تاریخ انتشار : جمعه 22 اکتبر 2021 - 22:54
کد خبر : 10640

اولین کارگاه جامع همکاری‌های بین‌المللی

اولین کارگاه جامع همکاری‌های بین‌المللی

بنا بر اعلام مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، اولین کارگاه جامع همکاری‌های بین‌المللی با هدف ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه برگزار می‌شود. دکتر مهدی دلربایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در این یک سال اخیر که مدیریت همکاری‌های بین‌المللی به عنوان زیرمجموعه معاونت بین‌الملل دانشکده‌ها ایجاد

اولین کارگاه جامع همکاری‌های بین‌المللی

بنا بر اعلام مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، اولین کارگاه جامع همکاری‌های بین‌المللی با هدف ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه برگزار می‌شود.

دکتر مهدی دلربایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در این یک سال اخیر که مدیریت همکاری‌های بین‌المللی به عنوان زیرمجموعه معاونت بین‌الملل دانشکده‌ها ایجاد شده، این فعالیت‌ها در راستای ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گسترش یافته است.

وی ادامه داد: فعالیت‌های ما در دانشگاه برق از راهنمایی مشترک دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تا پذیرش دانشجویان خارجی و جذب حمایت‌های مالی و گرنت‌های بین‌المللی متنوع بوده است‌. ولی ما در طی این فرآیند، این نیاز را در دانشکده برق احساس کردیم که لازم است در مورد همکاری‌های بین‌المللی، انتقال تجربه مستقیم و مستمر از اساتید با سابقه و با تجربه اتفاق افتد.

دلربایی در این رابطه افزود: به همین جهت تصمیم گرفتیم یک مجموعه کارگاه ویژه اعضای هیات علمی تحت عنوان “کارگاه جامع همکاری‌های بین‌المللی” برگزار کنیم.

عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با بیان اینکه برنامه ریزی فعلی ما این است که هر ماه این کارگاه‌ها برگزار شود، تصریح کرد: اولین کارگاه ما در تاریخ دوشنبه  ۳ خرداد از ساعت ۱۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰ برگزار می‌شود و محوریت آن ” همکاری‌های علمی با دانشگاه‌های کانادا” خواهد بود.

دلربایی گفت:  برنامه‌ریزی کرده‌ایم که کارگاه‌های ما تقسیم‌بندی جغرافیایی داشته باشند. به عنوان مثال ، کارگاه دوم ویژه همکاری‌های علمی با دانشگاهای آلمان خواهد بود که در اواسط تیر ماه برگزار خواد شد.

وی در ادامه گفت: ما امیدواریم با ادامه این مسیر، راه برای همکاران علاقه‌مند هموارتر شود و به هدف نهایی که ارتقا کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها است، برسیم.

موضوعات اولین کارگاه جامع همکاری‌های بین‌المللی که محوریت  آن همکاری‌های علمی با دانشگاه‌های کشور کانادا است، شامل موارد ذیل است:

بین‌المللی شدن عمده‌ی پژوهش‌های دانشگاهی در سال‌های آتی، تشویق اساتید به برقراری ارتباط بین‌المللی به صورت گام به گام، انتقال تجربه مستقیم در مورد شروع همکاری و حفظ ارتباطات بین‌المللی، ساختار پژوهشی دانشگاه‌های کانادا و نحوه جذب گرنت‌های بین‌المللی، اشتباهات رایج در برقراری ارتباط و موانع همکاری‌های علمی بین‌المللی.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.