربوط میتوانند عبور کنند.
۱۶- تردد وانت بارهایی که ع پلاک نمیباشند درشهر درشهرهای یک استان مجازمیباشد؟ فقط در محدوده جغرافیایی پلاک خودرو.
۱۷ – امکان تردد پلاک غیربومی درشهرهای یک استان به ویژه درآزادراه تهران کرج و شهرهای استان تهران مجازمیباشد؟ خیر.
۱۸- مدت زمان مجاز برای برگشت به شهرسکونت؟ برگشت به محل سکونت محدودیت زمانی ندارد اما توصیه میشود این موضوع را به روزهای پایانی موکول ننمایند.
۱۹- آیا دوربینهای پلیس در صورت تردد غیر بومی داخل شهرهم ۵۰۰ هزارتومان جریمه میکنند؟ بله.
۲۰ – شخصی ساکن تهران با پلاک خودروی شهرستان مشمول جریمه میشود؟ خیر.
انتهای پیام
منبع:ایسنا