ایسنا/گلستان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: 13 خانه بهداشت شهرستان آق قلا بر اثر خسارات ناشی از سیل کاملا تخریبی است و نیاز به بازسازی دارند. در زمان وقوع سیل به غیر از این مراکز بهداشتی که دچار سیل شدند، هیچ واحد بهداشتی درمانی تعطیل نشده است.
به گزارش ایسنا، دکتر محمد نعیمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به محض وقوع سیل ارزیابی اولیه درخصوص خسارتها به بخشهای بهداشتی و درمانی انجام شد و جزء اولین دستگاههایی بودیم که آسیبهای وارده را برآورد کردیم. میزان خسارتهای وارده بیش از 26 میلیارد تومان برآورد شده است.
وی با بیان اینکه بلافاصله نیازمندیهای بحران به استان منتقل شد، افزود: در همان روزهای ابتدایی ورود تجهیزات بهداری ارتش و سپاه را به مناطق سیل زده استان داشتیم و تاکنون در این بیمارستانها بیش از 100 هزار خدمترسانی انجام شده است. فقط در این مدت 380 ام آر آی انجام شد.
نعیمی خاطرنشان کرد: در شرایط بحران 37 مورد عملیات اورژانس هوایی توسط هلیکوپتر اورژانس داشتیم که 36 مورد انتقال به بیمارستان انجام شد.
وی با اشاره به اقدامات در خصوص دریافت کمکهای بین المللی، گفت: عصر روزی که سیل اتفاق افتاد رایزنیها آغاز شد و نهایتا سازمان جهانی بهداشت و یونیسف بخشی از کمکهای مورد نیاز را تقبل کردند که اواخر هفته گذشته اولین محموله وارد استان شد. این کمکها شامل یک دستگاه خودرو، یک دستگاه دیزل ژنراتور 45 کیلوولت، 37 ست کامل کیتهای تشخیصی بیماریهای عفونی واگیردار و بیماریهای غیرواگیر است و بر حسب نیاز به شهرستانهای آسیب دیده منتقل خواهند شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: طی این مدت روزانه تعداد 107 خودرو مختلف این دانشگاه مستقیما در مناطق سیل زده مورد استفاده قرار میگرفت.
وی یادآور شد: در شب اول سیلاب، بخشی از بیمارستان آق قلا دچار آسیب شده بود که بلافاصله همان شب نیروهای متخصص به بیمارستان اعزام شدند. تا صبح رفع نقص انجام شد و خللی در ارائه خدمات بیمارستان بهوجود نیامد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان تاکید کرد: مجموعه علوم پزشکی گلستان تا پایان بحران و رفع آلام تمام سیلزدگان استان در کنار آنها خواهد بود.
انتهای پیام