۵۵ میلیارد تومان جذب سرمایه توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال ۹۹
ایسنا/اصفهان رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: در سال ۹۹ در مجموع حدود ۵۵ میلیارد تومان جذب سرمایه در چند برنامه انجام شد که جشنواره شیخ بهایی امسال به تنهایی ۱۶ میلیارد تومان جذب سرمایه داشت.
جعفر قیصری امروز (چهارشنبه- ۶ اسفندماه) در مراسم جشن سالانه تقدیر از برترین های مراکز رشد و پارک های علم و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان که به صورت برخط برگزار شد، با بیان اینکه سال ۹۹ به سختی آغاز شد و در طول این دوران تجربیات بسیاری به دست آوردیم، به دو برنامه اصلی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اشاره کرد و افزود: یکی از برنامه های اصلی ما توسعه بازار و کمک به رشد شرکت ها بود که بتوانند وارد بازارهای بزرگتر شوند.
وی افزود: قانع کردن صنایع بزرگ جهت سرمایه گذاری و همکاری انجام شد و برنامه اصلی و مهم دیگر ما تقویت بحث تجاری سازی و جذب سرمایه بود که در طول ۲۰ماه گذشته با جدیت انجام شد.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به بازنگری وظایف تمرکز ویژه به موضوع تجاری سازی شرکت ها اشاره کرد و گفت: در برگزاری جشنواره سالانه شیخ بهایی سعی کردیم از مدل ترویج کارآفرینی بعد از ۱۴ دوره فاصله گرفته و ماموریت جدیدی تعریف کنیم و بیشتر در خدمت شرکت ها باشیم. به همین دلیل این جشنواره در سال ۹۸ برگزار نشد و امسال با رویکرد جدید و موفقیت بیشتر برگزار شد.
قیصری اضافه کرد: در این جشنوراه بر موضوع جذب سرمایه گذار و ورود به پروژه های بزرگ تمرکز کردیم و در سال ۹۹ در مجموع ۵۵ میلیارد تومان جذب سرمایه انجام شد که جشنواره شیخ بهایی امسال به تنهایی ۱۶ میلیارد تومان جذب سرمایه داشت.
به گفته وی، این دوره از جشنواره با رویکرد جدید معرفی بیشتر شرکت ها موفقیت بیشتری داشت و ۲۰ برابر دوره های قبلی جذب سرمایه آن افزایش یافت.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با گلایه از اینکه تعداد سرمایه گذران اصفهان کمتر بوده است، گفت: سرمایه گذاران بیشتر از تهران و خراسان بودند که پس از صحبت های انجام شده و هماهنگی با استاندار علاقه مندی در این خصوص بیشتر شد و قول همکاری داده شده است.
قیصری گفت: برنامه دیگر شهرک مشارکت ۶۰ درصد درآمد اختصاصی شهرک را با شرکت ها در ۱۳ پروژه که هدف اسکیل آپ داشتند تعریف شد و این طرح به منظور کمک بیشتر شرکت ها برای ورود به بازار است.
وی از رشد قرارداهای شهرک خبر داد و تاکید کرد: امسال ۹.۱ میلیارد تومان قرارداد را نهایی کردیم که این رقم در سال ۹۸ به یک و نیم میلیارد تومان می رسید و در سال ۹۷ رقمی کمتر بود.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به طرح هم سرمایه گذار صندوق شکوفایی و نوآوری اشاره کرد و گفت: ۳۵ طرح از سراسر کشور به این صندوق رسید و قرار بود که ۲۰ درصد اعتبار آن را پارک استانی و ۸۰ درصد را صندوق تقبل کند.
وی افزود: از مجموع ۷ طرح از کشور انتخاب شد که ۴۵ میلیارد تومان رقم آن بود و ۲ طرح از اصفهان با اعتبار ۱۹.۵ میلیارد انتخاب شد، همچنین صندوق اصفهان ۲ طرح دیگر از ۷ طرح سراسری را که یکی مربوط به هرمزگان و دیگری قم است را به عنوان استان معین پذیرفته است.
قیصری با بیان اینکه استان اصفهان در بحث یارانه تجاری سازی رتبه اول را کسب کرده است، تصریح کرد: ۱۰ شرکت نیز رتبه برجسته در کشور را کسب کرده اند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به اینکه در مورد ارتباط با صنعت نیز اقدامات خوبی انجام شده است، خاطرنشان کرد: طرح گندله سازی با همکاری یکی از شرکت های شهرک با موفقیت اجرا می شود.
قیصری همچنین گفت: قوانین حمایتی و تضمین و گذاشتن ضمانت نامه را تغییر دادیم و امسال قراردادهایی که شهرک به نمایندگی شرکت ها امضا می کند، از ۴۰ میلیارد تومان گذشته که در مقایسه با سال ۹۷، پایین تر از ۱۰ میلیارد تومان بوده است.
وی از آغاز به کار احداث پارک سلامت و تجهیزات پزشکی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خبر داد و گفت: دو فراخوان این طرح اعلام شده و بنا داریم در زمینی به وسعت ۲۴ هکتار و زیربنای ۳۶۰ هزار مترمربع ساختمان این مرکز را احداث کنیم.
قیصری با تاکید براینکه تشریفات قانونی این مرکز اخذ شده و دو بار فراخوان اعلام شده است، افزود: ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار این طرح طی ۸ سال پیش بینی شده که حدود ۵۰۰ شرکت می توانند در آن مستقر شوند. این طرح در چهار فاز دو ساله و هشت سال پیش بینی شده و فرصت خوبی برای شرکت های حوزه سلامت است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا