اخبار 37

16 درصد از میوه ” به” کشور در نطنز تولید می‌شود

16 درصد از میوه " به" کشور در نطنز تولید می‌شود
مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: 16 درصد از محصول ” به” کشور در باغ رحمت آباد شهرستان نطنز تولید می‌شود.
به گزارش خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان در نطنز، عبدالرضا مهدی بادی  بعد از ظهر امروز در حاشیه حضور وزیر جهاد کشاورزی در نطنز، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 16 درصد از “به ” کشور، در شهرستان نطنز و باغ بزرگ رحمت آباد نطنز تولید می شود.
وی افزود: علاوه بر تولید به، بیشترین میزان متوسط زعفران در کشور متعلق به نطنز است که این میزان در میانگین کشوری 3.5 کیلوگرم ولی در نطنز 7 کیلوگرم است.
مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: شهرستان نطنز با سطح زیر کشت 230 هکتار زعفران، در استان اصفهان مقام اول را دارد و بیشترین تولید طلای سرخ در استان اصفهان نیز متعلق به نطنز است.
وی تصریح کرد: علاوه بر موارد یاد شده، انار، پسته، گردو، گیلاس، خرمالو، صیفی جات و غیره هم از دیگر محصولات کشاورزی در شهرستان نطنز است که نوع اقلیم ویژه شهرستان نطنز باعث شده که هم میوه های گرمسیری و هم میوه های سردسیری در این منطقه رشد یابد.
مهدی بادی خاطرنشان کرد: در بخش مرغ و گوشت هم در سطح شهرستان نطنز، حدود 70 هزار دام سبک، 10 هزار دام سنگین، 85 واحد تولید مرغ گوشتی، 3 واحد مرغ تخم گذار وجود دارد و همچنین در بخش پرورش ماهی هم در حوزه های ماهی های گرم آبی، سرد آبی و زینتی هم در سطح شهرستان فعالیت می شود.
منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *