ایسنا/آذربایجان شرقی نخستین استارتآپ (رویداد شتاب) در حوزه صنعت پخش با مشارکت مرکز علمی کاربردی عالیفرد و شرکت پخش سایه سمن در تبریز برگزار میشود.
تورج زه فروش، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد(سن ایچ) در گفتوگو با ایسنا در تشریح جزئیات برگزاری این رویداد، اظهار کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد برای اولین با مشارکت شرکت پخش سایه سمن یک رویداد شتاب در زمینه صنعت پخش را برگزار میکند.
وی در تشریح شرکتهای زیرمجموعه گروه صنعتی آقای عالیزاد، گفت: شرکتهایی چون سنایچ (عالیفرد) که تولیدکننده محصولات سنایچ مالت، سن ایچ کول، شریسا و آیسی مانکی است، شرکت شیوا که انواع پاستیل چون پایستیل شیبابا، کیک کروسان و پودر ژله تولید میکند، شرکت رکسان دارا که در کنار بازرگانی، نوشابههای انرژی زا (EDGE) تولید میکند و شرکت پرسیس که در زمینه بسته بندی زعفران در مجموعه گروه صنعتی آقای عالیزاد فعالیت کرده و کار پخش تمامی این شرکتها نیز برعهده شرکت پخش سایه سمن است که در واقع این شرکت نیز زیر مجموعه گروه عالیفرد محسوب میشود.
وی با بیان اینکه در برگزاری این رویداد شتاب، یکسری نیازهای شرکت سایه سمن در قالب محورهایی مطرح شده تا ایدههایی برای رفع این نیازها ارائه شود، گفت: یکی از محورهای این رویداد، شامل محور فروش و ایدههایی در مورد فروش به خصوص فروش دیجیتال است چرا که امروزه دنیا به سمت فروشگاه ها و پخشهای دیجتال پیش میرود و ما نیز اگر بخواهیم از این گردونه جدا شویم، محکوم به شکست خواهیم بود. دومین محوراین رویداد نیز بخش لجستیک است که یک محور گسترده و جزو رشتههای مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد است و تاکنون ایدههای خوبی در این محور به دبیرخانه استارتآپ ارسال شده است.
زه فروش با اشاره به وجود محورهای زنجیره تامین کالا، برندینگ و انبار در این رویداد، افزود: مرکز علمی کاربردی عالیفرد در سال ۱۴۰۰ همزمان دو رویداد شتاب دیگر برای شرکت سن ایچ (عالیفرد) و برای شرکت شیوا در حوزه نوشیدنی ها، کیک و کلوچه و پاستیل در محل هتل اوین تهران در اسفندماه برگزار میکند. رویدادشتاب حوزه صنعت پخش نیز به نمایندگی شرکت سایه سمن در تبریز برگزار میشود.
وی در خصوص دلیل برگزاری این رویداد در تبریز، با اشاره به اینکه آقای فردین عالیزاد، رئیس مجموعه اصالتا تبریزی است، ادامه داد: مرحوم حاج حسین عالیزاد (پدر بزرگوار ایشان)، بنیانگزار شرکت شوکوپارس بودند و اکنون فرزند ایشان، آقای فردین عالیزاد شرکتهای دیگری را تاسیس کرده است.
وی تشریح کرد: در جوار شرکت سایه سمن تبریز محلی را احداث کردیم و میخواهیم تا آکادمی فروش را در این محل راه اندازی کنیم. تمامی کارهای این آکادمی انجام گرفته و کلاسهای درس نیز تجهیز شدهاند و سایر بخشها چون آمفی تئاتر، اتاق اساتید، خوابگاه، مهمانسرا و به طور کلی تمامی استانداردهای ساختمان آموزش عالی حتی برای جذب دانشجویان به صورت پانسیون انجام گرفته است.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد افزود: در این راستا قصد داریم تا در گام نخست این مرکز جدید را به صاحبان صنعت، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در تبریز معرفی کنیم تا زمینهای برای افتتاح این آکادمی در چند ماه آینده فراهم شود.
وی در ادامه در خصوص جامعه هدف برگزاری رویداد شتاب صنعت پخش، گفت: دعوت گستردهای از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور برای شرکت در این رویداد انجام گرفته که بازخورد خوبی نیز به خصوص از دانشگاه شریف، تهران، خوارزمی، تبریز و سهند تبریز، مراکز علمی کاربردی، شرکتهای پخش، انجمن پخش ایران و شرکتهایی که به نوعی با حوزه کسب و کار دخیل هستند، داشتیم اما عمده جامعه هدف ما در این رویداد، مراکز آموزش عالی هستند تا بتوانیم ایدههای خوب دانشجویان نخبه و اساتید را جذب کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در این راستا تا حدودی موفق شدیم و تاکنون نزدیک به ۴۰ ایده خوب به این رویداد ارسال شده است، افزود: ایدههایی از دانشگاههای سراسر کشور مثل دانشگاه امیرکبیر، تبریز و به خصوص یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه مالزی ارائه شده است.
زه فروش با اشاره به استقرار مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد در جوار کارخانه شیوا در هشتگرد، گفت: بیشترین ایدههایی که میخواهیم در این رویداد جذب کنیم، در قالب پنج محور است زیرا اصل نیاز شرکت پخش سایه سمن بر مبنای این پنج محور بوده و بر اساس نیازسنجی انجام گرفته با واحد تحقیق توسعه این شرکت، عمده نیاز سایه سمن در محور لجستیک و فروش متمرکز است..
وی خاطرنشان کرد: ایدههای خوب ارسال شده به این رویداد، توسط شرکت سایه سمن جذب و استخدام و یا طرحهای صاحبان ایده خریداری میشود. این رویداد قرار است همه ساله در تبریز برگزار شود تا از این طریق به یک بانک اطلاعاتی قوی در حوزه صنعت پخش دست یابیم و در صورت نیاز نیز از نظر کارشناسان مربوطه در این بانک استفاده کنیم.
وی در خصوص نحوه برگزاری این رویداد، افزود: با توجه به اطلاع رسانی برگزاری این رویداد در شرایط کرونایی سه ماه پیش و عدم برگزاری حضوری رویدادها در آن زمان، قرار بود که این رویداد نیز مجازی برگزار شود اما اکنون به دلیل تغییر وضعیت و بهبود شرایط، مراسم این رویداد، حضوری برگزار شده و صاحبان ایدههای برگزیده که نمیتوانند از سایر مناطق کشور به تبریز سفر کنند میتوانند به شکل مجازی در این رویداد شرکت داشته باشند. میهمانهایی از شهرهای تهران و تبریزبه خصوص اساتید دانشگاه تبریز، ریاست دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان شرقی و صاحبان صنعت به این رویداد شتاب دعوت شده و روز هشتم دیماه در این مراسم حضور خواهند یافت.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد در خصوص جوایز ایدههای برتر نیز گفت: برای چهار طرح برتر به ترتیب جوایز ۱۲، ۱۰، ۸ و ۵ میلیون تومانی در نظر گرفته شده است. برای جذب ایدههای خوب، مبلغ جوایز و تعداد ایدههای برتر را بالا بردیم و از طرفی صاحبان طرحهای برتر اگر مایل باشند در گروه سایه سمن استخدام میشوند و اگر نباشند نیز ایدهشان خریداری خواهد شد.
وی در خصوص نحوه داوری این رویداد نیز افزود: ما میتوانستیم تمامی شش داور حاضر در این رویداد را از شرکت پخش سایه سمن انتخاب کنیم اما برای اینکه هیچ شبههای بین مراکز عالی سراسر کشور ایجاد نشود، در کنار حضور دو داور از شرکت سایه سمن، دو نفر از اساتید دانشکده مدیریت دانشگاه تبریز و دو نفر از صاحبان صنعت پخش در این رویداد قضاوت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه این رویداد بیشتر برای معرفی مرکز سایه سمن به عنوان یک آکادمی فروش برگزار میشود، ادامه داد: چون به دلیل شرایط کرونا هنوز این مرکز را به صورت رسمی افتتاح نمیکنیم، این رویداد شتاب یک پیش افتتاح و معرفی برای آکادمی فروش ما است.
زه فروش با اشاره به ارسال نزدیک به ۴۰ ایده از استانهای مختلف کشور، بیان کرد: آخرین مهلت ارسال ایدهها به این رویداد، دهم آذرماه است تا با توجه به برگزاری این رویداد در هشتم دی ماه، زمانی کافی برای داوری وجود داشته باشد اما امکان دارد که این مهلت تا ۲۰ آذرماه تمدید شود.
وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما از برگزاری چنین رویدادی این است که به دانشجویان و صاحب نظران حوزه، مهارت آموزی را یاد دهیم و صرفا خواندن تئوری مطالب را کنار بگذاریم و از طرفی یک مسیر برای نخبهها باز کنیم تا ایده، مهارت و استعداد خود را به منصه ظهور برسانند و رسالت دانشگاههای نسل سوم یعنی تطابق کامل دانشگاه با صنعت نیز در این راستا عملی شود.
وی در خاتمه در خصوص نحوه شرکت در این رویداد، گفت: علاقه مندان میتوانند جهت شرکت در این رویداد، خلاصه ایده خود را در سایت مرکز به نشانی WWW.SUNICH-COLLEGE.COM و از طریق لینک مستقیم https://sunich-college.com/?p=۱۲۰۲ بارگذاری کنند. ما از بین تمامی ایدههای ارسالی، تقریبا بین ۱۰ الی ۱۵ ایده را برای روز برگزاری استارتاپ انتخاب کرده و با تقبل هزینه ایاب و ذهاب و اقامت، صاحبان ایدهها را از سراسرکشور به تبریز دعوت میکنیم و از بین آنها، چهار ایده برتر را انتخاب خواهیم کرد.
انتهای پیام