تاریخ انتشار : شنبه 20 نوامبر 2021 - 21:22
کد خبر : 108002

1500 میلیارد تومان سرمایه ‌گذاری برای اجرای طرح‌های اقتصادی و صنعتی در ملایر

1500 میلیارد تومان سرمایه ‌گذاری برای اجرای طرح‌های اقتصادی و صنعتی در ملایر

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر گفت: هم ‌اکنون بیش 1500 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای اجرای طرح‌های اقتصادی، صنعتی، معدنی و … در بخش‌های گوناگون این شهرستان در دست انجام است. باب اله فتحی در گفت و گو با ایسنا، منطقه همدان، فرارسیدن عید باستانی نوروز و آغاز بهار طبیعت در هزار و سیصد و

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر گفت: هم ‌اکنون بیش 1500 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای اجرای طرح‌های اقتصادی، صنعتی، معدنی و … در بخش‌های گوناگون این شهرستان در دست انجام است.

باب اله فتحی در گفت و گو با ایسنا، منطقه همدان، فرارسیدن عید باستانی نوروز و آغاز بهار طبیعت در هزار و سیصد و نود و هشتمین سال هجری خورشیدی را تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد: که این آغاز نو که معطر است به شمیم میلاد امیرالمؤمنین، مولی‌الموحدین، حضرت علی (ع)طلیعه ای برای تحقق صلح پایدار برای جهانیان، سلامت، بهروزی و امید برای تمامی ایرانیان در اقصی نقاط گیتی باشد.

وی اظهارکرد: سالی که گذشت و از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مزین شد به‌عنوان “حمایت از کالای ایرانی”، سالی مشحون از صفحات درخشان و حضور پرتلالو مسئولین عالی‌ رتبه کشوری و استانی در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی شهرستان بود.

فتحی ادامه داد: مردم فهیم و سخت ‌کوش ملایر، افزون بر میزبانی شایسته از دکتر جهانگیری،معاون اول رئیس‌جمهور، پذیرای مهندس حجتی، وزیر جهاد کشاورزی، سفیر کشور غنا در جمهوری اسلامی ایران، پروفسور سلیم زکری، نماینده سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون وزیر نیرو، استاندار همدان، معاونین وی و ده ها تن از مدیران کل استان بودند.

وی با بیان اینکه این حضور ها زمینه پیشرفت و توسعه هرچه سریع‌تر شهرستان در حوزه‌ها و بخش‌هایی گوناگون و رفع مسائل و مشکلات را فراهم می کند، اظهارکرد: در حوزه اقتصادی با حمایت و همراهی مردم فرهنگ مدار، گام‌های مؤثری در راستای توسعه شهرستان برداشته شد.

فتحی افزود: در سال 97 افزون بر ثبت نظام تولید انگور منطقه دره جوزان ملایر به‌عنوان پنجاه و سومین میراث مهم کشاورزی جهان در سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد، اقدامات مهمی در راستای ثبت جهانی منبت و ثبت جهانی دژ باستانی نوشیجان ملایر، صورت گرفت.

معاون استاندار همدان بیان کرد: دومین جشنواره شهر ملی منبت، به‌خوبی و شایستگی در شهرستان ملایر اجرایی شد و با تخصیص و عقد قرارداد نزدیک به 50 میلیارد تومان تسهیلات، گام‌های مهمی در زمینه جذب تسهیلات اشتغال آفرینی و ارتقای جایگاه شهرستان در این حوزه برداشته شد.

فتحی در خصوص افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی نیز افزود: با افتتاح و شروع عملیات اجرایی صدها پروژه و طرح مهم بزرگ و کوچک با اعتباری بالغ‌بر 500 میلیارد تومان، اقدامات مؤثر دیگری در راستای توسعه ملایر صورت پذیرفت، به‌گونه‌ای که به اذعان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان، همچنین به همت و مساعدت استاندار، سند توسعه شهرستان ملایر در افق 1400 با بهره‌گیری از نظرات متخصصین امر و صاحبان اندیشه شهرستان و استان، ترسیم شد.

وی ادامه داد: عمده محورهای توسعه ملایر در بخش‌ها و حوزه‌های گوناگون از قبیل توسعه مجتمع های آبرسانی، توسعه زیرساخت‌های گردشگری در شهر ملایر، شهرها و روستاهای تابعه، نوسازی و توسعه شبکه توزیع نیروی برق، محورهای مواصلاتی شریانی، بین‌شهری و روستایی، کشاورزی، مبل منبت، صنایع نوین و دستی و سنتی و توسعه معادن احصا و با تصویب در شورای برنامه‌ ریزی و توسعه استان همدان و به دستور استاندار امر به ابلاغ شد.

فتحی با بیان اینکه در حوزه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیز، افزون بر برگزاری شکوهمند مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و اجرای طرح کشوری کرامت درزمینه مبارزه با مواد مخدر، شاهد برپایی شکوهمند ده ها جشنواره ملی و استانی بودیم، گفت: جشنواره منطقه‌ای فیلم و عکس سینمای جوان با حضور نمایندگانی از ده استان کشور، جشنواره اقوام ایرانی، جشنواره شیره‌پزی در روستای هدف گردشگری مانیزان،  خوشه برتر و کنفرانس ملی انگور در شهرستان ملایر اجرا و برگزار شدند.

فرماندار ملایر افزود: از دیگر رویدادهای مهم فرهنگی سال گذشته، می توان به معرفی و ارائه شایسته دستاوردها و توانمندی های شهرستان از قاب رسانه‌ های ملی و استانی اشاره کرد به‌ نحوی ‌که در این سال ملایر افتخار میزبانی از توجه و نگاه مخاطبین ارجمند ملی در برنامه‌های شب فیروزه‌ای ویژه جشنواره شهر ملی منبت طی دو شب پیاپی، پخش بیش از 2 هزار ثانیه تبلیغات رایگان تلویزیونی در حوزه مبل منبت، ضبط و پخش گزارش سفرنامه صبا از جاذبه‌ها و توانمندی های شهرستان ملایر در دو بخش را داشت.

فتحی اظهارکرد: ما در کنار کاهش آسیب های اجتماعی، در راستای ایجاد روحیه نشاط و امید در میان اقشار مختلف مردم گام برداشتیم و سال کهنه را با درخشش امید و رونق در عرصه های گوناگون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به پایان رساندیم.

وی با اشاره به اینکه سال 98 از سوی مقام  معظم رهبری تحت عنوان سال “رونق تولید” نامگذاری شده است، اظهار امیدواری کرد: سال جدید را با امید بلندتر به درخشش بیشتر اقتصاد و فرهنگ این شهرستان در حوزه‌های گوناگون آغاز کرده و مدیران اجرائی در حوزه حمایت از رونق تولید در سطح شهرستان موفق عمل کنند.

   منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها