۲۰ گروه جهادی به استان های سیل زده اعزام شدهاند
جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) گفت: بیش از ۶۵ کامیون محموله غذایی به همراه ۲۰ گروه جهادی به استان های لرستان و خوزستان ارسال شده است.
سردار مهدی فرجی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه همدان، درباره اقدامات انجام شده در جریان سیل اخیر، اظهار داشت: خدمات رسانی به مناطق سیل زده در وهله نخست در سطح استان همدان بود که سپاه در کنار دستگاه های خدمات رسان حضور گسترده ای داشته و همه امکانات و گردان ها را برای مهار سیلاب ها به کار گرفتیم که ورود به موقع باعث کاهش مشکلات در شهر شد.
وی با اشاره به خدمات مردم همدان در منطقه گمیشان، بیان کرد: بنرهای تشکری که مردم این منطقه از مردم همدان در مسیرهای خروجی شهر و استان گلستان زده بودند، نشان از رضایتمندی مردم این منطقه از خدمات ارائه شده بوده است.
جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) گفت: سطح آب در منطقه گمیشان به شدت کاهش یافته و مردم زندگی عادی خود را ازسر گرفته اند.
وی افزود: در لرستان ماموریت خاصی به ما واگذار نشده بود ولی با این حال بسیجیان ما در این استان حضور پیدا کرده و در یک مدرسه شبانه روزی مستقر شده و روزانه دو هزار غذای گرم بین مردم توزیع می کردند.
فرجی ادامه داد: مردم شهرستان پلدختر با وجود تخریب مساکن و لوازم خانگی خود، وقتی می دیدند مردم از نقاط مختلف کشور برای کمک و همدردی باآنها به این شهرستان وارد شده اند، شدت درد و آلام آنها کاهش می یافت.
وی بیان کرد: کار ما از لحاظ خالی کردن گل و لای از منازل به پایان رسیده و از امروز مشغول شست و شوی وسایل و منازل مردم هستیم.
جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) گفت: متاسفانه بیشترین وسایل مردم در پلدختر تخریب شده است بطوری که در برخی از نقاط ارتفاع گل و لای به ۳.۵ متر می رسد و در بیشتر منازل وسایل اولیه زندگی اعم از تلوزیون و یخچال از بین رفته است.
وی با بیان اینکه بخشی از نیروها وارد خوزستان شده اند، ادامه داد: اکنون پس از پایان مشکلات پلدختر وارد روستاهایی شده ایم که راه دسترسی خود را به شهر از دست داده اند و نیاز مبرم به ورود نیروهای خدمات رسان داوطلبانه دارند.
فرجی با بیان اینکه شهر چگنی به دست نیروهای همدان درحال پاک سازی است، تاکید کرد: در حال حاضر ۵ گروه جهادی در شهر چگنی به همراه نیروهای شهرداری در حال امدادرسانی هستند.
وی با بیان اینکه ۷۵ درصد کمک های مردمی به لرستان رفته است، تصریح کرد: بیش از ۵۰۰ تن بار به استان های سیل زده ارسال شده است.
این مقام مسئول ادامه داد: وسایل اهدایی مردم همدان بسیار ارزشمند و نو بوده که وسایل کارکرده و کهنه اصلا دیده نمی شد که این مسئله قابل تقدیر است.
وی تاکید کرد: مردم همدان باید بدانند که کمک های ارسالی به مردم سیل زده نباید قطع شود زیرا دولت به قدری توانمند نیست که بتواند همه مشکلات مردم را برطرف کند، از این رو مردم ما می توانند با اهدای حتی یک وسیله کوچک مردم را یاری کنند.