اخبار 27

5 کیلوگرم؛ سرانه مصرف آبزیان در استان کرمان

5 کیلوگرم؛ سرانه مصرف آبزیان در استان کرمان

ایسنا/کرمان جشنواره مجازی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در استان کرمان به میزبانی شهرستان رفسنجان با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

“ابوالقاسمی” مدیر شیلات استان کرمان امروز 20 اسفندماه در مراسم اختتامیه جشنواره مجازی طبخ آبزیان اظهار کرد: علیرغم خشک بودن استان کرمان، تولید آبزیان در این استان به 3000 تن رسیده و در شهرستان رفسنجان نیز این تولید قابل توجه است.

وی با اشاره به اینکه به دلایل فرهنگی میزان مصرف آبزیان در کشور ما پایین است، افزود: میزان سرانه مصرف آبزیان در استان کرمان پنج کیلوگرم است که در برخی نقاط نیز به زیر یک کیلوگرم می رسد و این زنگ خطر برای سلامتی است.

ابوالقاسمی تصریح کرد: گوشت ماهی تنها گوشتی است که دارای هر ده نوع آمینواسید است و برای بیماری ها قلبی، پوکی استخوان و سلامت دندان ها مناسب است و در بانوان باردار ضامن سلامتی است.

وی بیان کرد: آبزیان علی‌رغم فوایدی که در رژیم غذایی دارند جایگاهشان در سبد غذایی کم است و جایگاه  فست‌فودها پررنگ‌تر از غذاهای سالم است و طبق مطالعاتی که در کشور انجام شده؛ عدم دسترسی مناسب به آبزیان تازه یکی از دلایل مصرف کم آبزیان است و شهرهای ساحلی دسترسی بیشتری دارند.

مدیر شیلات استان کرمان یکی دیگر از دلایل عمده کمبود مصرف را عدم آشنایی خانم‌های خانه‌دار با روش طبخ ماهی دانست و افزود: چندین سال است سازمان شیلات برگزاری جشنواره غذاهای دریایی را برگزار می‌کند و این جشنواره برای اولین‌بار در کشور به صورت مجازی با ایده رفسنجان برگزار شد که جشنواره کشوری شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جشنواره مجازی طبخ آبزیان و غذاهایی دریایی با همکاری جهاد کشاورزی و شیلات شهرستان رفسنجان به صورت مجازی برگزار شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *