استان ها

۵۰ درصد جمعیت کردستان در مناطق کم برخوردار شهری سکونت دارند

۵۰ درصد جمعیت کردستان در مناطق کم برخوردار شهری سکونت دارند

 مدیرکل راه و شهرسازی کردستان گفت: ۵۰.۹۶ درصد از جمعیت شهرهای کردستان در محدوده با تراکم بالا و کم برخوردار از استانداردهای زندگی شهری ساکن اند که باید برای آن چاره ای اندیشید.

عرفان مرادی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی برای بازآفرینی در این مناطق، با نگاه ویژه ۶۳پروژه را با اعتباری بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان در شهرهای سنندج، سقز، مریوان، قروه، بیجار، دهگلان، کامیاران و بانه تعریف کرده است.

وی با بیا اینکه از سنوات گذشته عملیات اجرایی این پروژه ها شروع شده، افزود: تعداد ۱۱ پروژه به بهره برداری رسیده، پنج پروژه در آستانه تکمیل و بهره برداری و بقیه پروژه ها نیز باسرعت مناسب در حال انجام است.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان با اشاره به وضعیت نامناسب نواحی منفصل شهری در سنندج، کمبود فضای آموزشی، فضای سبز، اماکن تفریحی و معبر گذرگاهی را از اهم مشکلات مردم این مناطق برشمرد.

به گفته مرادی، اداره کل راه و شهرسازی کردستان، احداث خیابان گاز، خیابان حاج فیضه و ساخت مدرسه ۹ کلاسه، هم چنین مرکز خدماتی، فرهنگی، ورزشی در محله نایسر و احداث خیابان امیر اردلان در محله حسن آباد و ساخت مدرسه در ننله را در دستور کار قرار داد تا از بار مشکلات و کمبودهای نواحی منفصل شهری کاسته شود.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان اتمام احداث منبع آب شرب بهداشتی، مدرسه شش کلاسه و یک باب مدرسه ۹ کلاسه، احداث شبکه فاضلاب را از دیگر خدمات راه و شهرسازی در نایسر ذکر کرد و از احداث یک مجموعه چند منظوره خدماتی، ورزشی و فرهنگی (مرکز محله) با بیش از .۵۰ درصد پیشرفت در نایسر خبر داد.

وی احداث خیابان ۸۵۰ متری ماموستا هیمن با اعتباری بالغ بر۲ میلیارد تومان و خیابان ۱۶ متری امیر اردلان با اعتبار ۴/۲میلیارد تومان در ناحیه منفصل شهری سنندج را از دستاوردهای طرح بازآفرینی شهری ذکر کرد.

مرادی یادآور شد: با احیای منطقه آغه زمان و انبار غله متروکه، اقتصاد راکد این محله ها نیز زنده خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: ارتقای استانداردهای لازم برای زندگی، حفظ جان و مال شهروندان، آزادسازی معابر، کاهش بار ترافیکی، کاهش آلاینده های زیست محیطی و سلامت شهروندان از اهم اهداف و مزایای اجرای طرح های بازآفرینی شهری است.

منبع:ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *